• Zoomin asennuksen päivitysvirhe 10004 voi johtua seuraavista syistän Vanhentunut Zoom-asiakas, joka saattaa estää sinua muodostamasta yhteyttä heidän palvelimiinsa.
 • Zoomauksen salliminen Windowsin palomuurin kautta saattaa korjata virheen.

Saatat kohdata virheitä monista syistä, kun käytät Zoom-asiakasta tietokoneellasi. Nämä virheet voivat tehdä Zoom-asiakassovelluksen käyttökelvottomaksi ja estää sinua liittymästä kokouksiin. Zoomin asennusvirhekoodi 10004 on yksi käyttäjien ilmoittamista virheistä.

Toinen virhe, jonka käyttäjät ilmoittavat, on Zoom-virhekoodi 100000502 kokoukseen liittyessään.

Contents

Mikä on Zoomin päivityksen virhekoodi 10004?

Zoomin päivityksen virhekoodi 10004 liittyy Zoom-asiakkaan päivitysongelmiin. Virhe tulee näkyviin, kun käyttäjät soittavat Zoom-puheluita, mikä aiheuttaa vaikeuksia päästä Zoom-kokouksiin. Tämä johtuu siitä, että Zoom-asiakkaalla on ongelmia yhteyden muodostamisessa Zoom-palvelimiin.

Lisäksi virhe voi ilmetä useissa käyttöjärjestelmissä, mukaan lukien Windows ja macOS. Tekijät, jotka voivat aiheuttaa virheen, ovat:

 • Zoom-asiakasohjelman automaattinen päivitysvirhe – Jos Zoom ei voi päivittää uusimpaan versioon, se voi aiheuttaa virheen.
 • Verkkoyhteysongelmat Jos verkko on ruuhkautunut tai verkkoyhteys on huono, se voi aiheuttaa Zoomin epäonnistumisen.
 • Kolmannen osapuolen sovellus laitteellesi Sovellukset, kuten virustorjuntaohjelmistot, voivat estää yhteyden muodostamisen Zoom-asiakkaan ja sen palvelimien välillä.
 • Zoom-palvelimen ongelmat – Virhe voi ilmetä, jos Zoom-palvelimet eivät ole toiminnassa tai niitä huolletaan. Se voi tehdä alustalle käyttökelvottoman.

Nämä syyt voivat vaihdella tapauksesta riippuen. On kuitenkin olemassa joitakin kiertotapoja, jotka auttavat Zoom-asiakasohjelmaa toimimaan.

Kuinka korjaan Zoomin asennusvirhekoodin 10004?

Kokeile seuraavia alustavia tarkistuksia:

 • Korjaa tietokoneen verkkoruuhkat.
 • Poista käytöstä tietokoneellasi käynnissä olevat taustasovellukset.
 • Zoom ei ehkä pysty muodostamaan yhteyttä palvelimiinsa, jos huolto on käynnissä tai jos palvelimet ovat poissa käytöstä. Siksi sinun tulee tarkistaa Zoomin sosiaalisilta alustoilta päivityksiä ongelmasta.
 • voi ota yhteyttä Zoom-tukeen Jos tarvitset apua päivitysten asentamisen epäonnistumiseen, virhekoodi 10004.

Jos virhe jatkuu, jatka alla olevilla ratkaisuilla. Ne korjaavat myös Zoom-virhekoodin 10004 Ventura- ja Zoom-päivityksen asennuksen virhekoodin 10004 ongelmat.

1. Päivitä tietokoneesi Zoom-asiakasohjelma

 1. Napsauta vasenta painiketta Alkaa painikkeen tyyppi Zoomausja napsauta Avata aloitusvaihtoehdoista.
 2. Klikkaa Profiili -kuvaketta oikeassa yläkulmassa ja valitse Tarkista päivitykset.Zoom-asennuksen päivityksen virhekoodi 10004 – Kuinka korjata

Jos päivitys on saatavilla, asenna se noudattamalla kaikkia näytön ohjeita. Zoom-asiakasohjelman päivittäminen tietokoneellasi korjaa kaikki virheet, jotka saattavat estää sinua muodostamasta yhteyttä palvelimiisi.

2. Salli zoomaus Windowsin palomuurin läpi

 1. Paina Windows-näppäintä, kirjoita Windowsin suojaus ja napsauta Avaa.
 2. Napauta Suojaus viruksia ja uhkia vastaan vaihtoehto, vieritä alas ja napsauta Hallitse kiristysohjelmasuojausta.Zoom-asennuksen päivityksen virhekoodi 10004 – Kuinka korjata
 3. Klikkaa Salli sovellus tai ominaisuus palomuurin kautta vaihtoehto.Zoom-asennuksen päivityksen virhekoodi 10004 – Kuinka korjata
 4. Klikkaa Vaihda asetuksiavalitse valintaruutu Yksityinen ja Julkinen vieressä Zoomaus, ja napsauta OK.Zoom-asennuksen päivityksen virhekoodi 10004 – Kuinka korjata
 5. Käynnistä tietokone uudelleen ja tarkista, jatkuuko virhe.

Zoomin salliminen palomuurin kautta korjaa Windowsin palomuurin estävän sovellustoiminnot tai virustorjuntaohjelman aiheuttamat häiriöt. Tämä ratkaisu on yksinomaan Windowsille.

3. Asenna Zoom-sovellus uudelleen MacOS:ään

 1. Napsauta Macissasi Löytäjä -kuvaketta käynnistääksesi sovelluksen.
 2. Klikkaa Sovellukset vasemmassa paneelissa ja valitse Zoomaus asennettujen sovellusten luettelosta.Zoom-asennuksen päivityksen virhekoodi 10004 – Kuinka korjata
 3. paina valikosta yläpalkissa ja napsauta sitten Siirtää roskakoriin Zoom-sovelluksen asennuksen poistamiseksi Macistasi.Zoom-asennuksen päivityksen virhekoodi 10004 – Kuinka korjata
 4. Klikkaa Paperisäiliö -kuvaketta tehtäväpalkissa, napsauta Zoom-sovellus poistettupaina Valikko yläpalkissa ja napsauta sitten tyhjä roskakori poistaaksesi Zoom-sovelluksen pysyvästi.Zoom-asennuksen päivityksen virhekoodi 10004 – Kuinka korjata
 5. Käynnistä Mac uudelleen, lataa uusin Zoom-sovellusja tarkista, jatkuuko virhe.

Virhe pitäisi korjata ja Zoomin pitäisi pystyä muodostamaan yhteys palvelimiisi Windowsissa ja jopa Macissa.

Vaihtoehtoisesti tutustu oppaaseemme virhekoodin 5003 korjaamisesta Zoomissa ja saat sen toimimaan. Lue myös Zoomin virhekoodi 1001, jos kohtaat sen sovelluksen käytön aikana.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai ehdotuksia, käytä alla olevaa kommenttiosiota.