• The xinput1_3.dll ei löydy virhe johtuu Microsoft DirectX -ongelmasta.
 • Xinput1_3.dll-tiedostoa käytetään grafiikka- ja videoeditorien tai huippuluokan pelien ajamiseen.
 • Aloita asentamalla ohjelman tarvitsema DirectX-versio.
 • Jos xinput1_3.dll puuttuu, yritä päivittää DirectX ja asentaa ohjelma uudelleen.

Miten korjata Xinput1_3.dll ei löydy

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
DLL-tiedostojen aiheuttamien virheiden korjaamiseksi suosittelemme Restoroa:Tämä ohjelmisto korvaa rikkinäiset tai vioittuneet DLL-tiedostot niiden toimivilla versioilla erillisestä tietokannasta, jossa työkalulla on viralliset DLL-tiedostot. Työkalut myös pitävät sinut poissa laitteistovioista ja haittaohjelmien vaurioista. Korjaa PC-ongelmat ja poista virusvahingot nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi DLL-tiedostoja, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korvata rikkinäiset DLL-tiedostot toimivilla versioilla

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

The Xinput1_3.dll puuttuu on virheilmoitus, joka tulee näkyviin, kun peli tai ohjelmisto käynnistetään. Virhetiedoston aiheuttaa Microsoft DirectX:n ongelma, kun xinput1_3.dll dynaamisen linkkikirjaston (DLL) tiedostoa ei löydy.

Virheen koko nimi on: koodin suoritus ei voi jatkua, koska xinput1_3.dll ei löytynyt.

DirectX kuitenkin parantaa tietokoneen suorituskykyä Windows-pohjaisissa peleissä ja edistyneissä grafiikkaohjelmissa. Lisäksi xinput1_3.dll ja muut DirectX-ongelmat vaikuttavat yleensä Microsoftin käyttöjärjestelmiin.

Näitä käyttöversioita ovat Windows 98, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, pelaajien suosituin käyttöjärjestelmä, Windows 8, Windows 10 ja Windows 11.

Meillä on artikkeli parhaasta PC-suorituskyvyn seurantaohjelmistosta, jonka voit tarkistaa.

Contents

Miten voin korjata xinput1_3.dll puuttuu -virheen?

Olemme koonneet luettelon ratkaisuista ja siitä, kuinka voit korjata puuttuvan xinput1_3.dll-ongelman Windows-tietokoneellasi.

1. Asenna ongelman kohteena olevan ohjelman DirectX-versio

Ohjelmistokehittäjät sisällyttävät yleensä DirectX:n kopion pelin/ohjelman asennuslevylle. Ohjelmistoon sisältyvän DirectX-version asentaminen voi korjata xinput1_3.dll puuttuu ongelma.

Etsi DirectX-asennusohjelma pelin tai sovelluksen CD- tai DVD-levyltä. Lisäksi ohjelmiston asennuspaketin mukana tulevaa DirectX-versiota tuetaan kaikissa Windows-versioissa.

Se asentaa kyseisessä Windows-versiossa tarvittavan ja tuetun DirectX-tiedoston. Kokeile tätä korjausta poistaaksesi xinput1_3.dll puuttuu virhe.

Vielä enemmän haluamme kiinnittää huomiota DLL-tiedostojen ja rekisterien tärkeyteen sekä muutamiin vaikutuksiin, jotka ylittävät mielikuvituksesi.

2. Käytä kolmannen osapuolen DLL-korjausohjelmaa

Koska tietyn tiedoston löytäminen voi olla vaikeaa itse, suosittelemme kolmannen osapuolen käyttämistä, joka tekee sen puolestasi. Restoro on työkalu, joka on erikoistunut DLL-korjauksiin, -korjauksiin ja -korjauksiin.

Tämä työkalu on asetettu ratkaisemaan kaikki DLL-ongelmasi nopeasti. Pikatarkistuksen avulla se näyttää sinulle tämän virheen lisäksi kaikki tietokoneessasi mahdollisesti olevat DLL-virheet.

Restoron korjaus

Restoro on luotettava kolmannen osapuolen DLL-korjausohjelma, joka käyttää sisäänrakennettua automatisoitua järjestelmää ja verkkokirjastoa, joka on täynnä toimivia DLL-tiedostoja korvatakseen ja korjataan kaikki tiedostot, jotka saattavat olla vioittuneet tietokoneellasi.

Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä ratkaistaksesi tietokoneesi ongelmat, on käynnistää se ja käynnistää prosessi noudattamalla näytön ohjeita, koska ohjelmiston automatisoidut prosessit kattavat kaiken muun.

Näin voit korjata rekisterivirheet Restoron avulla:

 1. Lataa ja asenna Restoro.
 2. Käynnistä ohjelmisto.
 3. Odota, että se tarkistaa tietokoneesi vakausongelmien ja mahdollisten haittaohjelmien varalta.
 4. Lehdistö Aloita korjaus.
 5. Käynnistä tietokone uudelleen, jotta kaikki muutokset tulevat voimaan.

Kun tämä prosessi on valmis, tietokoneesi on kuin uusi, eikä sinun enää tarvitse käsitellä BSoD-virheitä, hitaita vasteaikoja tai muita vastaavia ongelmia.

⇒ Hanki Restoro


Vastuuvapauslauseke: Tämä ohjelma on päivitettävä ilmaisesta versiosta tiettyjen toimien suorittamiseksi.


3. Asenna ohjelma uudelleen

 1. Siirry kohtaan Aloitusvalikkotyyppi Ohjauspaneeli, ja osui Tulla sisään -painiketta.
 2. Vuonna Ohjauspaneelimene osoitteeseen Ohjelmat ja ominaisuudet valikosta poistaaksesi ohjelman asennuksen.Ohjelmat ja ominaisuudet
 3. Selaa asennettujen sovellusten luetteloa ja kaksoisnapsauta virheen aiheuttanutta sovellusta. Seuraa asennuksen poistokehotteita.
 4. Jos asensit CD-levyllä, aseta CD asemaan ja asenna se myöhemmin. Lataa sovellus sen viralliselta lataussivustolta.
 5. Käynnistä asennusohjelma ja seuraa ohjeita, kunnes asennus on valmis.
 6. Suorita lopuksi sovellus uudelleen.

Kun olet asentanut ohjelman ja sen osat uudelleen, käynnistä ohjelma uudelleen. Tämä korjaus ratkaisee xinput1_3.dll puuttuu -ongelman.

Harkitse sen ohjelmiston asentamista uudelleen, joka näytti, että xinput1_3.dll puuttuu virhe. Vioittuneen ohjelman uudelleenasentaminen korvaa ohjelmatiedostot, mukaan lukien sen dynaamiset linkkikirjastot, uusilla.

Jos et voi avata Ohjauspaneelia, katso vaiheittaiset oppaamme löytääksesi ratkaisun.

4. Päivitä peliohjaimen ohjaimet

4.1 Päivitä ajurit manuaalisesti

 1. paina Windows ja R-näppäimet käynnistääksesi Juosta ohjelmoida.
 2. Tyyppi devmgmt.msc ja napsauta OK avataksesi Laitehallinnansuorita devmgmt
 3. Laajenna Laitehallinnan vasemmasta paneelista Ääni-, video- ja peliohjain luokkaa ja napsauta hiiren kakkospainikkeella peliohjaimen ohjainta.video- ja peliohjaimet windows ääni
 4. Valitse Päivitä ohjain ja ota päivitys käyttöön noudattamalla ohjeita.
 5. Lopulta päivityksen jälkeen käynnistä tietokoneesi uudelleen.

Kyseinen ohjelmistosovellus voi kuitenkin vaatia joko peliohjaimen tai näytönohjaimen; päivitä määritetty ohjain näiden ohjeiden avulla.

Toinen syy xinput1_3.dll:n puuttumiseen johtuu vanhoista näytönohjaimista tai peliohjaimen ajureista. Ohjelmisto- tai pelisovellus vaatii päivitetyt ohjaimet toimiakseen tehokkaasti.

Toinen tapa päivittää ohjain on käydä tietokoneesi valmistajan verkkosivustolla lataamassa ja asentamassa peliohjaimen ohjain tietokoneesi mallille.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Jos haluat uusimmat GPU-ohjaimet, merkitse tämä sivu kirjanmerkkeihin ja pysy aina ajan tasalla uusimmista ja parhaista.

4.2 Päivitä ajurit automaattisesti

Jos et ole varma valmistajan verkkosivuilta löytyvästä ohjainversiosta, suosittelemme DriverFix koska se on erittäin nopea ja luotettava ratkaisu, joka tekee työt mahdollisimman vähällä vaivalla ja aikaa.

Se tunnistaa automaattisesti jokaisen tietokoneesi laitteen ja sovittaa ne uusimpiin ohjainversioihin laajasta online-tietokannasta.

Aloita lataamalla ja asentamalla DriverFix. Se on erittäin kevyt ohjelmisto, joten sen lataaminen kestää vain muutaman sekunnin. Kun se on tehty, suorita suoritettava tiedosto asentaaksesi sen saumattomasti.

Asennuksen jälkeen työkalu käynnistyy automaattisesti, joten sinun ei tarvitse etsiä sen pikakuvaketta tai lähdekansiota. DriverFix etsii järjestelmästäsi ongelmallisia tai puuttuvia ohjaimia ja antaa raportin muutamassa sekunnissa.

Sinun tarvitsee vain päättää, päivitätkö kaikki ohjaimet joukkona vai yksitellen, jos sinulla on syytä olla asentamatta tiettyjä ohjaimia.

Ensimmäistä ratkaisua varten sinun on napsautettava Päivitä kaikki -painiketta luettelon yläosasta ja toisessa sinun on valittava kunkin ohjaimen yksittäiset ruudut ja napsautettava oikealta Päivitä-painiketta.

Huomautus: Jotkut ohjaimet on asennettava useissa vaiheissa, joten sinun on napsautettava Päivittää -painiketta useita kertoja, kunnes kaikki sen osat on asennettu.

5. Päivitä Microsoft DirectX

1. Siirry Microsoftin viralliseen DirectX End-User Runtime Web Installeriin lataussivu.

2. Valitse lisälatausten valintaruutu tai jätä huomioimatta ja napsauta Ei kiitos ja jatka.

xinput1-3.dll:ltä puuttuu Microsoft Directx -päivitys

3. Tallenna tiedosto määritettyyn polkuun tietokoneellasi.

tiedostosta xinput1-3.dll puuttuu dxwebsetup

4. Asenna DirectX-päivitykset käynnistämällä asennustiedosto.

5. Suorita asennus loppuun noudattamalla ohjeita.

Nykyisen Microsoft DirectX -version päivittäminen voi korjata xinput1_3.dll puuttuu -virheen. Sinun tarvitsee vain ladata ja asentaa Microsoftin uusimmat DirectX-päivitykset.

Tätä korjausta varten tarvitaan Internet-yhteys. Kun olet päivittänyt nykyisen Microsoft DirectX -versiosi, käynnistä kyseinen ohjelma.

Tämän menetelmän tiedetään korjaavan xinput1_3.dll puuttuu virhe. Älä lataa DirectX-päivityksiä laittomista tai huonomaineisista verkkosivustoista monien vaarojen vuoksi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että näitä korjauksia voidaan soveltaa xinput1_3.dll puuttuu -ongelman ratkaisemiseen. Kokeile mitä tahansa korjausta ja käynnistä ohjelma uudelleen.

Kuten aina, jos sinulla on muita kysymyksiä tai ehdotuksia, jätä ne alla olevaan kommenttiosaan, niin tarkistamme ne.