• Windowsin aktivointivirhekoodi 0x8007007b voi johtua vioittuneista järjestelmätiedostoista.
 • KMS-palvelimen määrittäminen manuaalisesti voi korjata virheen Windowsissa.
 • Voit myös suorittaa Windowsin aktivoinnin vianmäärityksen.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Käyttäjät kohtaavat lukuisia aktivointivirheitä yrittäessään Windowsin aktivointia. Nämä virheet estävät käyttäjiä vahvistamasta Windows-käyttöjärjestelmää. Lisäksi Windowsin aktivointivirhekoodi 0x8007007b on ongelma, josta käyttäjät valittavat.

Myös Windows 7 & 10 -aktivointivirhe 0xc004f063 on virhe, jonka käyttäjät raportoivat usein.

Contents

Mikä aiheuttaa Windowsin aktivointivirheen 0x8007007b?

Monet syyt voivat johtua Windowsin aktivointivirheestä 0x8007007b Windows 7-, 10- ja 11-tietokoneissa. Se osoittaa, että tiedoston nimi, hakemiston nimi tai taltiotunnisteen syntaksi on virheellinen, ja se voi viitata myös muihin ongelmiin, jotka voivat saada Windowsin aktivoinnin epäonnistumaan.

Ilmeinen virheen syy on kuitenkin se, että ohjattu aktivointitoiminto ei muodosta yhteyttä Key Management Serviceen (KMS).

Kun yhteyttä näiden kahden komponentin välille ei voida muodostaa, aktivointiprosessi epäonnistuu ja aiheuttaa virheen.

Lisäksi voit kohdata virheen muista tekijöistä, kuten:

 • Vioittuneet järjestelmätiedostot Jos tietokoneessasi on vioittuneet järjestelmätiedostot, se voi estää ohjattua aktivointitoimintoa muodostamasta yhteyttä KMS-palvelimeen. Se voi myös vaikuttaa muihin Windows-aktivointiprotokolliin tietokoneessasi, mikä johtaa virheisiin.
 • Laiton Windowsin aktivointi Monet tietokoneet on aktivoitu laittomasti olevilla Windows-versioilla, joita ei tueta tai lisensoitu. Se voi aiheuttaa virheilmoituksia, kun päivität Windows 10:een Windows 7:stä tai 8.1:stä. Joten uuden Windows-käyttöjärjestelmän asentaminen käytettyyn tietokoneeseen, jossa on laiton esiasennettu Windows-versio, epäonnistuu.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Käyttäjien tulee huomioida, että virheen syyt voivat vaihdella eri tietokoneissa, koska virhe ilmenee monissa tapauksissa. Voit kuitenkin yleensä korjata virheen suorittamalla tietokoneen vianmäärityksen.

Kuinka korjaan Windowsin aktivointivirheen 0x8007007b?

Ennen kuin yrität korjata virhettä, varmista seuraavat asiat:

 • Ratkaise tietokoneen verkkoruuhkat.
 • Poista virustorjuntaohjelmisto väliaikaisesti käytöstä tietokoneellasi.

Jatka alla olevilla ratkaisuilla, jos et voi korjata virhettä.

1. Suorita Windowsin aktivoinnin vianmääritys Windows 10:ssä

 1. Lehdistö Ikkuna + minä avaamaan Windowsin asetukset sovellus.
 2. Klikkaa Päivitys ja suojaus vaihtoehto.Windowsin aktivointivirhekoodi 0x8007007b: 4 pikakorjausta
 3. Klikkaa Aktivointi -painiketta ja napauta sitten Vianetsintä linkki.Windowsin aktivointivirhekoodi 0x8007007b: 4 pikakorjausta
 4. Kun vianmääritys on valmis, napsauta Vaihdoin tämän laitteen laitteistoa hiljattain linkki.
 5. Syötä tunnistetietosi ja kirjaudu sisään Microsoft-tili.Windowsin aktivointivirhekoodi 0x8007007b: 4 pikakorjausta
 6. Valitse laitteesi ja napsauta Aktivoida.Windowsin aktivointivirhekoodi 0x8007007b: 4 pikakorjausta

2. Määritä KMS-palvelin manuaalisesti Windows 7:ssä

 1. Napsauta hiiren vasemmalla painikkeella alkaa painike, kirjoita cmd.exe pyytääksesi komentokehotetta, sitten Suorita järjestelmänvalvojana.Windowsin aktivointivirhekoodi 0x8007007b: 4 pikakorjausta
 2. Anna kehotteeseen tarvittavat tiedot.
 3. Suorita komento seuraavista verkkoasetusten mukaan: cscript slmgr.vbs -skms yourkmshost.domain.com cscript\windows\system32\slmgr.vbs –skms <KMS_FQDN> :<port> cscript\windows\system32\slmgr.vbs –skms <Ipv6Address> :<port>  cscript\windows\system32\slmgr.vbs –skms <Ipv6Address> :<port>
 4. Sulje komentokehote ja käynnistä tietokone uudelleen.

3. Korvaa ja luo uusi tuoteavain Windows 11:ssä

 1. Napsauta hiiren vasemmalla painikkeella alkaa painike, kirjoita ckäskykehoteja napsauta Suorita järjestelmänvalvojana.Windowsin aktivointivirhekoodi 0x8007007b: 4 pikakorjausta
 2. Kirjoita seuraava ja paina Tulla sisään tuoteavaimen vaihtaminen: slmgr -ipk <your current product key>Windowsin aktivointivirhekoodi 0x8007007b: 4 pikakorjausta
 3. Kun olet vaihtanut tuoteavaimen, paina Tulla sisään lähettääksesi ja aktivoidaksesi tuoteavaimen muutoksen.
 4. Odota, kunnes näet a Windowsin isäntäkomentosarja kehote ilmoittaa, että tuoteavain on aktivoitu onnistuneesti, ja sulje sitten komentokehote.
 5. Käynnistä tietokoneesi uudelleen.

Yritä muutaman tunnin kuluttua aktivointiprosessia uudelleen uudella yleisellä koodilla. Lue oppaamme, jos Windows-palvelimen vaihtotuoteavain ei toimi tietokoneessasi.

4. Suorita SFC/DISM-skannaus ja puhdista tietokoneesi

 1. Napsauta hiiren vasemmalla painikkeella alkaa painike, kirjoita Komentokehoteja napsauta Suorita järjestelmänvalvojana.
 2. Klikkaus Joo päällä Käyttäjätilien valvonta kehote.
 3. Kopioi ja liitä alla olevat komennot ja paina Enter jokaisen jälkeen: sfc /scannow Windowsin aktivointivirhekoodi 0x8007007b: 4 pikakorjausta
 4. Syötä sitten seuraava ja napsauta Tulla sisään myös: dism.exe /online /cleanup-image /restorehealthWindowsin aktivointivirhekoodi 0x8007007b: 4 pikakorjausta
 5. Käynnistä tietokone uudelleen ja tarkista, jatkuuko virhe.

SFC-skannaus löytää ja korjaa vioittuneet järjestelmätiedostot ja puhdistaa vialliset järjestelmätiedot, jotka voivat aiheuttaa aktivointivirheen 0x8007007b. Katso oppaamme Windows-tuoteavainten löytämisestä tietokoneeltasi.

Lopuksi, meillä on yksityiskohtainen artikkeli yleisimmistä Windowsin aktivointivirheistä ja niiden korjaamisesta. Voit myös lukea Windows 11:n aktivointivirheen 0xC004F034 ratkaisemisesta tietokoneellasi.

Jos sinulla on lisää kysymyksiä tai ehdotuksia, jätä ne alla olevaan kommenttiosaan.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.