XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Jos saat virheilmoituksen, joka estää uuden laiteohjaimen tai muun vastaavan ohjelmiston asennuksen, älä panikoi. Windows 10 -järjestelmäsi toimii edelleen oikein, etkä kohtaa järjestelmän toimintahäiriötä.

Se tarkoittaa kuitenkin, että Windows 10 ei voi “varmentaa” oletettua ohjainta ja turvallisuussyistä asennusprosessi on estetty oletusarvoisesti.

Yleensä näyttöön tuleva virheilmoitus on Windows vaatii digitaalisesti allekirjoitetun ohjaimen ja se tarkoittaa, että Windows tarvitsee vahvistetun ohjaimen Allekirjoitusviranomainen.

Tarkemmin sanottuna toimittajat allekirjoittavat ajurit varmistaakseen niiden eheyden ja ollakseen varmoja, ettei tiedostoa ole muokattu millään tavalla. Jos yrität asentaa allekirjoittamattoman ohjaimen, Windows ilmoittaa sinulle aina, että kyseinen tiedosto ei ole turvallinen ja että se tulee tuntemattomasta lähteestä.

Hyvä uutinen on, että on olemassa joitakin ratkaisuja, joiden avulla voit korjata tämän virheen ja jatkaa ohjaimen asennusta. Näin voit tehdä, jos Windows vaatii digitaalisesti allekirjoitetun ohjaimen.

Contents

Kuinka voin korjata Windows vaatii digitaalisesti allekirjoitetun ohjainvirheen?

1. Asenna tarvittavat ohjaimet automaattisesti

Helpoin tapa asentaa tarvitsemasi ohjaimet on käyttää ammattimaista ohjainpäivitysohjelmistoa, joka asentaa kaikki allekirjoittamattomat ohjaimet sekunneissa. Valitsemalla oman työkalun olet turvassa virheiltä.

DriverFix on kevyt ohjainpäivitysohjelmisto, joka pitää ajurit turvallisesti kurissa. Voit käyttää sitä säännöllisten päivitysten ajoittamiseen estääksesi vanhentuneisiin ohjaimiin liittyvien virheiden toistumisen.

2. Poista kuljettajan allekirjoitus käytöstä

 1. Avaa tietokoneellasi Paikallinen ryhmäkäytäntöeditori: paina Win+R pikanäppäimet ja kirjoita Suorita-ruutuun gpedit.msc.Windows vaatii digitaalisesti allekirjoitetun ohjaimen [Quick Guide]
 2. Napsauta paikallisessa ryhmäkäytäntöeditorissa vasemmasta paneelista Käyttäjän asetukset vaihtoehto.
 3. Kaksoisnapsauta sitten pääikkunassa Hallintamallit.
 4. Kaksoisnapsauta avautuvasta valikosta Järjestelmä ja siirry sitten kohtaan Ohjaimen asennus.
 5. Valitse seuraavaksi laiteohjainten koodin allekirjoitus.
 6. Valitse Käytössä ja vaihda alla olevasta pudotusvalikosta Ohita.
 7. Napsauta OK ja ota muutokset käyttöön.
 8. Käynnistä lopulta Windows 10 -järjestelmäsi uudelleen.

Useimmilla Windows 10 -käyttäjillä ei ole aavistustakaan ryhmäkäytännön muokkaamisesta. Opi kuinka voit tehdä sen lukemalla tämän yksinkertainen artikkeli.


3. Aseta Windows testitilaan

Jos yllä oleva menetelmä ei toimi sinulle tai jos et halua poistaa ohjaimen allekirjoitusta käytöstä, voit siirtyä Windows 10 -testitilaan.

Testitilassa voit asentaa kaikki haluamasi ohjaimet ilman ongelmia. Siirry luonnollisesti normaaliin Windows 10 -tilaan jälkeenpäin:

 1. Avaa korotettu komentokehoteikkuna tietokoneellasi: napsauta hiiren kakkospainikkeella Windowsin Käynnistä-kuvaketta ja valitse Komentorivi (järjestelmänvalvoja).komentokehote
 2. cmd-tyypissä bcdedit /set TESTSIGNING OFF.
 3. Sulje cmd-ikkuna ja käynnistä tietokone uudelleen.
 4. Asenna ajurit.
 5. Palaa takaisin normaalitilaan: avaa korotettu cmd, syötä bcdedit /set TESTSIGNING ON ja käynnistä Windows 10 -järjestelmä uudelleen.

4. Poista kuljettajan allekirjoituksen valvonta pysyvästi käytöstä

 1. Avaa korotettu komentokehoteikkuna yllä kuvatulla tavalla.
 2. cmd-ikkunatyypissä bcdedit.exe /set nointegritychecks päälle ja paina Enter.
 3. Tämä poistaa ohjaimen allekirjoituksen täytäntöönpanon pysyvästi käytöstä Windows 10:ssä.
 4. Voit palauttaa tämän toiminnon napauttamalla cmd:tä: bcdedit.exe /set nointegritychecks pois päältä.

No, nämä ovat vianetsintäratkaisuja, jotka voivat auttaa sinua korjaamaan ongelman, jossa vaaditaan digitaalisesti allekirjoitettu ajuri.

Kerro meille lisää kokemuksistasi alla olevassa kommenttikentässä. Kerro meille, jos ongelma on edelleen olemassa, yritämme löytää täydellisen ratkaisun juuri sinun tilanteeseesi.

LUE MYÖS:

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.