• Käyttäjät ovat ilmoittaneet, että he ovat kohdanneet ongelmia Windows Live Mailin ja Gmailin kanssa.
  • Monilla Gmail-todennus epäonnistuu, eivätkä he pysty käyttämään Gmail-salasanaa Windows Live Mailissa.
  • Toiset ovat ilmoittaneet, etteivät he saa sähköpostiviestejä Gmailista Windows Live Mailissa.
  • Jatka lukemista saadaksesi selville, mitä tehdä, kun sovellukset eivät toimi kunnolla yhdessä.

Koska Windows Live Mail on edelleen suosittu sähköpostiohjelma Windows-alustalla, monet Windows 10 -käyttäjät luottavat siihen edelleen päivittäin. Jotkut heistä ovat ilmoittaneet kohtaavansa melko yleisen ongelman: Windows Live Mail ei toimi Gmailin kanssa.

Windows Live Mail tarjoaa erinomaisen mukavuuden ja yksinkertaisuuden. Nämä ovat joitakin syitä, miksi niin monet ihmiset käyttävät sitä edelleen tietokoneissaan. Näillä virheillä on kuitenkin valtava vaikutus kokemukseesi.

Asetusmerkinnät ovat oikein, käyttäjätunnus ja salasana ovat oikein, mutta tämä jatkuu. Jatka tämän artikkelin lukemista saadaksesi yksityiskohtaiset ohjeet päästä eroon tästä ärsyttävästä ongelmasta.

Contents

Kuinka voin korjata, että Windows Live Mail ei toimi Gmailin kanssa?

Tässä artikkelissa

1. Ota käyttöön vähemmän turvallisten sovellusten ominaisuus

ottaa käyttöön vähemmän turvallisia sovelluksia

Jos sivusto ei täytä uusimpia turvallisuusstandardeja, muista, että Google estää kaikki, jotka yrittävät kirjautua tilillesi sieltä. Sinun on ehkä tarkistettava vähemmän turvallisten sovellusten käyttöoikeus Gmailin asetuksista, jotta vanhemmat sähköpostiohjelmat voivat käyttää Gmail-palvelimia.

Joten löydä tiesi omaan Google-tilin sivu napsauttamalla avatariasi näytön oikeassa yläkulmassa sisäänkirjautumisen jälkeen.

Vieritä alas ja alle Kirjautua sisääntulet näkemään pääsy vähemmän turvallisiin sovelluksiin. Käännä seuraavassa ikkunassa liukusäädin Pois-asennosta asentoon Sisään.

Odota sitten muutama minuutti ja tarkista Windows Live Mail. Se on olennainen vaatimus useimmille työpöytäsähköpostiohjelmille, eikä sinun ole poikkeus. Joten Gmailiin yhdistämisen pitäisi nyt toimia erittäin helposti.


2. Käytä kaksivaiheista todennusta sovelluksen salasanalla

Kaksivaiheinen todennus

Jos olet ottanut kaksivaiheisen todennuksen käyttöön Google-tililläsi, tavallinen Gmail-salasana ei toimi useimmissa sähköpostiohjelmissa.

Luo tässä tapauksessa niin kutsuttu sovelluksen salasana. Tämä edellyttää yleensä sinun siirtymistä kirjautumissivulle ja kirjoittamista käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tavalliseen tapaan.

Sen jälkeen sinua pyydetään antamaan ylimääräinen pääsykoodi. Se voi olla kuusinumeroinen koodi tai viesti, jonka Google lähetti sinulle tekstiviestinä tai sähköpostitse. Sitä sinun on käytettävä todellisen salasanasi sijaan kentässä, johon kirjoitat sen tavallisesti Windows Live Mail -asetuksissa.


3. Poista tili ja luo se uudelleen.

miten virustorjunta poistetaan käytöstä

Jos tämä ei auta, voit aina poistaa virustorjunta- ja/tai palomuuriohjelmiston väliaikaisesti käytöstä. Kun olet tehnyt muutoksen, poista Windows Live Mail -tili Käynnistä Windows uudelleen ja luo tili uudelleen.

Jotkut käyttäjät vahvistivat myös ratkaisseensa tämän ongelman varmistamalla, että IMAP on käytössä Gmail-tilin asetuksissa, kun taas toiset väittävät, että ongelma korjaantui itsestään tekemättä asialle mitään. Entä sinä?

Kerro alla olevassa kommenttiosiossa, korjasitko ja miten korjasit Windows Live Mail -sovelluksen, joka ei toimi Gmailin kanssa, niin jatkamme keskustelua.