• Virheen edessä Windows ei löydä javaw.exe-tiedostoa on turhauttavaa yrittäessään käynnistää Java-ohjelmia.
 • Voit ratkaista sen nopeasti suorittamalla nopean haittaohjelmatarkistuksen tai asentamalla Javan uudelleen.
 • Voit myös yrittää lisätä Javaw.exe-polun ympäristömuuttujan polkuun.
 • Löydät alta vaiheittaiset ohjeet kaikkien näiden menetelmien suorittamiseen.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Javaw.exe on prosessi, joka käynnistää Java-ohjelmia (jar-tiedostot mukana). Kuitenkin a Windows ei löydä javaw.exe-tiedostoa Joillekin käyttäjille voi tulla virheilmoitus, kun he yrittävät käynnistää Java-ohjelmiston.

Koko virheilmoitus sanoo: Windows ei löydä javaw.exe-tiedostoa. Varmista, että kirjoitit nimen oikein, ja yritä sitten uudelleen. Nämä ovat joitakin parhaista korjauksista virheilmoitukseen.

Contents

Mitä tehdä, jos javaw.exe puuttuu Windows 10:stä?

1. Etsi haittaohjelmia

Jos käytät jo Eset Internet Securityä, avaa pääikkuna ja noudata näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

1. Valitse Tietokone skannaus vasemmalla olevasta nauhasta.
2. Napsauta Skannaa tietokoneesi -painiketta ja odota prosessin valmistumista.
3. Kun tarkistus on valmis, saat raportin, jossa näkyy tarkistettujen, tartunnan saaneiden ja puhdistettujen kohteiden määrä.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla ei ole Eset Internet Securityä tietokoneessasi, voit silti suorittaa tietokoneen täyden tarkistuksen sen ilmaisella skannerilla. Voit ladata sen ilmaiseksi ja se skannaa tietokoneesi perusteellisesti, kuten osoitimme alla olevissa vaiheissa. Voit suorittaa tämän apuohjelman vain kerran, mutta se voi olla nopea ratkaisu, jos et käytä jo virustorjuntaa.

Suosittelemme Eset Internet Securityä siksi, että se käyttää monikerroksista suojausta samalla kun se on erittäin kevyt. Tämäntyyppinen tekniikka varmistaa nopeammat tunnistusnopeudet, joten on suurempi mahdollisuus, että uhat estetään tai poistetaan ennen kuin ne pääsevät vaikuttamaan järjestelmääsi.

Esetissä on myös hyvät tietosuojaominaisuudet, jotka suojaavat tietovuodoilta. Se sisältää erityisiä suojausominaisuuksia turvallisempia verkko-ostoksia varten.

Muita ominaisuuksia ovat lapsilukko, verkkokameran ja mikrofonin suojaus sekä erillinen haittaohjelmien torjuntaohjelma.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Jos sinulla ei vielä ole sitä laitteessasi, suosittelemme kokeilemaan sitä. Eset tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson kaikille ohjelmistonsa versioille, joten sinun ei tarvitse tehdä investointia, jos et ole tyytyväinen tuotteeseen.

Windows ei löydä javaw.exe-tiedostoa [Solved]

Eset Internet Security

Suojaa laitteitasi edistyneellä monikerroksisella suojauksella, joka pitää kaikki uhat loitolla.

Ilmainen kokeilu Vieraile verkkosivustolla

2. Lisää Javaw.exe-polku ympäristömuuttujan polkuun

 1. Käynnistä Suorita painamalla Windows-näppäintä + R.
 2. Syöte sysdm.cpl kohdassa Suorita ja napsauta OK avataksesi suoraan alla näkyvän ikkunan.Windows ei löydä javaw.exe-tiedostoa [Solved]
 3. Valitse Lisäasetukset-välilehti.Windows ei löydä javaw.exe-tiedostoa [Solved]
 4. paina ympäristömuuttujat -painiketta avataksesi alla olevan tilannekuvan ikkunan.Windows ei löydä javaw.exe-tiedostoa [Solved]
 5. Klikkaa Uusi -painiketta Järjestelmämuuttujat-kohdassa avataksesi Uusi järjestelmämuuttuja -ikkunan.
 6. Tulla sisään Polku Muuttujan nimi -tekstikentässä.Windows ei löydä javaw.exe-tiedostoa [Solved]
 7. Syötä sitten javaw.exe-tiedoston tarkka polku. Javaw.exe-oletuspolku olisi jotain tällaista C:Program files(x86)javajre7bin tai C:Program files(x86)javajre8bin 64-bittisillä Windows-alustoilla.
 8. Jos et ole varma, mitä polkua haluat kirjoittaa, avaa Cortana painamalla Windows-näppäintä + Q-pikanäppäintä. Siirry sitten sisään java hakukentässä.Windows ei löydä javaw.exe-tiedostoa [Solved]
 9. Oikealla painikkeella javaw ja valitse Avaa tiedoston sijainti.
 10. Tämän jälkeen File Explorer avaa kansion, joka sisältää javaw.exe-tiedoston. Kirjoita Resurssienhallinnassa avatun kansion polku Uusi järjestelmämuuttuja -ikkunan Variable value -tekstiruutuun.
 11. paina OK -painiketta Uusi järjestelmämuuttuja -ikkunassa.
 12. Klikkaus OK Ympäristömuuttujat -ikkunassa.

javaw.exe-virhe johtuu usein siitä, että Windows ei löydä Java-ohjelmaa. Joten tarkan javaw.exe-polun lisääminen järjestelmämuuttujiin korjaa usein ongelman Windows ei löydä javaw.exe-tiedostoa virhe.

Noudata yllä olevia ohjeita lisätäksesi uuden javaw.exe-järjestelmämuuttujan polun.

3. Asenna Java uudelleen

 1. Javan uudelleenasentaminen saattaa myös korjata javaw.exe-virheen käyttäjille, joilla on vanhentuneet Java-versiot. Asenna Java uudelleen syöttämällä appwiz.cpl kohdassa Suorita ja napsauta OK.Windows ei löydä javaw.exe-tiedostoa [Solved]
 2. Valitse Java ja napsauta Poista asennus.
 3. Valitse Joo -vaihtoehto avautuvassa valintaikkunassa.
 4. Käynnistä Windows uudelleen Java-asennuksen poistamisen jälkeen.
 5. Lataa Java-asennusohjelma.
 6. Napsauta Java-asennustiedostoa avataksesi alla olevan asennusikkunan.Windows ei löydä javaw.exe-tiedostoa [Solved]
 7. paina Asentaa -painiketta kyseisessä ikkunassa.

Nämä ovat kolme päätöstä, jotka todennäköisesti ratkaisevat ongelman Windows ei löydä javaw.exe-tiedostoa virhe useimmille käyttäjille. Voit sen jälkeen avata Java-ohjelman javaw.exe-virheen korjaamalla.

Älä epäröi seurata aihetta verkkosivuillamme ja katsoa myös tämä Java-osio.

Jos haluat pysyä ajan tasalla kaikesta tähän aiheeseen liittyvästä, tutustu Java-osioon. Löydät lisää suosituksia, korjauksia ja myös.

Vikojen ratkaiseminen on erikoisalaamme, joten merkitse Windows 10 Errors Hubiin kirjanmerkkeihin, jos tarvitset apua muihin tietokoneisiin liittyviin ongelmiin.

Koska tavoitteesi on saada tämä tulos mahdollisimman nopeasti, käytä samoja ratkaisuja, kun käsittelet:

 • javaw.exe ei löydy – Käyttäjät kertovat, että he näkevät jatkuvasti saman viestin tietokoneessaan. Koska se ei löydä toimivaa Java-asennusta, voimme vain suositella sen asentamista uudelleen.
 • Windows ei löydä javaw.exe ASDM:ää – Joskus käyttäjät eivät ehkä edes saa ASDM Launcher -kirjautumisruutua. Olettaen, että tämä virhe ei ole sinulle vieras, laitteen nopea skannaus on viisasta.