• Monet Windows 10 -käyttäjät ilmoittivat, että virhe 1935 tapahtuu yrittäessään suorittaa tai asentaa tiettyjä sovelluksia.
 • Tarkasta sinun virustorjunta, koska se voi häiritä järjestelmääsi ja estää sinua suorittamasta tai asentamasta sovelluksia.
 • Varmista, että Windows Modules Installer -palvelu on käytössä tämän ongelman korjaamiseksi.
 • Poista tietyt arvot rekisteristä noudattamalla alla olevaa vaiheittaista opastamme.

Virhe 1935 on yleinen virheilmoitus, joka ilmenee kaikissa Windows-versioissa, kun käyttäjät yrittävät asentaa kolmannen osapuolen sovelluksia, ohjelmia ja pelejä.

Hyvä uutinen on, että voit korjata tämän ongelman nopeasti.

Katsotaanpa ensin, kuinka yksi Windows-käyttäjä kuvaa virhettä 1935:

Okei, aloitetaan ongelmasta. Kun yritin asentaa League of Legendsiä, se kehotti minua lataamaan MS Visual C++ 2005:n. Kaikki menee sujuvasti viimeiseen sekuntiin asti, jolloin se yrittää määrittää kohteen, jolloin se antaa tämän virhekoodin 1935, jota seuraa merkkijono teksti. […] Tämä on tapahtunut upouuden kannettavan tietokoneeni kanssa […] Voiko joku ystävällisesti selittää mitä tapahtuu?

Contents

Näin voit korjata Windows 10 -virheen 1935

Virhe 1935 voi ilmestyä yritettäessä ajaa tai asentaa tiettyjä sovelluksia, ja se voi aiheuttaa monia ongelmia. Ongelmista puheen ollen, tässä on joitain yleisiä ongelmia, joista käyttäjät ilmoittivat:

 • Windows 10 Office -asennusvirhe 1935 – Jos kohtaat tämän ongelman, ongelma saattaa olla palveluissasi. Korjaa ongelma varmistamalla, että tarvittavat palvelut toimivat kunnolla taustalla.
 • Virhe 1935 tapahtui virhe kokoonpanokomponentin asennuksen aikana – Tämä on yleinen ongelma, ja jos kohtaat sen, muista kokeilla joitain ratkaisujamme.
 • Virhe 1935 Windows 10 League Of Legends – Tämä ongelma voi ilmetä, kun yritetään suorittaa tai asentaa League of Legends. Voit korjata tämän ongelman varmistamalla, että olet asentanut tarvittavat komponentit.
 • Autocad, Acrobat error 1935 Windows 10 – Tämä ongelma voi ilmetä, kun yritetään asentaa erilaisia ​​sovelluksia. Jos kohtaat tämän ongelman, yritä asentaa sovelluksia yhteensopivuustilassa.
 • Windows 10 -virhe 1935 Kaspersky – Tämä ongelma voi joskus johtua virustorjunnasta, ja sen korjaamiseksi on suositeltavaa poistaa käytöstä tietyt virustentorjuntaominaisuudet tai koko virustorjunta.
 • Virhe 1935 .NET-kehys – Tämä ongelma ilmenee, jos sinulla ei ole tarvittavia C++-uudelleenjakeluohjelmia. Voit kuitenkin ladata ne Microsoftin verkkosivustolta ja asentaa ne manuaalisesti.

Pidä Windows-käyttöjärjestelmäsi virheettömänä parhaiden viritysapuohjelmien avulla tuoreesta luettelostamme!


Ratkaisu 1 – Tarkista virustorjunta

eset yrityskäyttöön

Yleinen syy virheeseen 1935 voi olla virustorjuntaohjelmisto. Virustorjunta voi häiritä järjestelmääsi ja estää sinua suorittamasta tai asentamasta tiettyjä sovelluksia.

Jos näin tapahtuu, sinun on poistettava käytöstä tietyt virustentorjuntaominaisuudet tai poistettava virustorjunta kokonaan käytöstä.

Useat käyttäjät ilmoittivat, että heidän oli poistettava virustorjuntaohjelmistonsa korjatakseen tämän ongelman, joten sinun on ehkä tehtävä myös se.

Jos virustorjunnan poistaminen ratkaisee ongelman, tämä saattaa olla täydellinen aika harkita vaihtamista toiseen virustorjuntaratkaisuun.

On olemassa monia upeita virustorjuntasovelluksia, mutta jos haluat maksimaalisen suojan, joka ei häiritse järjestelmääsi, sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla Eset.


Ratkaisu 2 – Käytä komentokehotetta

Ensinnäkin on hyvä tietää, että jos saat 1935-virheilmoituksen yrittäessäsi asentaa ohjelmistoa, se tarkoittaa, että Windowsin tiedostojärjestelmätapahtuma on vioittunut.

Voit tyhjentää lokin seuraavasti:

 1. Lehdistö Windows-näppäin + X avataksesi Win + X -valikon. Valita Komentorivi (järjestelmänvalvoja) tai PowerShell (järjestelmänvalvoja) luettelosta.
  Virhe 1935 Windows 10 League Of Legends
 2. Kirjoita seuraava komento: fsutil resurssi setautoreset true C:.
 3. C: on asema, johon Windows 10 on asennettu. Jos se on asennettu toiseen asemaan, muuta aseman kirjain asianmukaisesti.
 4. Käynnistä järjestelmä uudelleen.

Epic opas -hälytys! Kaikki mitä sinun tulee tietää komentokehotteesta on täällä!


Ratkaisu 3 – Muokkaa rekisteriäsi

Joskus virhe 1935 voi ilmestyä rekisteriin liittyvien ongelmien vuoksi. Voit kuitenkin korjata tämän ongelman tekemällä pari muutosta rekisteriin. Voit tehdä sen noudattamalla näitä ohjeita:

 1. Lehdistö Windows-näppäin + R ja astu sisään regedit. Lehdistö Tulla sisään tai napsauta OK.
  Virhe 1935 tapahtui virhe kokoonpanokomponentin asennuksen aikana
 2. Siirry Rekisterieditori-ikkunassa kohtaan ComputerHKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControl.
  Virhe 1935 Windows 10 League Of Legends
 3. Kaksoisnapsauta nyt Rekisterieditori-valintaikkunassa RegistrySizeLimit > the Muokkaa DWORD-arvoa valintaikkuna tulee näkyviin.
 4. Kirjoita valintaikkunaan ffffffff kuin Heksadesimaaliarvo > Klikkaa Desimaali valintanappi > enter 4294967295 desimaaliarvona.
 5. Klikkaus OK > käynnistä kone uudelleen.

Etkö pääse rekisterieditoriin? Asiat eivät ole niin pelottavia kuin miltä ne näyttävät. Tutustu tähän oppaaseen ja ratkaise ongelma nopeasti.


Ratkaisu 4 – Suorita sovellus yhteensopivuustilassa

Jos saat virheilmoituksen 1935, saatat pystyä korjaamaan ongelman yksinkertaisesti suorittamalla sovelluksen yhteensopivuustilassa.

Jos et ole tuttu, Yhteensopivuustila on erikoisominaisuus, joka optimoi vanhemmat sovellukset Windows 10:lle.

Huolimatta siitä, että se on suunniteltu vanhemmille sovelluksille, voit käyttää Yhteensopivuustilaa myös uudemmille sovelluksille. Jos haluat suorittaa sovelluksen yhteensopivuustilassa, sinun tarvitsee vain tehdä seuraava:

 1. Etsi ongelmallinen sovellus, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet valikosta.
  Acrobat error 1935 Windows 10
 2. Siirry nyt kohtaan Yhteensopivuus välilehti ja tarkista Suorita tämä ohjelma yhteensopivuustilassa varten. Valitse haluamasi Windows-versio ja napsauta Käytä ja OK tallentaaksesi muutokset.
  Windows 10 -virhe 1935 Kaspersky

Kun sovellus on asetettu toimimaan yhteensopivuustilassa, ongelman pitäisi olla täysin ratkaistu.


Ratkaisu 5 – Varmista, että Windows Modules Installer -palvelu on käynnissä

Joskus virhe 1935 voi ilmestyä, koska tarvittavat palvelut eivät ole käynnissä.

Käyttäjät ilmoittivat tästä ongelmasta yrittäessään asentaa tiettyjä sovelluksia tietokoneeseensa, ja näyttää siltä, ​​että ongelma johtui Windows-moduulien asennusohjelma palvelua.

Tämän ongelman korjaamiseksi sinun on varmistettava, että tämä palvelu on käytössä. Voit ottaa palvelun käyttöön seuraavasti:

 1. Lehdistö Windows-näppäin + R ja astu sisään services.msc. Lehdistö Tulla sisään tai napsauta OK.
  Autocad-virhe 1935 Windows 10
 2. Kun Palvelut ikkuna avautuu, etsi Windows-moduulien asennusohjelma ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella. Valita alkaa valikosta.
  Windows 10 -virhe 1935 Kaspersky

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Kun olet käynnistänyt palvelun, yritä asentaa ongelmallinen sovellus uudelleen ja tarkista, onko ongelma ratkennut. Toinen palvelu, joka voi aiheuttaa tämän ongelman, on Luotettu asennuspalvelu, joten muista ottaa se myös käyttöön.


Aiheuttaako Windows Modules Installer korkean suorittimen käytön? Tutustu oppaaseemme ratkaistaksesi ongelman nopeasti!


Ratkaisu 6 – Asenna Visual C++ Redistributables

Käyttäjien mukaan joskus virhe 1935 voi ilmestyä, jos Visual C++ Redistributablesia ei ole asennettu tietokoneellesi. Tämän ongelman korjaamiseksi on suositeltavaa asentaa puuttuvat komponentit manuaalisesti.

Tämä on suhteellisen yksinkertaista, ja voit ladata Visual C++ Redistributables Microsoftin verkkosivustolta.

Muista, että Visual C++ Redistributablesista on saatavilla useita versioita, ja ongelman korjaamiseksi sinun on asennettava oikea versio.

Jos et tiedä, mikä versio sinun on asennettava, voit asentaa kaikki saatavilla olevat versiot ja tarkistaa, auttaako se.


Ratkaisu 7 – Asenna puuttuvat päivitykset

Jos virhe 1935 näkyy jatkuvasti, ongelma saattaa johtua puuttuvista päivityksistä.

Joskus järjestelmässäsi voi olla virheitä, jotka voivat aiheuttaa tämän ongelman, ja paras tapa korjata ne on asentaa puuttuvat Windows-päivitykset.

Oletusarvoisesti Windows 10 asentaa puuttuvat päivitykset automaattisesti, mutta joskus saatat unohtaa yhden tai kaksi päivitystä.

Voit kuitenkin aina tarkistaa puuttuvat päivitykset seuraavasti:

 1. Avaa Asetukset-sovellus. Voit tehdä sen painamalla Windows-näppäin + I.
 2. Kun Asetukset-sovellus avautuu, siirry kohtaan Päivitys ja suojaus osio.
  Virhe 1935 .NET-kehys
 3. Klikkaus Tarkista päivitykset -painiketta.
  Windows 10 Office -asennusvirhe 1935

Jos päivityksiä on saatavilla, ne ladataan taustalla ja asennetaan heti, kun käynnistät tietokoneen uudelleen. Kun olet päivittänyt järjestelmäsi, muista tarkistaa, onko virhe korjattu.


Ratkaisu 8 – Suorita SFC- ja DISM-skannaukset

Joissain tapauksissa virhe 1935 voi tapahtua, jos Windows-asennus on vioittunut.

Voit kuitenkin korjata tämän ongelman yksinkertaisesti suorittamalla SFC-skannauksen. Tämä on melko yksinkertaista tehdä, ja voit suorittaa sen seuraavasti:

 1. alkaa Komentokehote ylläpitäjänä.
 2. Kun Komentokehote alkaa, juoksee sfc /scannow komento.
  Virhe 1935 .NET-kehys
 3. SFC-skannaus alkaa nyt. Skannausprosessi voi kestää noin 15 minuuttia, joten älä keskeytä sitä.

Opi kaikki järjestelmätiedostojen tarkistuksesta oppaastamme!


Kun SFC-skannaus on valmis, tarkista, näkyykö virheviesti edelleen. Jos ongelma ei ratkea, sinun on suoritettava DISM-skannaus. Voit tehdä sen seuraavasti:

 1. alkaa Komentokehote järjestelmänvalvojana.
 2. Juosta DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth komento.
  Virhe 1935 .NET-kehys
 3. DISM-skannaus alkaa nyt ja kestää noin 20 minuuttia tai enemmän.

Kun DISM-skannaus on valmis, tarkista, onko ongelma ratkaistu. Jos haluat, voit toistaa SFC-skannauksen vielä kerran ja tarkistaa, auttaako se.


Epic opas -hälytys! Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää DISMistä on täällä!


Ratkaisu 9 – Poista tietyt arvot rekisteristä

Käyttäjien mukaan virhe 1935 voi ilmestyä yritettäessä asentaa tai suorittaa Office.

Tämä voi olla suuri ongelma, mutta voit korjata sen tekemällä pari muutosta rekisteriin. Voit tehdä sen noudattamalla näitä ohjeita:

 1. Avata Rekisterieditori.
 2. Kun Rekisterieditori avautuu, siirry vasemmassa ruudussa kohtaan HKEY-ohjelmistoMicrosoft avain.
 3. Paikantaa Toimisto ja OfficeSoftwareProtectionPlatform avaimet rekisteristä.

Kun olet poistanut nämä avaimet, käynnistä tietokone uudelleen ja tarkista, onko ongelma edelleen olemassa.

Tämä kiertotapa on hyödyllinen etenkin pelaajille.

League of Legends -virhekoodi 1935 on yksi yleisimmistä pelaajia koskevista virheistä, ja nyt voit korjata sen alle 5 minuutissa yllä olevan ratkaisun ansiosta.Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.