• Windows Media Player on käyttäjien suosikki mediasisällön hallinnassa, koska se on yksinkertainen, mutta erittäin tehokas ja helppokäyttöinen.
 • Jotkut käyttäjät raportoivat usein videosoittimen ongelmista, minkä vuoksi olemme laatineet helposti seurattavan oppaan, joka auttaa sinua ratkaisemaan ne.
 • Ensimmäinen menetelmä, joka voi korjata Windows 10 -videosoittimen ongelmia, sisältää asetusten muuttamisen ohjauspaneelista.
 • Toinen vaihtoehto, joka sinun tulee harkita, on vaihtaa toiseen mediasoitinvaihtoehtoon.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten Windows 10 -virheiden korjaamiseksi suosittelemme Restoroa:Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmien vaurioilta, laitteistovikoja vastaan ​​ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virusvahingot nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows 10 -ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Jos käytät Windows 10 -käyttöjärjestelmää, saatat kohdata joitain videosoittimeen liittyviä ongelmia.

Jos yrität katsoa elokuvaa pitkän työpäivän jälkeen tai katsella musiikkivideota vapaa-ajalla, tämä ongelma on ärsyttävää.

Tämä joko estää sinua avaamasta videotiedostoa tai vaikka avaat sen, video ei ehkä toistu sillä laadulla, jonka haluaisit sen toistavan.

Jos käytät koodattua videota eri muodossa kuin järjestelmässäsi tai tuetuissa laitteistoissa, yrität käyttää ohjelmistodekooderia videon toistamiseen Windows Microsoft -järjestelmissä.

Käyttämällä tätä ohjelmistodekooderia ilman tarvittavaa vapaata CPU-muistia, se ei todennäköisesti toista niin kuin sen pitäisi tai se ei käynnisty ollenkaan.

Kuinka voin korjata videon toisto-ongelmia Windows 10:ssä?

1. Korjaa ongelma ohjauspaneelista

 1. Paina ja pidä painikkeita painettuna Windows ja X.
 2. Tämä vie sinut kohteeseen Ohjauspaneeli järjestelmästä.
 3. Kirjoita ikkunassa näkyvään hakukenttään Tehoa.
 4. Napsauta (vasen painike) -kuvaketta Muokkaa virrankäyttösuunnitelmaa kuvake, joka ilmestyi haun päätyttyä.
 5. Napsauta (vasen painike) päälle Muuta virran lisäasetuksia.
 6. Seuraavaksi sinun on napsautettava Prosessorin virranhallinta.
 7. Tästä ikkunasta voimme mennä osoitteeseen Prosessorin enimmäistila ja valitse sieltä suurin prosessoriprosentti, jolla haluat tietokoneesi olevan, kun se on kytketty pistorasiaan.
 8. Aseta prosessori maksimitilaan, jotta se toimii 100%.
 9. Klikkaa OK ja sulje ikkuna.
 10. Käynnistä tietokone uudelleen.
 11. Yritä suorittaa video uudelleen ja katso, toimiiko se tällä kertaa.

Normaalisti CPU toimii enintään 60 % täydestä tehostaan, jos se on kytketty pistorasiaan.

Lisäämme tässä opetusohjelmassa suorittimen prosenttiosuuden maksimiominaisuuksia, jotta jos järjestelmä käyttää ohjelmistodekooderia videon toistamiseen, sinulla ei ole ongelmia sen kanssa.

Sinun on kirjauduttava sisään järjestelmänvalvojana suorittaaksesi yllä olevat vaiheet.

2. Kokeile toista videosoitinta

Videosoittimille ei ole niin paljon korjauksia, joten ei niin paljon ratkaisuja, joita kannattaa harkita.

Yllä oleva opas on käyttökelpoinen, mutta sitä voi olla vaikea täyttää joillekin teistä, varsinkin kun ongelma on tarkempi.

Siinä tapauksessa et voi korjata tätä ongelmaa ilman radikaalimpaa ratkaisua, joka sisältää soittimen vaihtamisen. Cyberlink PowerDVD 21:een tottuminen ei vaadi erityisiä kykyjä.

Käyttäjäystävällisen suunnittelun ja yksinkertaisten ominaisuuksien, kuten järjestetyn sisällön yhdessä paikassa tai saumattoman toiston, ansiosta tästä multimediasovelluksesta tulee välttämätön.

Hanki Cyberlink PowerDVD

Oliko se niin vaikeaa? Kerro meille mielipiteesi siitä, kuinka tätä artikkelia voidaan parantaa millään tavalla, ja nauti videoistasi Windows 10:ssä.

Olemme kirjoittaneet tästä aiheesta laajasti. Lisätietoja saat Windows Media Player -osiosta.

Windows 10 Troubleshooting Hubistamme löydät useita ratkaisuja kaikkien tämän käyttöjärjestelmän kanssa saatavien ongelmien korjaamiseen.

Käyttäjät voivat myös saada hyödyllisiä vinkkejä etsiessään vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

 • Videon katkeavan toiston korjaaminen Windows 10 -mediasoittimessa – Kun kohtaat tämän ongelman, sinun tulee ensin päivittää näytönohjainohjelmiston ja vähentää videolaitteiston kiihdytystä.
 • Mikä aiheuttaa pätkimistä ja häiriöitä videon toistossa? – Käyttäjien, jotka etsivät vastauksia tähän kysymykseen, tulee muistaa, että vioittuneet videoohjelmistot ja hitaat Internet-yhteydet voivat molemmat aiheuttaa näitä ongelmia.