• Käyttäjät ovat ilmoittaneet vastaanottaneensa BCDboot-virhe yritettäessä kopioida käynnistystiedostoja.
 • Ei-aktiivinen järjestelmäosio on tämän ongelman todennäköinen syy.
 • Lue, kuinka voit korjata tämän ongelman nopeasti.

Jotkut käyttäjät käyttävät WinPE:n (Preinstallation Environment) Bcdboot-komentoriviohjelmaa Windowsin asentamiseen tietokoneissa.

Jotkut käyttäjät saavat kuitenkin virheilmoituksen “Virhe kopioitaessa käynnistystiedostoja”, kun he yrittävät kopioida käynnistystiedostoja. Tämän seurauksena käyttäjät eivät voi ottaa käyttöön Windows-käyttöjärjestelmän näköistiedostoa, kun WinPE palauttaa virhesanoman.

Kuinka käyttäjät voivat korjata virheen yrittäessään kopioida käynnistystiedostoja?

Tässä artikkelissa

1. Kopioi UEFI- ja BIOS-tiedostot levylle

Jotkut käyttäjät ovat vahvistaneet korjaaneensa “Virhe kopioitaessa käynnistystiedostoja” -virheen kopioimalla UEFI- ja BIOS-tiedostot levylle. Voit tehdä tämän kirjoittamalla komennon “bcdboot c:\windows /ss: /f ALL”. KAIKKI komennon lopussa varmistaa, että UEFI- ja BIOS-tiedostot kopioidaan.

bcdboot-komento epäonnistuu yritettäessä kopioida käynnistystiedostoja

2. Aseta järjestelmäosio aktiiviseksi

 1. “Virhe kopioitaessa käynnistystiedostoja” -virhe voi johtua myös epäaktiivisesta järjestelmäosiosta. Tämän ongelman korjaamiseksi käyttäjien on asetettava käynnistettävä USB-muistitikku kannettavaan tai pöytätietokoneeseen.
 2. Käynnistä kannettava tietokone tai pöytätietokone.
 3. Klikkaus Korjaa tietokoneesi Windowsin asetusikkunassa.Painikevirheen vianmääritys, kun yrität kopioida käynnistystiedostoja
 4. Valitse sitten Ratkaista ongelmia ja Edistyneet asetukset avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 5. Valitse Järjestelmän symboli avataksesi viestin.
 6. Kirjoita komentokehotteeseen “diskpart” ja paina Return-näppäintä.
 7. Kirjoita “levyluettelo” ja paina Return näyttääksesi luettelon kiintolevyistä, jotka sisältävät todennäköisesti vain yhden kiintolevyn.Luettele levyvirhe, kun yrität kopioida käynnistystiedostoja
 8. Kirjoita sitten “select disk 0” ja paina Return, jos se on ainoa luettelossa oleva kiintolevy. Käyttäjät, joilla on useampi kuin yksi kiintolevy, voivat valita sellaisen, joka sisältää Windows-asennuksen.
 9. Kirjoita seuraavaksi “osioluettelo” ja paina Enter nähdäksesi luettelon aseman osioista.listaosiovirhe yritettäessä kopioida käynnistystiedostoja
 10. Valitse seuraavaksi osio, joka sisältää Windows-asennuksen. Kirjoita esimerkiksi “select partition 2”, jos osio 2 sisältää Windowsin.
 11. Kirjoita ‘active’ ja paina Return asettaaksesi valitun osion aktiiviseksi.
 12. Kirjoita sitten “exit” ja sulje DiskPart-apuohjelma painamalla Enter.

Nämä ovat kaksi ratkaisua, jotka voivat korjata “Virhe kopioitaessa käynnistystiedostoja” -virheen käyttäjille. Käyttäjät, jotka ovat ratkaisseet saman ongelman muilla ratkaisuilla, voivat jakaa sen alla.