• The Virhe suoritettaessa sivutoimintoa viesti estää sinua asentamasta sovelluksia.
 • Tietokoneen palauttaminen on nopein tapa käsitellä tätä toistuvaa ongelmaa.
 • Vioittuneet järjestelmätiedostot tai vioittuneet laitteistot voivat myös johtaa tähän virhesanomaan.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Kun asennat tai poistat ohjelman, saatat kohdata Virhe suoritettaessa sivutoimintoa viesti.

Tämä ongelma voi ilmetä myös suoritettaessa järjestelmän palautusta palautuspisteiden avulla, jolloin tilanne on paljon vakavampi.

Jos tämä virhe vaivaa myös sinua, tarvitset tämän artikkelin. Tässä oppaassa olemme listanneet muutamia vianetsintävinkkejä, jotka auttavat sinua ratkaisemaan ongelman Virhe suoritettaessa sivutoimintoa viesti Windowsissa.

Miksi Virhe suoritettaessa sivutoimintoa tulee näkyviin?

Useimmissa tapauksissa virhe ilmenee, koska järjestelmän palautus ei toimi oikein. Tähän voi olla monia syitä, mutta todennäköisin on kiintolevyn tiedostojen korruptio tai ohjelmistohäiriö.

Virhe suoritettaessa sivutoimintoa? Kokeile näitä ratkaisuja

On myös mahdollista, että Windows-asennus on vioittunut, ja se aiheuttaa ongelman. Pahimmassa tapauksessa kovalevysi voi olla viallinen.

Miten Error performing inpage -toimintovirhe vaikuttaa tietokoneeseeni?

Naurattavan viestin lisäksi tämä virhe estää sinua suorittamasta tavallisia toimintoja tietokoneellasi, etenkin asentamasta ja poistamasta ohjelmistoja.

Monet ilmoittivat, etteivät he voi lisätä tai poistaa sovelluksia tämän ongelman vuoksi, joten on helppo ymmärtää, miksi se on ratkaisevan tärkeää korjata mahdollisimman pian.

Kuinka korjaan Virhe suoritettaessa sivutoimintoa?

1. Käytä luotettavaa kolmannen osapuolen työkalua Windowsin rekisterissä

Tehokas ratkaisu olisi käyttää Windows-käyttöjärjestelmän ongelmiin suunniteltua ammattimaista PC-korjaustyökalua, joka skannaa laitteesi ja korjaa vialliset tiedostot automaattisesti.

Rekisterin asetuksilla on myös keskeinen rooli järjestelmän kunnon ja vakauden kannalta. On tärkeää seurata näitä elementtejä ja käsitellä niitä, kun ne ovat kriittisessä tilassa.

Järjestelmän palauttaminen aiempaan tilaan voi korjata useita järjestelmäongelmia. Yksinkertaisempi tapa palauttaa järjestelmä turvallisesti on käyttää erikoistyökalua, joka voi tehdä kaiken työn puolestasi.

Restoro skannaa automaattisesti tietokoneesi ongelmallisten tiedostojen varalta ja korvaa kaikki vialliset tärkeät Windows-järjestelmätiedostot aiemmilla versioilla, jotka toimivat täydellisesti.

Voit suorittaa tämän toiminnon seuraavasti:

 1. Lataa ja asenna Restoro.
 2. Käynnistä sovellus.
 3. Odota, että se löytää järjestelmän vakausongelmia.
 4. Lehdistö Aloita korjaus.
 5. Käynnistä tietokone uudelleen, jotta kaikki muutokset tulevat voimaan.

Sisäänrakennettu järjestelmän palautustyökalu palauttaa Windowsin aiempaan versioon, joten voit menettää arvokkaita tietoja, jotka on tallennettu palautuspisteen tekemisen jälkeen. Voit aina palauttaa järjestelmän korjausta edeltävään tilaan.

⇒ Hanki Restoro


Vastuuvapauslauseke: Tämä ohjelma on päivitettävä ilmaisesta versiosta tiettyjen toimien suorittamiseksi.


2. Käytä järjestelmän palautuspistettä

 1. paina Windows näppäimistön näppäin, kirjoita järjestelmän palauttaminen ja klikkaa Luo palautuspiste vaihtoehto.Virhe suoritettaessa sivutoimintoa? Kokeile näitä ratkaisuja
 2. Vuonna Järjestelmän ominaisuudet ikkunassa, napsauta Järjestelmän palauttaminen -painiketta.
  Virhe suoritettaessa sivutoimintoa? Kokeile näitä ratkaisuja
 3. Klikkaus Seuraava kun Järjestelmän palauttaminen ikkuna tulee näkyviin.
 4. Tarkista Näytä lisää palautuspisteitä laatikko jos saatavilla. Tämä listaa kaikki käytettävissä olevat palautuspisteet.
 5. Valitse viimeisin palautuspiste ja napsauta Seuraava.
  Virhe suoritettaessa sivutoimintoa? Kokeile näitä ratkaisuja
 6. Lue kuvaus ja napsauta Suorittaa loppuun -painiketta.
 7. Palautusprosessi saattaa kestää muutaman minuutin palautuspisteen koosta riippuen.

Kun järjestelmä on palautettu, yritä poistaa tai asentaa sovellus ja tarkistaa mahdolliset parannukset.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Jos haluat palauttaa järjestelmän ja korjata tämän virheen, älä epäröi käyttää Restoroa, koska se on optimoitu tällaisten ongelmien ratkaisemiseen.

3. Suorita Check Disk -apuohjelma

 1. Lehdistö Windows näppäin + X ja valitse Windows PowerShell (järjestelmänvalvoja) valikosta.Virhe suoritettaessa sivutoimintoa? Kokeile näitä ratkaisuja
 2. Kirjoita PowerShell-ikkunaan seuraava komento ja suorita se:
  CHKDSK /f C:
  Virhe suoritettaessa sivutoimintoa? Kokeile näitä ratkaisuja
 3. Tarkista levy -apuohjelma tarkistaa kiintolevyn yleisten virheiden varalta ja käyttää saatavilla olevia korjauksia.
 4. Kun skannaus on valmis, käynnistä tietokone uudelleen.
 5. Yritä nyt asentaa tai poistaa ohjelma, joka laukaisi virheen suorittamalla sivun toimintavirheen, ja tarkista mahdolliset parannukset.

4. Palauta Windows 10

 1. Lehdistö Windows näppäin + minä.
 2. Mene Päivitys ja suojaus.
  Virhe suoritettaessa sivutoimintoa? Kokeile näitä ratkaisuja
 3. Napsauta vasemmasta ruudusta Elpyminen -välilehti. Alla Nollaa tämä tietokone osio, napsauta Aloittaa -painiketta.
  Virhe suoritettaessa sivutoimintoa? Kokeile näitä ratkaisuja
 4. Vuonna Valitse vaihtoehto ikkunassa sinulle esitetään kaksi vaihtoehtoa:
  Pidä tiedostoni – Tämän vaihtoehdon valitseminen poistaa sovellukset ja settings, mutta säilyttää henkilökohtaiset tiedostosi.
  Poista kaikki – Tämän vaihtoehdon valitseminen poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedostosi, sovelluksesi ja asetuksesi.Virhe suoritettaessa sivutoimintoa? Kokeile näitä ratkaisuja
 5. Suosittelemme valitsemaan Säilytä tiedostoni -vaihtoehto ensimmäinen. Tämä nollaa Windows-käyttöjärjestelmän ja säilyttää henkilökohtaiset tiedostot.
 6. Jos ongelma kuitenkin jatkuu, suorita täydellinen nollaus käyttämällä Poista kaikki vaihtoehto.Virhe suoritettaessa sivutoimintoa? Kokeile näitä ratkaisuja
 7. Kun olet valmis, tarkista mahdolliset parannukset.

Jos ongelma jatkuu, jopa täydellisen nollauksen jälkeen, suorita viimeisenä keinona puhdas asennus. Huomaa, että puhtaan asennuksen suorittaminen poistaa kaikki tiedot tietokoneeltasi.

5. Päivitä USB-ohjain

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella alkaa -painiketta ja valitse Laitehallinta luettelosta. Virhe suoritettaessa sivutoimintoa? Kokeile näitä ratkaisuja
 2. Klikkaa Universal Serial Bus -ohjaimet osio laajentaaksesi sitä, napsauta ohjainta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Päivitä ohjain.Virhe suoritettaessa sivutoimintoa? Kokeile näitä ratkaisuja
 3. Nyt voit valita Hae ohjaimia automaattisestitai jos sinulla on jo sellainen, valitse toinen vaihtoehto.Virhe suoritettaessa sivutoimintoa? Kokeile näitä ratkaisuja
 4. Jos järjestelmä löytää uuden ohjaimen, se asentaa sen. Jos ei, se tarkoittaa, että paras on jo asennettu. Voit kuitenkin napsauttaa Etsi päivitetty ajuri Windows Updatesta.Virhe suoritettaessa sivutoimintoa? Kokeile näitä ratkaisuja
 5. Napsauta seuraavassa ikkunassa Tarkista päivitykset -painiketta.Virhe suoritettaessa sivutoimintoa? Kokeile näitä ratkaisuja
 6. Asenna kaikki uudet päivitykset, erityisesti valinnaiset ohjainpäivitykset.

Vaikka se on epätodennäköisempää, tämä ongelma voi johtua ongelmallisesta tai vanhasta USB-ohjaimesta, joten olisi hyvä idea päivittää ne heti.

Jos et onnistunut noudattamaan tätä ratkaisua, meillä on täydellinen opas ohjainten päivittämiseen Windows 10:ssä, ja jotkut työkalut voivat tehdä sen automaattisesti.

6. Vaihda kiintolevy

 1. Jos ongelma jatkuu, tarkista kiintolevyltäsi laitteisto-ongelmia.
 2. Ennen kuin vaihdat kiintolevyn, irrota se tietokoneesta ja liitä se toiseen tietokoneeseen.Virhe suoritettaessa sivutoimintoa? Kokeile näitä ratkaisuja
 3. Jos tietokone ei käynnisty kiintolevyltä, kiintolevy on ehkä vaihdettava.

Aina kun asennat tai poistat ohjelmiston tietokoneeltasi, Windows luo automaattisesti järjestelmän palautuspisteen. Näin voit palauttaa tietokoneen, jos jokin menee pieleen uuden ohjelmiston asentamisen jälkeen.

Tämä virhe estää tämän, ja koska et voi käyttää järjestelmän palauttamista, et voi asentaa tai poistaa haluttua sovellusta.

Miten järjestelmän palautus toimii?

Järjestelmän palautus on palautusominaisuus, joka vaikuttaa asennettuihin sovelluksiin, päivityksiin ja järjestelmätiedostoihin. Jos jokin ohjelmistoon liittyvä aiheuttaa epävakautta tietokoneessasi, voit käyttää tätä ominaisuutta korjataksesi sen nopeasti.

Virhe suoritettaessa sivutoimintoa? Kokeile näitä ratkaisuja

Muista, että palautusominaisuus ei vaikuta henkilökohtaisiin tiedostoihin, joten jos poistat tiedostoja vahingossa, et voi palauttaa niitä tällä menetelmällä.

The Virhe suoritettaessa sivutoimintoa -viesti voi ilmetä järjestelmätiedostojen vioittumisen tai kiintolevyongelmien vuoksi, joten sinun kannattaa tutkia sitä kiintolevyn kuntotarkistusohjelmistolla.

Koska tämä virhe liittyy järjestelmän palauttamiseen, suosittelemme tutustumaan palautuspisteen toimintaoppaaseen saadaksesi lisää hyödyllisiä tietoja.

Onnistuitko korjaamaan tämän virheen itse? Jos jaat, voit vapaasti jakaa ratkaisusi kanssamme alla olevassa kommenttiosassa.