• Microsoft Store on osoittautunut varsin hyödylliseksi monille käyttäjille, mutta viime aikoina jotkut ovat raportoineet ongelmasta. 0x803F700 virhe.
 • Kun näin tapahtuu, käyttäjät eivät voi ladata tai päivittää sovelluksia Microsoft Storesta.
 • Pikakorjaus on käynnistää oma vianmääritys, vaikka jotkut onnistuivat korjaamaan ongelmat poistamalla palomuuri käytöstä muiden ratkaisujen ohella.

Windows Storesta on hitaasti mutta vakaasti tulossa varteenotettava vaihtoehto vanhan koulukunnan ohjelmille Windows 10:ssä.

Vaikka sovellukset ovat parantuneet kohtalaisesti ja yleinen käytettävyys on parantunut, on edelleen bugeja, jotka voivat pilata positiivisen kuvan. Yksi näistä virheistä toistuu usein ja ilmoitetaan koodissa. 0x803F700.

Tästä virheestä ilmoittaneet käyttäjät eivät voineet käyttää, ladata ja asentaa sovelluksia Windows Storessa. Jos et voi asentaa sovelluksia Windows Storesta, yleinen vianetsintäoppaamme voi auttaa sinua.

Olemme laatineet luettelon mahdollisista ratkaisuista virheeseen 0x803F700, joista pitäisi olla apua. Jos olet kamppaillut yllä mainitun virhekoodin kanssa, muista noudattaa alla olevia ohjeita.

Contents

Kuinka voin korjata virheen 0x803F700?

Tässä artikkelissa

1. Suorita Windowsin vianmääritys

Ensimmäinen on ensimmäinen. Ensinnäkin ongelmien ratkaiseminen integroitujen työkalujen vahvalla läsnäololla on loistava vaihtoehto. Ja vaikka Windows 10:stä puuttuu joitain edistyneitä ominaisuuksia, siitä ei varmasti puutu vianmääritystyökaluja. Jos et pääse Windows Storeen ja/tai lataa sovelluksia, kun saat toistuvan verkkovirheen, muista suorittaa vastuullinen vianmääritys yhdistetystä valikosta ja tarkistaa muutokset.

Jos et ole varma, miten se tehdään, alla olevat vaiheet näyttävät, miten se tehdään:

 1. Avaa Käynnistä ja napsauta rataskuvaketta avataksesi Asetukset.
 2. Avata Päivitys ja tietoturva.
 3. Valita Ratkaista ongelmia.Windows 10 -virhekoodi 0x803F700
 4. Vieritä alas ja korosta Windows Store -sovellukset palomies.
 5. Klikkaa “Suorita vianmääritys” -painiketta.

Jos alkuperäinen Windowsin vianmääritys ei riittänyt, jatka alla olevilla ratkaisuilla. Yhden pitäisi riittää.

2. Poista Windowsin palomuuri ja kolmannen osapuolen virustorjunta väliaikaisesti käytöstä

Nyt, vaikka Windowsin suojaustoimenpiteiden poistaminen käytöstä ei olekaan suositeltavaa päivittäisessä käytössä, voit tehdä poikkeuksen ajoittain. Toisin sanoen useammat kuin muutamat kolmannen osapuolen virustorjuntaratkaisut voivat ajoittain estää tietyt Windowsin toiminnot ja estää niiden suorittamisen.

Tästä artikkelista saat lisätietoja parhaista Windows 10:een asennettavista virustorjuntaohjelmistoista huolehtimatta yhteensopivuusongelmista.

Lisäksi Windowsin palomuuri, sisäänrakennettu suojaeste, voi myös pahimmassa tapauksessa estää sovelluksia yhdistämästä verkkoon.

Joten vaikka se on kaukaa, Windowsin palomuurin ja kolmannen osapuolen virustentorjunnan poistaminen väliaikaisesti käytöstä ei maksa sinulle mitään. Lisäksi voit tehdä sen myös Windows Defenderillä. Jos et ole varma, kuinka Windowsin palomuuri poistetaan käytöstä Windows 10:ssä, noudata seuraavia ohjeita:

 1. Kaveri Palomuuri Windowsin hakupalkissa ja avaa Windowsin palomuuri.
 2. Klikkaa “Ota Windowsin palomuuri käyttöön tai poista se käytöstä” vasemmassa paneelissa.Windows 10 -virhekoodi 0x803F700
 3. Poista palomuuri käytöstä molemmissa Yksityinen ja Julkinen verkot ja vahvista muutokset.
 4. Yritä suorittaa Windows Store -sovelluksia uudelleen ja tarkista virhe.

Jos ongelma jatkuu ja sama virhe on edelleen jumissa, jatka vianmääritystä.

3. Nollaa myymälän välimuisti

Windows Store on kehitetty ja esitelty kuten useimmat muut Windows 10 -sovellukset, ja siinä on muutamia erottuvia ominaisuuksia. Et voi asentaa sitä uudelleen, ainakaan perinteisellä lähestymistavalla. Toisaalta voit tyhjentää sen välimuistin helposti. Windows Store tallentaa kaikenlaista välimuistia ja asetuksia latausajan nopeuttamiseksi ja yleisen käyttökokemuksen parantamiseksi. Kuitenkin, kun näitä tietoja kertyy, ja se vähitellen, se vaikuttaa Windows Storeen.

Korjaaksesi tämän ongelman, sinun on siirryttävä Windows Storen välimuistin nollaukseen. Tämä voidaan tehdä yksinkertaisella komennolla, joka kutsuu WSRet-työkalun. Sen suorittamisen jälkeen se tyhjentää Store-välimuistin ja toivottavasti ratkaisee kyseisen virheen.

Jos et ole varma, kuinka tätä työkalua käytetään, muista noudattaa seuraavia ohjeita:

 1. Paina Windows-näppäintä + S.
 2. Kirjoita hakupalkkiin WSReset.exe ja paina Pääse sisään.
 3. Tämän pitäisi käynnistää Windows Store uudelleen ja tyhjentää välimuisti.

LUE MYÖS: Korjaus: Windows Store ei avaudu Windows 10 -päivityksen jälkeen

4. Päivitä Windows Store

Viime kuukausina Windows Store on muuttunut paljon monilta osin, ja yleinen vakaus on yksi niistä. Pääasiassa Microsoft pyrkii vihdoin asettamaan Windows Storen kilpailijaksi markkinoilla, ja kaikki viittaa siihen, että se tekee niin Fall Creators -päivityksen myötä. Näin ollen tämä tarkoittaa, että virheet korjataan useammin oikea-aikaisilla päivityksillä.

Joten jos olet kokenut tämän tai vastaavan virheen, muista tarkistaa päivitykset ja toivottavasti ratkaista käsillä oleva ongelma. Voit tehdä tämän seuraavasti:

 1. Avaa Windows Store sovellus.
 2. Klikkaa 3 pisteen valikko äärioikealla ja auki Lataukset ja päivitykset.
 3. Klikkaa “Hanki päivitykset” -painiketta.Windows 10 -virhekoodi 0x803F700

5. Nollaa sovelluspaketit

Useimmissa kolmannen osapuolen ohjelmiin liittyvissä ongelmissa käyttäjät voivat turvautua uudelleenasennukseen käyttökelpoisena ratkaisuna. Kuten luultavasti tiedät, et kuitenkaan voi poistaa Windows Storen asennusta. Mitä voit tehdä, on nollata sovelluspaketit ja rekisteröidä Windows Store uudelleen.

Tämä voidaan tehdä korotetulla PowerShell-komentorivillä. Jos et ole varma, miten tämä tehdään, noudata alla olevia ohjeita:

 1. Kirjoita hakupalkkiin PowerShell, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja avaa Power Shell järjestelmänvalvojana.
 2. Kopioi ja liitä seuraava komento komentoriville ja paina Enter:
  • Get-AppXPackage -Kaikki käyttäjät | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”}
 3. Käynnistä tietokoneesi uudelleen.

6. Kirjaudu ulos ja kirjaudu takaisin Windows Storeen.

Ulos- ja takaisin sisäänkirjautuminen on tehnyt ihmeitä joillekin käyttäjille, jotka ovat huolissaan kyseisestä Windows Store -virheestä. Joistakin epämiellyttävistä syistä Kauppa yksinkertaisesti alkaa toimia väärin, ja ongelman ratkaisemiseksi sinun on kirjauduttava ulos ja kirjauduttava uudelleen sisään samoilla tunnuksilla tai muilla vaihtoehdoilla.

Noudata alla olevia ohjeita tehdäksesi sen:

 1. Avaa Windows Store -sovellus.
 2. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa tilisi kuvaketta.
 3. Valitse aktiivinen tili ja napsauta Katkaista.
 4. Napsauta nyt tilikuvaketta uudelleen ja valitse Kirjaudu sisään.Windows 10 -virhekoodi 0x803F700
 5. Syötä tunnistetietosi ja kirjaudu sisään.
 6. Etsi muutoksia.

Siihen se pitäisi päättää. Toivomme, että pystyit ratkaisemaan Windows Store -virheen 0x803F700 jollakin näistä korjauksista.

Jos sinulla on kysyttävää tai ratkaisuja, ota meihin yhteyttä alla olevassa kommenttiosassa.