• Kaistan ulkopuolinen päivitys KB5008295 on Microsoftin virallinen ratkaisu katkaisutyökaluongelmaan.
  • Käyttäjät, jotka ovat päivittäneet laitteensa Windows 11:een, eivät pysty ottamaan kuvakaappauksia.
  • Microsoftin mukaan Microsoftin digitaalisessa sertifikaatissa oli ongelma.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

  1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
  2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

  3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

  • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Windows 11 on Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä, ensimmäinen vakaa versio julkaistiin lokakuussa. Muutamat käyttäjät tekevät kuitenkin valituksia, jotka osoittavat, että jotkin tärkeimmistä ominaisuuksista eivät toimi tehokkaasti.

Leikkaustyökalu on erityisesti korjattava. Uusimmassa versiossa käyttäjät voivat ottaa kuvakaappauksia ja tehdä huomautuksia reaaliajassa.

Kun käyttäjät tekivät päivityksen Windows 11:een, he eivät pystyneet käyttämään katkaisutyökalua kunnolla.

Mikä on uutta

Uuteen Windows-päivitykseen oli integroitu monia työkaluja. Käyttäjät voivat nyt käyttää katkaisutyökalua kahdella tavalla, joista ensimmäinen on käyttämällä kuvaketta tai painamalla tiettyjen näppäinten yhdistelmää, jotka auttavat käynnistämään katkaisutyökalun.

Näistä yrityksistä huolimatta käyttäjät eivät vielä pääse käyttämään sovellusta. Kaikki nämä ponnistelut on tehty turhiksi. Käyttäjät ilmoittavat, että kun he yrittävät käynnistää sovelluksen kuvakkeella, sovellus kaatuu.

Käyttäjät eivät ole onnistuneet käyttämään näppäinyhdistelmää sovelluksen käynnistämiseen, työkalu kieltäytyy avautumasta uudelleen.

Tunnistetut takaiskut

Siksi Windows 11 -päivityksen tehneet käyttäjät eivät pysty ottamaan kuvakaappauksia työkalulla. Tämä ongelma estää ihmisiä suorittamasta päivittäisiä toimintojaan sekä koulussa että töissä.

Microsoft on tunnistanut ongelmat, joita Windows 11:een päivityksen tehneet käyttäjät kohtaavat, erityisesti mitä tulee Windows 11:een katkaisutyökalu.

Microsoftin mukaan Microsoftin digitaalisessa sertifikaatissa on ongelma. Näin ollen Microsoftilla on käynnissä suunnitelmia varmistaakseen, että he pystyvät korjaamaan tilanteen. He eivät kuitenkaan ole laittaneet aikaleimaa, milloin he aikovat julkaista tämän julkaisun.

Uskottavia vaihtoehtoja

Mutta sillä välin Microsoft on suositellut kiertotapaa varmistaakseen, että käyttäjät mukautuvat täysin. Hakkerointi on käyttää näppäimistön Print Screen -näppäintä ja liittää kuvakaappaus asiakirjaan.

Käyttäjät voivat myös liittää sen Paintiin valitakseen ja kopioidakseen kohteen haluttuun osioon. Käyttäjiä kehotetaan odottamaan Microsoftin uutta kehitystä.

Ratkaisu

Microsoft vahvisti 8. marraskuuta, että ongelma on nyt menneisyyttä kaistan ulkopuolisen KB5008295-päivityksen ansiosta. Päivitä tähän versioon, jotta voit ohittaa tämän ongelman!

Oletko kokenut tämän ongelman aiemmin? Kerro meille, kuinka se on vaikuttanut sinuun alla olevassa kommenttiosassa.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.