• Tulit oikeaan paikkaan hankkiessasi Varoitus: Alustaminen poistaa kaikki tiedot tällä levyllä.
 • Aina on Windowsin korjauspalvelu, joka voi tarkistaa levysi ja tarkistaa, kuinka voit korjata sen.
 • Jos Windowsin sisäänrakennetulla korjaustyökalulla ei ole merkitystä, yritä käyttää vioittuneille asemille erikoistuneita korjaustyökaluja.
 • Jotta saat enemmän tietoa tästä järjestelmäongelmasta, on suositeltavaa tarkistaa jokainen ratkaisu ja katsoa, ​​mikä voi auttaa sinua.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Varoitus: Alustaminen poistaa kaikki tiedot tällä levyllä on virheilmoitus, jonka saat, kun yrität avata viallisen USB- tai kiintolevyaseman.

Oletuksena Windows kehottaa sinua korjaamaan ongelman alustamalla tallennusvälineen, mutta tämä ei ole ainoa tapa korjata se.

Contents

Muotoilu poistaa kaikki tiedot: Kuinka voin korjata tämän virheen?

1. Käytä Windowsin sisäänrakennettua korjaustyökalua

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella asemaa, jonka haluat korjata, ja valitse Ominaisuudet avattavasta valikosta.
 2. Kun Ominaisuudet-ikkuna avautuu, siirry kohtaan Työkalut -välilehti.
 3. Klikkaa Tarkistaa -painiketta. klikkaa shekkiä
 4. Klikkaa Skannaa ja korjaa ja odota, kunnes toimenpide on valmis.
 5. Jos sinua kehotetaan korjaamaan asemasi, napsauta korjauspainiketta.

Windowsin mukana tulee sisäänrakennettu korjaustyökalu, joka tarkistaa aseman automaattisesti ja korjaa ongelmat. Käytä työkalua seuraavasti:

Tämä se on. Jos työkalu lopulta sanoi, että se ei löytänyt virheitä, tämä tarkoittaa, että se ei pysty korjaamaan ongelmiasi ja sinun tulee kokeilla toista menetelmää.

2. Käytä CHKDSK-komentoa

 1. Ainoa tapa suorittaa tämä työkalu on komentokehote järjestelmänvalvojan oikeuksin. Etsi cmd Käynnistä-kohdasta ja paina sitten Ctrl + Siirtää + Tulla sisään. Sano Kyllä, kun käyttäjätilien valvonta pyytää sitä.
 2. Suorita tämä komento chkdsk [Drive Letter]: /f. Korvata [Drive Letter] sen aseman kirjaimella, jonka haluat työkalun tarkistavan ja korjattavan. Jos levy on käytössä, tämä työkalu ilmoittaa sinulle automaattisesti ja kertoo, haluatko ajoittaa tarkistuksen seuraavan tietokoneen uudelleenkäynnistyksen yhteydessä. Sano kyllä ​​pyydettäessä ja käynnistä tietokone uudelleen.
 3. Jos yllä oleva komento ei toiminut, on olemassa vahvempi komento, joka poistaa vialliset sektorit ja yrittää palauttaa tiedot. Juosta chkdsk [Drive Letter]: /R /X Tämä myös irrottaa aseman tarvittaessa ennen tarkistuksen suorittamista.Varoitus: Alustaminen poistaa kaikki tiedot tällä levyllä [Fixed]

Tämä komentorivityökalu luotiin erityisesti monien yleisten asemavirheiden ja sen eheyden tarkistamiseen.

Jos kohtaat ongelmia Check Diskin (chkdsk) käytön aikana, muista lukea tämä artikkeli, jossa kerrotaan, mitä tehdä, jos komento juuttuu.

3. Tarkista asemasi korjaustyökalulla

Koska tallennuslaitteiden ongelmat ovat niin yleisiä, jotkut yritykset luovat erityisesti ohjelmia niiden ratkaisemiseksi.

Voit ensin tarkistaa tallennusvälineesi valmistaneen yrityksen verkkosivustolta, tarjoavatko ne korjaustyökaluja tai eivät tee kompromisseja alusta alkaen.

Vaihtoehtoisesti on suositeltavaa käyttää erikoistyökaluja, jotka pystyvät korjaamaan tietokoneesi vioittuneen kiintolevyn ja ratkaisemaan tietyt virheet.

Valitsemalla PC-korjausohjelmiston saat mahdollisuuden korjata HDD-virheet ilman suuria ponnistelujasi ja pääset siten taas käsiksi USB-mediatiedostoihisi tai ohjaimiin.

Jos tarvitset tähän ongelmaan erikoistuneita ohjelmistoja, on ihanteellista hankkia parhaat PC-korjaustyökalut, joiden on todistettu ratkaisevan järjestelmävirheet.

Kokeile tätä ratkaisua asentamalla tälle virhetyypille sopivin työkalu ja naulaa se vaivattomasti.

4. Alusta asema ja käytä sitten palautusohjelmia

Tämä on ei-perinteinen menetelmä, ja sinun tulee käyttää sitä vain viimeisenä keinona. Jos et voi käyttää asemaasi tai korjata sitä millään tavalla, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin alustaa se.

Hyvä uutinen on, että on olemassa monia palautusohjelmia, jotka auttavat sinua pelastamaan poistetut ja kadonneet tiedot.

Olemme jo koonneet luettelon parhaista palautusohjelmista, joita voit käyttää. Sinun tulee olla tietoinen siitä, että riippumatta siitä, kuinka hyviä nämä ohjelmat ovat, ne eivät koskaan pysty palauttamaan kaikkia kadonneita tietojasi.

Jatka tätä menetelmää vain, jos olet kunnossa.

Tulet usein kohtaamaan Varoitus: Alustaminen poistaa kaikki tiedot tällä levyllä virhe viesti kun asetat viallisen tai toimimattoman aseman tietokoneeseesi.

Tässä artikkelissa tarkastelimme tapoja, joilla voit yrittää korjata aseman ohjelman avulla tai alustamalla ja palauttamalla tiedot, jos korjaukset eivät toimi.

Kerro meille kommenttiosiossa tavoista, joilla olet käsitellyt tätä ongelmaa.