• Virheviesti “Valittua käynnistyskuvaa ei todennettu” on yleinen ilmiö, kun yritetään päivittää tai päivittää laitetta HP-tietokoneissa.
 • Virhe ilmaisee suojatun käynnistysprosessin rikkomisen, puuttuvat käynnistyslataimen tunnistetiedot tai haittaohjelmahyökkäyksen.
 • Virheen ratkaisuja ovat siirtyminen vanhaan käynnistykseen BIOS-asetuksissa, tietokoneen tehdasasetusten palautus ja tietokoneen korjaaminen järjestelmän palauttamisen avulla.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Valittu käynnistyskuva ei todennut virheilmoitusta, joka liittyy päivityksiin, päivityksiin ja ohjainpäivityksiin ja on todennäköisesti yleinen HP-tietokoneissa.

Huomaa, että tämä virhe ei ole sama kuin bootmngr puuttuu virhe, joka tulee näkyviin, kun yrität ladata käyttöjärjestelmän hakemistosta, johon sitä ei ole asennettu.

Contents

Valitun käynnistyskuvan syyt ei todennusvirhe

Tämä virhe osoittaa, että suojausprotokollaa on rikottu tai laite, josta lataat käyttöjärjestelmän, ei pysty tarjoamaan muita käynnistyksen edellyttämiä tietoja.

Secure Boot on tekniikka, joka käyttää järjestelmän laiteohjelmistoa varmistaakseen, että järjestelmän käynnistyslatain on kirjautunut sisään salausavaimella, joka on valtuutettu laiteohjelmistoon sisältyvän tietokannan kautta. Joten tietokoneesi suojaamiseksi järjestelmämuutoksilta, jotka voivat aiheuttaa vahinkoa, käynnistysjärjestys tallennetaan tietokantaan.

Tämän virheilmoituksen saaminen voi myös osoittaa, että sinun käynnistyksenlataaja tunnistetiedot puuttuvat, mikä vaikeuttaa käyttöjärjestelmän lataamista. Siitä huolimatta, syystä riippumatta Valittua käynnistyskuvaa ei todennettu alla on joitakin ratkaisuja, jotka voivat auttaa sinua ratkaisemaan sen.

Kuinka voin korjata Valittu käynnistyskuva ei todentanut -virheen?

YouTube video

1. Vaihda vanhaan käynnistykseen BIOS-asetuksissa

Vaihtaminen vanhaan käynnistykseen auttaa ohittamaan käyttöjärjestelmän ja laitteiston muutokset ja jatkamaan käynnistystä. Jos tiedät, että tietokoneesi ei voi käynnistyä haittaohjelmahyökkäyksen takia, tämä ratkaisu ei ole sinua varten. Alla on muutamia vaiheita tämän ongelman ratkaisemiseksi.

 1. Käynnistä tietokone uudelleen ja syötä BIOS.
 2. Valitse Järjestelmän asetukset valikko oikealla nuolinäppäimellä. Valitse nyt Käynnistysvaihtoehto ja paina Tulla sisään.
 3. Valitse alanuolinäppäimellä Vanha tuki ja osui Tulla sisään -painiketta. Jos se on poistettu käytöstä, valitse Käytössä ja osui Tulla sisään.
 4. Valitse Turvallinen käynnistys ja osui Tulla sisään. Poista nyt käytöstä Turvallinen käynnistys.
 5. paina F10 ja hyväksy muutokset. Käytä vasenta nuolinäppäintä valitaksesi Joo ja paina Tulla sisään. Tallenna muutokset ja poistu.
 6. Tämän jälkeen tietokone käynnistyy automaattisesti uudelleen Windowsiin, jossa Legacy-tuki on käytössä ja suojattu käynnistys pois käytöstä.

2. Palauta tietokoneesi tehdasasetukset

kova nollaus valittu käynnistyskuva ei todennettu

Kova nollaus tietokoneellasi nollaa kaikki BIOS-asetukset ja toivottavasti korjaa ongelman Valittua käynnistyskuvaa ei todennettu virhe. Näin tekemällä kaikki yhteensopimattomat kokoonpanot pyyhitään pois.

Nollaa tietokoneesi näiden ohjeiden avulla

 1. Sammuta tietokoneesi.
 2. Irrota verkkolaitteen johto.
 3. Ota akku pois.
 4. Nollaa laitteisto pitämällä virtanäppäintä painettuna 20–25 sekuntia.
 5. Yritä nyt kytkeä se päälle ja painaa F2 -painiketta. Tämä komento lataa laitteistodiagnostiikan.
 6. Suorita käynnistystesti testataksesi kaikki laitteistokomponentit.
 7. Käynnistä tietokone uudelleen ja anna sen käynnistyä normaalisti vain, jos testi on puhdas. Jos se ei käynnisty, sinun on korjattava järjestelmä.

3. Korjaa tietokoneesi järjestelmän palautuksen avulla

Korjaus järjestelmään voi korjata Valittua käynnistyskuvaa ei todennettu virhe. Nämä ovat yksinkertaisia ​​ohjeita järjestelmän korjaamiseen.

 1. Sammuta järjestelmä ja odota muutama sekunti ennen kuin käynnistät sen uudelleen painamalla virtanäppäintä. Juuri kun se on tulossa, paina POISTU toistuvasti, kunnes Startup-valikko tulee näkyviin.
 2. Paina nyt F11 -painiketta, joka ohjaa sinut palautuskonsoliin.
 3. Osuma Vianetsintäsitten Edistyneet asetukset ja paina Käynnistyksen korjaus.
  käynnistyskorjaus valittu käynnistyskuva ei todennettu
 4. Korjaa tietokone noudattamalla näytön ohjeita.

No niin, sinun pitäisi pystyä korjaamaan se Valittua käynnistyskuvaa ei todennettu virhe näitä ratkaisuja käytettäessä.

LUE MYÖS: