• Hulu on erittäin suosittu suoratoistopalvelu Yhdysvalloissa, jossa on kymmeniä esityksiä.
 • Alla oleva artikkeli opettaa sinulle, mitä tehdä, jos sinulla on ongelmia Hulun lataamisessa laitteillesi.
 • Sinun pitäisi pystyä korjaamaan tämä ongelma, jos puhdistat selaimesi ja annat sen toimia täydellä teholla.
 • Muita vaihtoehtoja ovat virrankatkaisu, sovelluksen asennuksen poistaminen kokonaan ja uudelleenasentaminen tai toisen selaimen kokeileminen.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Näetkö myös Valitettavasti sisällön lataamisessa on juuri nyt ongelmia virhe aina, kun yrität katsoa suosikki-TV-ohjelmiasi Hulussa?

Monet käyttäjät ovat raportoineet samasta ongelmasta, eikä Hulu ole vielä julkaissut erityistä korjausta tähän ongelmaan.

Käyttäjät ilmaisivat huolensa useilla foorumeilla.

Kaikki muut suoratoistosovellukset toimivat hyvin, Hulu lataa valikot, mutta kun yritän katsoa jotain, saan tämän virheilmoituksen. Nyt päivänä 3. Olen tehnyt manuaalisen uudelleenkäynnistyksen Roku-tikulle ja reitittimelleni, poistanut ja syöttänyt verkkotietoni uudelleen jne… kaikki normaalit vaiheet. Vakuutettu, että se on Hulu-ongelma, koska taas kaikki muu virtaa ilman ongelmia.

Opi korjaamaan virhe alla olevien ohjeiden avulla.

Contents

Miksi Hulu ei lataudu tietokoneelleni?

1. Tyhjennä välimuisti ja tiedot järjestelmästäsi erillisellä ohjelmistolla

Erillisiä selaimen puhdistusohjelmistoja suositellaan, koska ne voivat säästää paljon aikaa ja vaivaa tarkistamalla selaimesi ja tunnistamalla, minkä tyyppisiä tietoja voidaan poistaa.

Selaimen puhdistusaineet voivat helposti poistaa välimuistissa olevat tiedostosi sekä evästeet ja antaa selaimesi toimia sujuvammin.

Ne voivat myös auttaa sinua poistamaan häiritseviä työkalurivejä ja selainlaajennuksia.

Tämän lisäksi useimmat selaimen puhdistusaineet sisältävät myös ainakin pienen PC-puhdistusominaisuuden, joka havaitsee ja poistaa tarpeettomat tiedostot tietokoneeltasi.

2. Sulje ja käynnistä Hulu uudelleen

 1. Oikealla painikkeella sinun tehtäväpalkkija valitse Tehtävienhallinta.tehtävänhallinta valitettavasti meillä on ongelmia sisällön lataamisessa juuri nyt hulu
 2. Etsi tehtävienhallinnasta mitä tahansa Huluun liittyvät palvelut, valitse ne yksitellen ja osui Lopeta tehtävä -painiketta.
 3. Käynnistä uudelleen Hulu sovellus ja tarkista, jatkuuko ongelma.

2. Kytke laitteesi virta päälle

 1. Sammuttaa tietokoneellesi ja modeemi/reititin tai Roku.
 2. Odota 3-5 minuuttia.
 3. Kytke ne takaisin päälle.

4. Poista Hulun asennus ja asenna se uudelleen

 1. Kirjoita Windowsin hakupalkkiin Hulu.
 2. Napsauta sovellusta hiiren kakkospainikkeella ja poista se.
 3. Siirry Microsoft Storeen ja asenna Hulu-sovellus uudelleen.hulu app windows 10 pahoittelut, että sisällön lataamisessa on juuri nyt ongelmia hulu

5. BONUSRATKAISU

Vaihtoehtoisesti välttääksesi Valitettavasti sisällön lataamisessa on juuri nyt ongelmia saatat haluta käyttää verkkopohjaista asiakasohjelmaa, joka on paljon parempi kuin puolikypsä, laiha Windows 10 -sovellus.

Ja mikä olisikaan parempi selain tähän käyttöön Ooppera. Kokeile ja katso itse, miksi tämä selain on meidän valintamme parin viime kuukauden aikana.

Operassa on minimalistinen käyttöliittymä, joka on erittäin helppokäyttöinen ja jota voit muokata omien mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan. Siinä on sisäänrakennettu VPN-ominaisuus, jonka avulla voit ylittää maantieteelliset rajoitukset.

Se on yksi vakaimmista ja turvallisimmista selaimista, joilla on läpinäkyvä tietosuojakäytäntö, joka suojaa selaustietojasi ja identiteettiäsi.

Selaimessa on kattava lisäkirjasto, jossa on paljon hyödyllisiä työkaluja, jotka voivat auttaa sinua parantamaan tuottavuuttasi. Se sisältää myös hauskoja minipelejä ja muita mielenkiintoisia sovelluksia.

Hanki Opera

Joissakin tapauksissa tämä ratkaisi ongelman virheilmoituksella, mutta jos ongelma jatkuu, voit tehdä sen ota yhteyttä Hulun tiimiin ja pyydä apua.

Jos haluat lisätietoja tästä hämmästyttävästä palvelusta, tutustu omaan Hulu Hubiimme.

Lisää samanlaisia ​​vianetsintäoppaita löytyy myös Web Apps Fix -sivulta.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.