• Kyberhyökkäykset ovat uhka ja vaikuttavat edelleen organisaatioiden toimintaan.
  • Veracode on käynnistänyt skannaustyökalun haavoittuvuuksien korjaamiseksi.
  • Sovellusliittymistä on tullut kriittisempiä, etenkin tänä digitaalisen muutoksen ja Covid-19:n aikakaudella.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

  1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
  2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

  3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

  • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Jos organisaatiollasi on ollut ongelmia kyberhyökkäysten kanssa, jotka etsivät jatkuvasti uusia tapoja muuttua, Veracodella on sinulle hyviä uutisia. Yhtiö lanseeraa uuden skannaustyökalun, jonka avulla organisaatiot voivat paikantaa ja korjata API-haavoittuvuuksia.

Kuluneen vuoden aikana yritykset ovat kokeneet valtavan digitaalisen muutoksen, joka on edellyttänyt nykyaikaisten sovellusten luomista. Tietojenkalastelukampanjat ovat kuitenkin nousussa, mikä vaatii organisaatioiden parantamaan turvallisuuttaan.

Koska ne mahdollistavat helpon tiedonsiirron, ne tarjoavat tiedon helposti saataville. Huono puoli on, että ne myös altistavat ne kyberrikollisten hyökkäyksille, jotka johtavat tietomurtoihin.

Laukaisu

Veracode on puuttunut tähän kriittiseen ongelmaan käynnistämällä tarkistustyökalun, jonka avulla organisaatiot voivat korjata sovellusliittymien haavoittuvuuksia.

Veracoden mukaan

“API-sovellusten räjähdysmäinen kasvu tarkoittaa, että sovelluskehitys on luonteeltaan pirstoutunutta ja hajautetumpaa, joten hyökkäyspinta kasvaa eksponentiaalisesti. Näin ollen API-skannauksesta on tullut asiakkaidemme halutuin ominaisuus, kun he etsivät aikaa säästävää ratkaisua. , vapauttaa resursseja ja tarjoaa mielenrauhaa.”

Parannettu suojaus

Skannaustyökalu käyttää Veracoden tehokasta Dynamic Analysis (DAST) -skannausmoottoria tarjotakseen tietoturvatietoja. Myöhemmin sovellusliittymiä ohjataan auttamaan tietoturvapäälliköitä analysoimaan API:t hyvissä ajoin ennen kuin ne liitetään suurempiin verkkoihin.

Koska API-skannaukset on ryhmitelty vakavuuden mukaan, tietoturvatiimeillä on helpompi päästä käsiksi tietoihin, koska heitä ohjataan. Heitä vaaditaan vain korjaamaan epävarma koodi, mikä helpottaa yhteistyötä tietoturvan ja kehitystiimin välillä.

Organisaatiot nojaavat nopeasti API-tietoturvaan, ja siitä tulee pian minkä tahansa ohjelmiston tietoturvastrategian kulmakivi.

Mitä mieltä olet Veracoden aloitteesta käynnistää uusi skannaustyökalu? Luuletko, että kyberhyökkäykset vähenevät? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.