• Monet käyttäjät ilmoittivat, että USB Wi-Fi -sovitin katkeaa jatkuvasti Windowsissa ja he menettävät pääsyn Internetiin.
 • Ongelma johtuu yleensä vanhentuneista ohjaimista, väärin määritetyistä asetuksista tai itse sovittimen ongelmista.
 • Muita tapoja tässä on korjata asioita, päivittää asianmukainen ohjain, nollata verkkoasetukset ja etsiä laitteisto-ongelmia.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Parhaan hyödyn saaminen kotiverkosta vaatii usein WiFi-yhteyden. Siitä huolimatta monet käyttäjät, jotka käyttivät ulkoista USB-WiFi-sovitinta, ovat ilmoittaneet, että se katkeaa jatkuvasti.

Ongelma on hankalampi kuin miltä se kuulostaa. Väliaikaisia ​​ratkaisuja on useita, mutta vain muutama toimii pitkällä aikavälillä. Ja juuri jälkimmäisen opastamme sinut tänään korjaamaan ongelman lopullisesti.

Contents

Miksi USB-WiFi-sovittimeni katkeaa jatkuvasti?

Tässä on joitain syitä, miksi WiFi-sovittimesi yhteys katkeaa jatkuvasti:

 • Laitteisto-ongelmat – Useimmissa tapauksissa itse sovittimen laitteistovika johti siihen, että se katkesi jatkuvasti.
 • Käytössä vanhentuneet tai yhteensopimattomat ohjaimet – Monet käyttäjät ilmoittivat, että vanhentuneet ohjaimet aiheuttivat ongelman. Lisäksi, jos olet äskettäin päivittänyt uudempaan iteraatioon, asennetut ohjaimet saattavat olla yhteensopimattomia.
 • bugi käyttöjärjestelmässä – Jotkut ilmoittivat, että USB-WiFi-sovitin katkeaa latauksen aikana päivityksen asennuksen jälkeen. Ja tähän tilanteeseen on yleensä johtanut uusimman version bugi.
 • Väärin määritetyt verkon ominaisuudet – Se on yleinen syy, ja äskettäin tehtyjen muutosten palauttamisen pitäisi korjata asiat.

Lisäksi jotkin vakiolaitteet, jotka yleensä aiheuttavat ongelman, ovat:

 • Realtek WiFi-sovitin katkeaa jatkuvasti – Realtekin valmistamien ulkoisten langattomien USB-sovittimien on havaittu esiintyvän usein.
 • TP-Link WiFi-sovitin katkeaa jatkuvasti – Monien TP-Link-sovittimien mallien tiedetään irrottavan ja kytkeytyvän uudelleen automaattisesti.
 • Qualcomm WiFi-sovitin katkeaa jatkuvasti – Toinen sovitin, jonka kanssa käyttäjät kohtasivat ongelman.

Kuinka voin korjata USB-WiFi-sovittimen?

Ennen kuin siirrymme joihinkin hieman monimutkaisiin ratkaisuihin, tässä on muutama nopea ratkaisu, joita voit kokeilla:

 • Käynnistä tietokone uudelleen.
 • Liitä WiFi-sovitin toiseen porttiin ja varmista, että muut laitteet toimivat hyvin, kun ne on liitetty samaan porttiin. Jos käytät myös USB-keskitintä, liitä WiFi-sovitin suoraan.
 • Liitä WiFi-sovitin toiseen tietokoneeseen varmistaaksesi, onko ongelma siinä vai edellisessä tietokoneessa. Jos kyseessä on ensimmäinen, sinun on korjattava tai vaihdettava se, kun taas jälkimmäisessä ratkaisumme saisivat asiat toimimaan.
 • Tarkista ylikuumeneminen. Kun WiFi-sovitin ylikuumenee, se nollautuu automaattisesti ja katkaisee yhteyden verkkoon.

Jos mikään näistä ei toimi, kokeile seuraavia ratkaisuja:

1. Päivitä ajurit

 1. Lehdistö Windows + R avata Juostatyyppi devmgmt.msc tekstikentässä ja napsauta OK.Laitehallinta
 2. Laajentaa Verkkosovittimetnapsauta ongelmallista kohtaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Päivitä ohjain.päivitä ohjain korjataksesi usb wifi -sovittimen yhteys katkeaa jatkuvasti
 3. Valitse nyt Hae ohjaimia automaattisesti ja odota, kun Windows asentaa parhaan saatavilla olevan version.etsiä ohjaimia automaattisesti

Vaihtoehtoisesti voit käyttää kolmannen osapuolen ohjainpäivitysohjelmistoa. Tällaisten työkalujen etuna on, että ne säästävät paljon aikaa ja varmistavat virheettömän käyttökokemuksen.

Suosittelemme kokeilemaan DriverFixiä, joka on erittäin helppokäyttöinen ja kevyt. Kun olet asentanut sen, voit määrittää sen heti ja korjata ajurit muutamalla napsautuksella.

USB-WiFi-sovitin katkeaa jatkuvasti: 5 helppoa tapaa

DriverFix

Varmista, että kaikki ohjaimesi päivitetään tällä upealla työkalulla!

Ilmainen kokeilu Lataa nyt

2. Palauta IP-asetukset

 1. Tyyppi Komentokehote in Hae palkki ja napsauta Suorita järjestelmänvalvojana.komentokehote usb wifi-sovittimen korjaamiseksi katkeaa jatkuvasti
 2. Klikkaus Joo in UAC kehote.
 3. Liitä nyt seuraavat komennot yksitellen ja paina Tulla sisään jokainen: ipconfig /release ipconfig /flushdns ipconfig /renewkomentoja
 4. Kun olet valmis, käynnistä tietokone uudelleen, ja WiFi-sovittimien pitäisi nyt toimia hyvin.

3. Tarkista Virta-asetukset

Ohjainten ja verkkoasetusten normaalin hälinän lisäksi toinen mahdollinen syy siihen, miksi USB WiFi -sovitin katkeaa jatkuvasti, ovat Virta-asetukset.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Mukana on useita virtavaihtoehtoja, joista osa liittyy USB-keskittimeen ja toiset sovittimen lisäasetuksiin.

Siitä huolimatta ne ovat kaikki yhtenäisiä yhden järjestelmän tavoitteena: säästää virrankulutusta poistamalla käytöstä tietyt USB WiFi -sovittimen ominaisuudet. Joten tämän ratkaisemiseksi sinun on varmistettava, että kaikki asiaan liittyvät vaihtoehdot on poistettu käytöstä.

4. Asenna ohjain yhteensopivuustilassa

 1. Siirry valmistajan verkkosivustolle ja lataa löytämäsi ohjain riippumatta siitä, onko se toista iteraatiota varten.
 2. Napsauta nyt asennusta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.ominaisuuksia
 3. Suuntaa kohteeseen Yhteensopivuus -välilehti, valitse valintaruutu Suorita tämä ohjelma yhteensopivuustilassavalitse valikosta vanhempi iteraatio ja napsauta OK tallentaaksesi muutokset.suorita yhteensopivuustilassa korjataksesi usb wifi -sovitin katkeaa jatkuvasti
 4. Kun olet valmis, suorita asennus ja asenna ohjain noudattamalla näytön ohjeita.

Joissakin tapauksissa käyttäjät eivät löytäneet ohjainta, joka toimisi heidän käyttöjärjestelmän iteraatiossaan. Täältä voit ladata sen ja asentaa ohjaimen sisään Yhteensopivuustila edellisen iteroinnin kanssa.

5. Asenna käyttöjärjestelmä uudelleen

Jos mikään ei auta, sinulla on vain mahdollisuus asentaa Windows uudelleen. Tässä ensimmäinen askel on luoda käynnistettävä USB-asema ja sitten käyttää sitä käyttöjärjestelmän uudelleen asentamiseen.

Vaikka voit myös palauttaa Windowsin tehdasasetukset, sen on usein havaittu olevan tehoton useissa ongelmissa, ja vain täydellinen uudelleenasennus auttoi.

Se siitä! Tähän mennessä Internet toimisi hyvin, jos USB WiFi -sovitin katkeaa jatkuvasti.

Lisäksi, kun olet onnistunut korjaamaan asiat, älä unohda löytää tapoja lisätä Internetin nopeutta.

Jos tiedät muita ratkaisuja, pudota ne alla oleviin kommentteihin.