• Unarc.dll-virheet ilmestyvät yleensä, kun kyseinen DLL-tiedosto järjestelmästäsi puuttuu tai on vioittunut.
 • Tietokoneen pitäminen puhtaana kolmannen osapuolen sovelluksella on hyvä tapa estää DLL-tiedostojen vahingoittuminen.
 • Jos viesti unarc.dll-tiedosto puuttuu näyttää, muista tarkistaa rekisteritiedosto.
 • Jos mikään ei korjaa unarc.dll-virhettä Windows 10:n 64-bittisessä versiossa, voit kokeilla palautusta.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
DLL-tiedostojen aiheuttamien virheiden korjaamiseksi suosittelemme Restoroa:Tämä ohjelmisto korvaa rikkinäiset tai vioittuneet DLL-tiedostot niiden toimivilla versioilla erillisestä tietokannasta, jossa työkalulla on viralliset DLL-tiedostot. Työkalut myös pitävät sinut poissa laitteistovioista ja haittaohjelmien vaurioista. Korjaa PC-ongelmat ja poista virusvahingot nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi DLL-tiedostoja, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korvata rikkinäiset DLL-tiedostot toimivilla versioilla

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Unarc.dll on yksi Windowsin DLL-tiedostoista (Dynamic Link Library), jota tarvitaan tiettyjen ohjelmien suorittamiseen.

A unarc.dll ei löydy tai unarc.dll puuttuu virheilmoitus tai jotain vastaavaa saattaa ilmestyä, kun unarc-tiedosto puuttuu tai on vioittunut.

Tarkat virheilmoitukset voivat vaihdella, mutta ne kaikki sisältävät viittauksia unarc-tiedostoon. Unarc DLL -virhekoodi 1 saattaa johtua virustorjuntaasetuksistasi. Poista se käytöstä ja tarkista ongelma.

Jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet, että unarc.dll-virhesanoma tulee näkyviin, kun he yrittävät asentaa tai ajaa pelejä Windows 10:ssä. Näin ollen pelit eivät käynnisty tai asennu virheen ilmetessä.

Tässä tapauksessa näkemäsi virhesanoma ilmoittaa, että Pakkauksen purkamisessa tapahtui virhe: arkisto vioittunut! Unarc.dll palautti virhekoodin:-7. Voit myös nähdä joitain muunnelmia tästä viestistä

Counter-Strike, Civilization 5, PlayerUnknown’s Battlegrounds ja Far Cry 4 ovat vain muutamia unarc-tiedoston vaativista peleistä.

Näin käyttäjät voivat korjata unarc.dll-virheilmoitukset Windows 10:ssä.

Kuinka korjaan unarc.dll-virheet?

1. Korjaa puuttuvat DLL:t erikoisohjelmistolla

DLL-tiedostojen manuaalinen muokkaaminen on riskialtista, ja myös jotkut sivustot, joilta voit ladata kyseiset tiedostot, voivat vahingoittaa tietokonettasi haittaohjelmilla ja viruksilla. Turvallisin tapa korjata DLL-virheet on käyttää kolmannen osapuolen ohjelmistoa.

Windows 10:lle on olemassa useita Dynamic Link Library -korjausohjelmistoja, jotka on suunniteltu erityisesti puuttuvien DLL-virheilmoitusten ratkaisemiseen.

Nämä apuohjelmat yleensä etsivät ja palauttavat vioittuneet ja puuttuvat DLL-tiedostot ja antavat käyttäjien ladata DLL-tiedostoja. Testaamamme ohjelmisto on turvallista käyttää ja korjaa DLL-virheet hetkessä.

Restoron korjaus

Restoro on luotettava kolmannen osapuolen DLL-korjausohjelma, joka käyttää sisäänrakennettua automatisoitua järjestelmää ja verkkokirjastoa, joka on täynnä toimivia DLL-tiedostoja korvatakseen ja korjataan kaikki tiedostot, jotka saattavat olla vioittuneet tietokoneellasi.

Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä ratkaistaksesi tietokoneesi ongelmat, on käynnistää se ja käynnistää prosessi noudattamalla näytön ohjeita, koska ohjelmiston automatisoidut prosessit kattavat kaiken muun.

Näin voit korjata rekisterivirheet Restoron avulla:

 1. Lataa ja asenna Restoro.
 2. Käynnistä ohjelmisto.
 3. Odota, että se tarkistaa tietokoneesi vakausongelmien ja mahdollisten haittaohjelmien varalta.
 4. Lehdistö Aloita korjaus.
 5. Käynnistä tietokone uudelleen, jotta kaikki muutokset tulevat voimaan.

Kun tämä prosessi on valmis, tietokoneesi on kuin uusi, eikä sinun enää tarvitse käsitellä BSoD-virheitä, hitaita vasteaikoja tai muita vastaavia ongelmia.

⇒ Hanki Restoro


Vastuuvapauslauseke: Tämä ohjelma on päivitettävä ilmaisesta versiosta tiettyjen toimien suorittamiseksi.


2. Suorita System File Checker -tarkistus

 1. Napsauta Cortanan Kirjoita tähän etsiäksesi tehtäväpalkin painiketta ja kirjoita cmd hakukentässä.
 2. Oikealla painikkeella Komentokehote ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana vaihtoehto.Unarc.dll-virheiden korjaaminen Windows 10/11:ssä
 3. Ennen kuin suoritat järjestelmätiedoston tarkistuksen, kirjoita seuraava komento ja paina Enter: DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
 4. Sen jälkeen syöttö sfc /scannow kehote-ikkunassa ja paina Enter aloittaaksesi SFC-skannauksen.Unarc.dll-virheiden korjaaminen Windows 10/11:ssä
 5. SFC-skannaus voi kestää noin 30 minuuttia. Käynnistä Windows 10 uudelleen, jos komentokehote ilmoittaa Windows Resource Protection löysi vioittuneet tiedostot ja korjasi ne onnistuneesti.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Merkintä: Järjestelmätiedostojen tarkistus on yksi apuohjelma, joka voi mahdollisesti korjata lukuisia DLL-virheilmoituksia. Tämä apuohjelma voi korjata vioittuneet DLL-järjestelmätiedostot, kuten unarc.dll.

3. Asenna ohjelmisto uudelleen

Kun unarc.dll-virhesanoma tulee näkyviin tietyn asennetun pelin kohdalla, pelin uudelleenasentaminen voi korjata ongelman. Ohjelmiston uudelleenasennus päivittää kohdekansioon puuttuvan DLL-tiedoston.

Käyttäjät voivat poistaa pelien ja muiden ohjelmistojen asennuksen painamalla Windows-näppäin + R-pikanäppäintä, kirjoittamalla appwiz.cpl Suorita-kohtaan, valitsemalla poistettavan ohjelmiston Ohjelmat ja ominaisuudet -ikkunasta ja napsauttamalla Poista asennus.

Asenna sen jälkeen peli uudelleen sen levyllä tai avaamalla sen asennusohjelma kansiosta.

4. Palauta Windows 10 järjestelmän palautuksella

 1. Avaa ensin Suorita painamalla Windows-näppäin + X pikanäppäin ja napsautus Juosta.
 2. Kirjoita Avaa-tekstiruutuun rstrui ja paina OK -painiketta.Unarc.dll-virheiden korjaaminen Windows 10/11:ssä
 3. Klikkaus Seuraava päällä Järjestelmän palauttaminen avautuva ikkuna.
 4. Valitse Näytä lisää palautuspisteitä asetus laajentaa järjestelmän palautuspisteiden luetteloa kokonaan.Unarc.dll-virheiden korjaaminen Windows 10/11:ssä
 5. Valitse sitten palautuspiste, joka saattaa korjata unarc.dll-virheen.
 6. Huomaa, että valitun palautuspisteen jälkeen asennetut ohjelmat poistetaan. paina Etsi ohjelmia, joihin tämä vaikuttaa -painiketta nähdäksesi, mikä ohjelmisto on poistettu palautuspisteestä.Unarc.dll-virheiden korjaaminen Windows 10/11:ssä
 7. Klikkaus Seuraava ja Suorittaa loppuun pyöriä Windows 10 takaisin valittuun palautuspisteeseen.

Merkintä: System Restore -apuohjelma on mahdollinen ratkaisu unarc-tiedostovirheille, jotka ovat syntyneet viimeaikaisten järjestelmämuutosten seurauksena.

Järjestelmän palauttaminen todennäköisesti korjaa unarc-tiedostovirheen, jos käyttäjä voi valita palautuspisteen, joka palauttaa Windowsin takaisin päivämäärään, jolloin hän voi suorittaa vaaditun ohjelmiston ilman unarc.dll-virhesanomaa.

5. Tarkista rekisteri

 1. Suorita CCleaner ja napsauta Rekisteri.Unarc.dll-virheiden korjaaminen Windows 10/11:ssä
 2. Valitse Jaettu DLL puuttuu ja kaikki muut valintaruudut tarkimman tarkistuksen saamiseksi.
 3. Klikkaa Etsi vikoja -painiketta.
 4. Paina sen jälkeen Korjata valitut ongelmat -painiketta avataksesi valintaikkunan.
 5. Käyttäjät voivat valita Joo varmuuskopioida ensin rekisteri, jos he haluavat.
 6. Paina sitten Korjaa kaikki valitut ongelmat painiketta suoraan alla.
Unarc.dll-virheiden korjaaminen Windows 10/11:ssä

Merkintä: Unarc-tiedostovirhe voi johtua virheellisistä rekisterimerkinnöistä. Joten jotkut parhaista rekisterinpuhdistusohjelmistoista saattavat korjata unarc.dll-virheilmoitukset. Miljoonat käyttäjät käyttävät CCleaneria rekisterin tarkistamiseen ja korjaamiseen.

6. Palauta Windows 10

 1. Tulla sisään nollaa tämä PC Cortanan hakukentässä.
 2. Valitse Nollaa tämä tietokone avataksesi suoraan alla näkyvän ikkunan.nollaa tietokone
 3. paina Aloittaa -painiketta.
 4. Valitse Pidä tiedostoni vaihtoehto.Unarc.dll-virheiden korjaaminen Windows 10/11:ssä
 5. paina Seuraava ja Nollaa -painikkeita vahvistaaksesi.

Merkintä: Viimeisenä keinona voit nollata Windows 10:n. Se asentaa alustan tehokkaasti uudelleen, mikä todennäköisesti palauttaa unarc-tiedoston alkuperäiseen versioonsa.

Sinun on kuitenkin asennettava uudelleen useimmat kolmannen osapuolen ohjelmistot, jotka oli asennettu aiemmin Windows 10:n nollauksen jälkeen.

Nämä ratkaisut todennäköisesti korjaavat useimmat unarc.dll -virheet, jotta voit suorittaa tai asentaa vaaditun ohjelmiston. Jotkut yllä olevista ratkaisuista saattavat myös korjata samanlaisia ​​DLL-virheilmoituksia, jotka viittaavat muihin tiedostoihin.