• Microsoft Surface Pro on yksi Microsoftin parhaista tableteista. Surface Pro 8 on tämän tablet-sarjan uusin julkaisu.
 • Kuten muutkin laitteet, jotkut käyttäjät ovat kohdanneet haasteita, kuten ongelmia ulkoisten näyttöjen kanssa, jotka eivät toimi Surface Pron kanssa.
 • Onneksi nämä ongelmat voidaan korjata helposti ilman ulkopuolista apua tai tukea.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistovioista ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Microsoft Surface Pro on yksi Microsoftin parhaista tableteista. Surface Pro 8 on tämän tablet-sarjan uusin julkaisu.

Sen mukana tulee 11. sukupolven Intel-suoritin, irrotettava SSD-levy, kaksi salamointia, neljä porttia, 13 tuuman 12 Hz:n näyttö ja 11. sukupolven Intel-suoritin. Kaikista näistä ominaisuuksista huolimatta käyttäjät ovat valittaneet ulkoisista näytöistä, jotka eivät toimi Surface Pron kanssa.

Surface Pro 8:n mukana tulee Windows 11, mikä tarkoittaa, että se voi toimia uusimpien Microsoftin ohjelmistosovellusten kanssa. Se on myös kooltaan pieni, kevyt ja siinä on kaunis muotoilu.

Tämä on yksi Microsoftin parhaista lippulaivoista ja hoitaa kaiken, mitä siihen heitetään. Kuten edellä todettiin, siinä on kuitenkin myös joitain ongelmia. Ulkoisiin näyttöihin liittämisongelmia lukuun ottamatta – jotka voit korjata helposti – se on myös huono pelaamisessa.

Contents

Miksi Surface Pro ei tunnista ulkoista näyttöä?

Kuten kaikki muutkin käyttöjärjestelmää käyttävät laitteet, Surface Pron käyttäjät saattavat kohdata joitain haasteita laitteen käytössä. Yksi yleisimmistä haasteista on ulkoisen näytön havaitsematta jättäminen.

Tämä ongelma voi johtua useista syistä, joista tärkeimpiä ovat vanhentuneen käyttöjärjestelmän käyttö. Siksi sinun on varmistettava, että Surface Pro -laitteesi päivitetään aina.

Tässä on joitain muita yleisiä ongelmia:

 • Väärä tulolähde ulkoisessa näytössä
 • Huonot konfigurointiasetukset
 • Näytön yhteensopivuus

Voitko liittää Surface Pron ulkoiseen näyttöön?

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

The Surface Pro 8 mukana tulee Windows 11 -käyttöjärjestelmä. Lisäksi joissakin versioissa on USB-C-portit, kun taas toisissa on Mini DisplayPort -portit. Näiden porttien avulla voit liittää Surface Pron helposti ulkoiseen näyttöön.

Joten kyllä, voit liittää Surface Pron ulkoiseen näyttöön. On kuitenkin asioita, jotka sinun on pidettävä mielessä. Jos käytät USB-C-HDMI-sovitinta, varmista, että HDMI-sovittimessasi on HDMI 2.0 -kaapeli tai uudempi.

Lisäksi, koska HDMI-liitännät lähettävät äänisignaaleja, sinun on käytettävä Microsoftin USB-C-sovittimia laitteissa, joissa on USB-C-portti.

Kuinka saan Surface Pron toimimaan ulkoisen näytön kanssa?

1. Tyhjennä näytön välimuisti

 1. Irrota ulkoinen näyttö Surface Prosta. Voit myös irrottaa Surface Pron Surface Dockista.
 2. Vieraile virallinen Surface Dock -rekisteritiedoston lataussivustolataa ja pura tiedosto.Virallinen lataussivusto - ulkoinen näyttö ei toimi Surface Pron kanssa
 3. Valitse ja suorita Surface Dockin rekisteritiedosto. Valitse Kyllä, jos haluat sallia tiedoston muuttaa Surface Pro -laitettasi. Hyväksy muutokset
 4. Vahvista valintasi valitsemalla Kyllä uudelleen ja sulje ikkuna napauttamalla OK.Valitse OK - ulkoinen näyttö ei toimi Surface Pron kanssa
 5. Käynnistä Surface Pro -laite uudelleen ja liitä sitten ulkoinen näyttö tai telakointiasema uudelleen.

2. Määritä laajennetut tai päällekkäiset asetukset Surface Prossa

 1. Valitse Windowsin käynnistyspainike ja napsauta tai napauta sitten asetuksia.Käynnistyspainike ja asetukset - ulkoinen näyttö ei toimi Surface Pron kanssa
 2. Valitse Järjestelmä ja näytä sitten.Järjestelmäasetukset
 3. Vieritä alas ja valitse Tunnista. Tämän pitäisi numeroida käytössäsi olevat näytöt.Tunnista näytöt
 4. Valitse Laajenna nämä näytöt, jos haluat käyttää näyttöjä eri tavalla.Extend Displays - ulkoinen näyttö ei toimi Surface Pron kanssa
 5. Järjestä näytöt haluamallasi tavalla vetämällä ja pudottamalla.
 6. Valitse Kopioi nähdäksesi samat asiat Surface Pro -näytössä ja ulkoisessa näytössä.
 7. Valitse ulkoinen näyttö ja aseta sen resoluutio, suunta ja suurennus.Näytön asetukset

3. Tarkista näytön sovitin

 1. Irrota sovitin, jos käytät USB-C-VGA-sovitinta, USB-C-DisplayPort-sovitinta tai USB-C-HDMI-sovitinta.ulkoinen näyttö ei toimi pintapron kanssa - HDMI Display Port, DVI, VGA
 2. Aseta sovitin tiukasti takaisin paikalleen varmistaaksesi, että se on liitetty Surface Prohon.
 3. Tarkista, tukeeko ulkoinen näyttösi DisplayPortia, ja valitse sen sijaan HDMI-, VGA- tai DVI-kaapeli.

Voitko liittää näytön USB-C:n kautta?

Näytön liittäminen USB-C-kaapelilla riippuu käyttämästäsi näytöstä. Joten ensin sinun on varmistettava, että näyttö tukee USB-C:tä.

Koska USB-C:stä tuli MacBook Pron ja MacBook Airin kannettavien tietokoneiden oletustulotyyppi, valmistajat rakentavat nyt USB-C-näyttöjä.

Myös Windows 10 -koneet alkoivat muuntaa tähän porttiin, nyt Windows 11:een. Tämä tarkoittaa, että niin kauan kuin sinulla on USB-C-näyttö, voit liittää laitteesi näyttöön USB-C-portin kautta.

Kuten näet, ongelmien korjaaminen ulkoisen näytön kanssa, joka ei toimi Surface Pron kanssa, on helppoa. Sinun ei tarvitse kääntyä teknikon puoleen.

Tiedätkö muita toimivia ratkaisuja? Ystävällisesti jaa kanssamme alla olevassa kommenttiosassa.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.