XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten Windows 10 -virheiden korjaamiseksi suosittelemme Restoroa:Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmien vaurioilta, laitteistovikoja vastaan ​​ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virusvahingot nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows 10 -ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Monet meistä luovat kuvakaappauksia tietokoneillamme, mutta käyttäjät ilmoittavat, että kuvia ei tallenneta, kun käyttäjä ottaa kuvakaappauksen. Tämä on pieni ongelma joillekin, kun taas toisilla on vaikeuksia, kun tulostusnäyttö ei toimi Windows 10:ssä.

Ennen Windows 7:ää jouduit luottamaan kolmannen osapuolen ohjelmistoihin kuvakaappausten kaappaamiseen, ja Windows 8:n ja Windows 10:n kanssa Microsoft päätti muuttaa muutamia asioita.

Nyt voit ottaa kuvakaappauksia painamalla Windows Key + PrintScreen. Tämän pitäisi tallentaa kuvakaappaus Kuvat-kirjaston Kuvakaappaukset-kansioon, mutta jostain syystä tämä ei ehkä aina toimi.

Tietenkin, jos kuvia ei tallenneta, voit aina ajaa Paintin tai jonkin muun kuvankäsittelyohjelman ja painaa Ctrl + V liittääksesi kuvakaappauksen siihen ja tallentaaksesi kuvan sillä tavalla, mutta useimmissa tapauksissa se on vain ikävä ratkaisu. Mitä voit tehdä, jos kuvia ei tallenneta, kun otat kuvakaappauksen?

Sisällysluettelo:

 1. Muokkaa rekisteriä
 2. Tarkista, käytätkö oikeaa näppäinyhdistelmää
 3. Päivitä näppäimistön ajurit
 4. Suorita laitteiston vianmääritys
 5. Käytä kolmannen osapuolen vaihtoehtoja

Contents

Nopein ratkaisu: Käytä kuvakaappauksiin erityistä työkalua

Korjaus: Kuvakaappauksia ei voi ottaa Windows 10 -tulostusnäytössä, joka ei toimi Windows 10:ssä

Icecream Screen Recorder on suoraviivainen työkalu, yksinkertainen, mutta erittäin ammattimainen, ja siinä on tarpeeksi ominaisuuksia saavuttaaksesi mitä haluat, mutta ei hämmennä sinua.

Jos aiot ottaa kuvan korostaaksesi tiettyjä alueita tai tiettyä osaa, tämä työkalu osoittautuu varsin innovatiiviseksi ohjelmaksi. Se on ihanteellinen ratkaisu, jos käytät useita selaimia päivittäisten Internet-istuntojen aikana.

Voit tallentaa kuvakaappaukset suoraan kiintolevyllesi valitsemaasi kohteeseen. Ja voit tallentaa kuvakaappaukset eri tiedostomuodoissa.

Voit vapaasti tutustua muihin ominaisuuksiin heidän virallisella verkkosivustollaan. Täysin toimiva kokeiluversio on saatavilla, joten voit kokeilla sitä nyt.

Hanki Icecream Screen Recorder

Korjaa – Tulostusnäyttö ei toimi Windows 10:ssä

Ratkaisu 1 – Muokkaa rekisteriä

 1. Suorita rekisterieditori. Voit suorittaa sen painamalla Windows Key + R ja kirjoittamalla regedit ja painamalla Enter.
 2. Kun Rekisterieditori avautuu, siirry seuraavaan avaimeen:
  • HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorer
 3. Nyt oikeasta ruudusta sinun on löydettävä ScreenshotIndex. Koska kuvakaappauksia ei tallenneta, sinulla ei todennäköisesti ole tätä DWORDia. Luo se napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tyhjää kohtaa ja valitsemalla Uusi > DWORD ja kirjoittamalla sen nimeksi ScreenshotIndex. Kaksoisnapsauta juuri luotua ScreenshotIndex DWORDia nähdäksesi sen ominaisuudet.ei pysty kaappaamaan kuvakaappausta windows 10 1
 4. Kun Ominaisuudet-ikkuna avautuu Base-osion alla, valitse Desimaali ja muuta sitten arvoksi 695. Tallenna muutokset napsauttamalla OK.ei voi kaapata kuvakaappausta windows 10 2
 5. Siirry nyt vasemmassa ruudussa kohtaan:
  • HKEY_CURRENT_USER-ohjelmistoMicrosoftWindows CurrentVersionExplorerUser Shell-kansiotei pysty kaappaamaan kuvakaappausta Windows 10 3 -tulostusnäyttö ei toimi Windows 10
 6. Etsi oikeasta ruudusta merkintä {B7BEDE81-DF94-4682-A7D8-57A52620B86F} ja kaksoisnapsauta sitä nähdäksesi sen ominaisuudet.
 7. Varmista, että Arvon dataksi on asetettu %USERPROFILE%PicturesScreenshots.ei pysty kaappaamaan kuvakaappausta windows 10 4
 8. Sulje rekisterieditori ja käynnistä tietokone uudelleen. Kuvakaappaukset pitäisi nyt tallentaa PicturesScreenshots-kansioosi.

Ratkaisu 2 – Tarkista, että käytät oikeaa näppäinyhdistelmää

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Jos käytät Windows 10 -kannettavan näppäimistöä, näppäinyhdistelmä kuvakaappauksen ottamiseksi on erilainen. Yleensä tavallisen lisäksi ctrl + Tulosta scsinun on myös painettava Fn avain. Joten pidä se mielessä.

Ratkaisu 3 – Päivitä näppäimistön ohjaimet

Jos näppäimistössäsi on jotain vikaa, osoitamme useimmiten vanhentuneita ohjaimia. Kaikkien ajurien pitäminen ajan tasalla on kuitenkin aina hyvä idea. Joten jos Print Screen -ominaisuus ei vieläkään toimi Windows 10:ssä rekisterin säätämisen jälkeen, päivitä näppäimistön ohjaimet. Jos et ole varma kuinka, seuraa näitä ohjeita:

 1. Siirry Hakuun, kirjoita laitemngr, ja avaa Laitehallinta.
 2. Laajenna Näppäimistöt ja etsi näppäimistösi.
 3. Napsauta näppäimistöä hiiren kakkospainikkeella ja siirry kohtaan Päivitä ohjain.tulostusnäyttö ei toimi windows 10
 4. Viimeistele ohjainpäivitysten asennus noudattamalla näytön ohjeita.
 5. Käynnistä tietokoneesi uudelleen.

Päivitä ajurit automaattisesti

Jos et halua itse etsiä ohjaimia vaivaa, voit käyttää työkalua, joka tekee tämän puolestasi automaattisesti. Tämä työkalu ei tietenkään ole hyödyllinen, koska et voi tällä hetkellä muodostaa yhteyttä Internetiin.

Kun olet kuitenkin yhteydessä verkkoon, se auttaa sinua pitämään kaikki ajurit ajan tasalla, joten et enää joudu tähän tilanteeseen.

Suosittelemme, että kokeilet DriverFixiä, koska se on erittäin helppokäyttöinen, kevyt ja sen on raportoitu päivittävän ja korjaavan kaikki ohjaimet onnistuneesti ilman ongelmia.

Ratkaisu 4 – Suorita laitteiston vianmääritys

Jos mikään aiemmista ratkaisuista ei ratkaissut ongelmaa, käytämme Windows 10:n sisäänrakennettua vianetsintätyökalua. Tätä työkalua voidaan käyttää erilaisten ongelmien ratkaisemiseen, mukaan lukien laitteisto-ongelmat.

Näin käytät Windows 10:n laitteiston vianmääritystä:

 1. Avaa Asetukset-sovellus ja mene kohtaan Päivitys ja suojaus osio.
 2. Valitse Vianetsintä vasemmalla olevasta valikosta.
 3. Valitse Laitteet ja laitteet oikeasta ruudusta ja napsauta Suorita vianmääritys.tulostusnäyttö ei toimi windows 10
 4. Suorita vianmääritys loppuun noudattamalla näytön ohjeita.

Ratkaisu 5 – Käytä kolmannen osapuolen vaihtoehtoja

Jos et vieläkään pysty ottamaan kuvakaappausta säännöllisesti, käytä kolmannen osapuolen työkalua. Ainakin kunnes löydät oikean ratkaisun tähän ongelmaan. On olemassa kymmeniä ilmaisia ​​näytönkaappaustyökaluja, joiden avulla voit ottaa kuvakaappauksia Windows 10:ssä. Kokosimme luettelon parhaista, jotta voit katsoa siitä suosituksia.

Siinäpä suurinpiirtein se. Jos Print Screen ei vieläkään toimi Windows 10:ssä tai sinulla on kommentteja tai kysymyksiä, kirjoita ne alle.

 1. Korjaus: Näyttö on ylösalaisin Windows 10:ssä
 2. Korjaus: Windows 10 -näppäimistö kirjoittaa vääriä merkkejä
 3. Näin voit korjata vioittuneen näppäimistön ohjaimen Windows 10:ssä
 4. Bluetooth-näppäimistön viiveen korjaaminen Windows 10:ssä