• Jotkut Windowsin ominaisuudet voivat puuttua useista syistä, ja tänään näytämme sinulle, kuinka se tehdään asenna Print Management Windows 10:een.
 • Kuinka siirtyä Print Managementiin Windows 10:ssä? YlösAjureiden treffit erikoisohjelmistojen kanssa on nopein tapa päästä käsiksi siihen.
 • Tiettyjen tulostinpalvelujen tiedostojen tyhjentäminen saattaa myös auttaa tietokoneen tulostusongelmissa.
 • Kun printmanagement.msc-lataus puuttuu Windows 10 Prosta, sinun pitäisi pystyä korjaamaan se sisäänrakennetuilla järjestelmätyökaluilla.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten Windows 10 -virheiden korjaamiseksi suosittelemme Restoroa:Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmien vaurioilta, laitteistovikoja vastaan ​​ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virusvahingot nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows 10 -ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Windows Pro- ja Enterprise-versioissa on Print Management -apuohjelma. Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin sanoneet Microsoftin keskustelupalstalla, että heidän Print Management -työkalunsa puuttuvat.

Nämä käyttäjät eivät löydä Print Management -apuohjelmaa hallintatyökaluista ja avaa kyseistä apuohjelmaa. Yksi käyttäjä foorumin viesti sanoi tämän:

Päivitin juuri Windows 10 Homesta Windows 10 Prohon, enkä löydä tulostushallintaa mistään. Myös printmanagement.msc ei ole saatavilla. Epäilen, että myös muita Windows 10 Pron hallintaapuohjelmia puuttuu.

Print Management on Microsoft Management Console (MMC), jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella, asentaa, käyttää ja hallita verkon eri tulostimia yhden Windows Server -laitteen kautta.

Se on tehokas tapa muuttaa eri parametreja ja virtaviivaistaa koko prosessia. Ilman konsolia käyttäjien olisi asennettava ja hallittava tulostimia yksitellen kytkettyjen tietokoneiden kautta, mikä vie huomattavasti aikaa ja vaivaa.

Contents

Miksi Print Management puuttuu?

On useita syitä, miksi Print Management ei näy Windows 10:ssä. Se sisältää ongelmia asennetussa ohjaimessa, vioittuneet järjestelmätiedostot tai ongelmat kyseisessä palvelussa.

Muista myös, että Print Management Console on saatavilla vain Windows Pro- ja Enterprise-versioissa. Jos käytät Home-versiota, päivitä tai etsi muita vastaavia kolmannen osapuolen ohjelmistoja.

Muita Windows 10:n Print Management Console -konsolin ongelmia ovat seuraavat:

 • Windows ei löydä printmanagement.msc:tä
 • Tulostuksenhallintakonsolin asennus epäonnistui
 • Tulostushallinta puuttuu hallintatyökaluista
 • Windows 10 Print Management ei näytä tulostimia/kaikki tulostimet puuttuvat
 • Tulostushallinnasta puuttuu Server 2012 r2/2008 r2
 • Print Management Snap In puuttuu
 • Tämä voi vaikuttaa useampaan Windows-versioon (tulostuksenhallinta puuttuu Windows 11:stä tai 8.1:stä, mutta myös Windows 10 Homesta/Prosta 20h2/2004)
 • Printmanagement.msc puuttuu tai ei löydy Windows 10 Home, 2004, Pro 20H2, 21H1, Windows 11
 • Tulostushallinta ei avaudu

Kuinka voin palauttaa tulostuksenhallinnan Windows 10:ssä?

Tässä artikkelissa

Jos printmanagement.msc ei löydy Windowsista, kun yrität käyttää sitä Suorita-komennolla, konsolia ei ole vielä lisätty.

Tulostuksenhallinnan palauttaminen, jos se puuttuu Windows 10:stä

Print Management Console on Windowsin valinnainen ominaisuus, joka on ladattava ja asennettava manuaalisesti, eikä se ole sen mukana. Joten tulostimenhallinnan asentaminen palauttaa sen tietokoneellesi.

1. Päivitä tulostinohjain

Tulostinohjaimen päivittäminen voi auttaa korjaamaan monia tulostimeen liittyviä ongelmia. Voit tarkistaa, tarvitseeko sinun päivittää tulostimesi ohjain ohjaimen päivitysohjelmistolla.

Ohjainten päivitysohjelmisto luettelee kaikki tietokoneesi laitteet, joissa on vanhentuneet ohjaimet, ja voit nopeasti ladata ja asentaa päivitetyt laitteet.

Jotkut yleisimmistä Windowsin virheistä ja vioista johtuvat vanhoista tai yhteensopimattomista ohjaimista. Ajantasaisen järjestelmän puute voi johtaa viiveeseen, järjestelmävirheisiin tai jopa BSoD:ihin.
Tämäntyyppisten ongelmien välttämiseksi voit käyttää automaattista työkalua, joka löytää, lataa ja asentaa oikean ohjainversion Windows-tietokoneellesi muutamalla napsautuksella, ja suosittelemme DriverFix. Voit tehdä sen seuraavasti:

 1. Lataa ja asenna DriverFix.
 2. Käynnistä sovellus.
 3. Odota, että DriverFix havaitsee kaikki vialliset ajurit.
 4. Ohjelmisto näyttää nyt kaikki ohjaimet, joissa on ongelmia, ja sinun on vain valittava ne, jotka haluat korjata.
 5. Odota, että DriverFix lataa ja asentaa uusimmat ohjaimet.
 6. Uudelleenkäynnistää tietokoneellesi, jotta muutokset tulevat voimaan.
DriverFix

DriverFix

Ohjaimet eivät enää aiheuta ongelmia, jos lataat ja käytät tätä tehokasta ohjelmistoa tänään.

Ilmainen kokeilu

Vieraile verkkosivustolla

Vastuuvapauslauseke: tämä ohjelma on päivitettävä ilmaisesta versiosta tiettyjen toimien suorittamiseksi.


2. Lisää tulostuksenhallintatyökalu Windows 10:een

 1. Lisää valinnainen ominaisuus Hae palkki alareunassa ja napsauta asianmukaista tulosta.lisää valinnainen ominaisuus puuttuvan Windows 10:n tulostushallinnan korjaamiseksi
 2. Klikkaa Lisää ominaisuus vaihtoehto ylhäällä.Lisää ominaisuus
 3. Etsi nyt Tulostuksen hallintakonsolivalitse merkintä, kun se tulee näkyviin, ja napsauta sitten Asentaa pohjalla.tulostuksen hallintakonsoli

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Tämä yksinkertainen menetelmä voi auttaa, jos Tulostuksenhallinta puuttuu Windows 10:stä tai 11:stä. Tämä ratkaisu voi myös auttaa, jos saat tulostusohjelman virheen Photoshopissa, joten muista kokeilla sitä.

3. Puhdista taustatulostin

 1. Lehdistö Windows + R avaamaan Juosta komento, syötä services.msc tekstikentässä ja napsauta OK.services.msc korjataksesi puuttuvan Windows 10:n tulostushallinnan
 2. Tuplaklikkaus Tulostustulostin avataksesi kyseisen palvelun ominaisuusikkunan.Tulostustulostin
 3. Klikkaa Lopettaa alla olevaa painiketta Palvelun tila.lopettaa
 4. Napsauta seuraavaksi alareunassa OK tallentaaksesi muutokset ja sulkeaksesi ikkunan.tallenna muutokset korjataksesi puuttuvan Windows 10:n tulostushallinnan
 5. Paina uudelleen Windows + R avataksesi Suorita, liitä seuraava polku ja napsauta OK: %WINDIR%\system32\spool\printerspolku
 6. Seuraavaksi paina Ctrl + A valitaksesi kaikki tiedostot ja paina Del avain.
 7. Nyt palaa takaisin Taustatulostuksen ominaisuudet ikkuna ja napsauta alkaa -painiketta palvelun suorittamiseksi.Aloita puuttuvan Windows 10:n tulostushallinnan korjaaminen
 8. Valitse Automaattinen asetus päällä Käynnistystyyppi pudotusvalikosta.Automaattinen
 9. Älä unohda klikata Käytä ja OK tallentaaksesi asetukset.Käytä

Tämä pikakorjaus voi korjata kaikki printmanagement.msc:n ongelmat Windows 11:ssä. Jos Print Management puuttuu edelleen Windowsista, siirry seuraavaan tapaan.

4. Suorita järjestelmätiedoston tarkistus

 1. Lehdistö Windows + S Avaa Haku-valikko painamalla Terminaalinapsauta oikeaa hakutulosta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana.terminaali
 2. Klikkaus Joo in UAC näkyviin tuleva kehote.Joo
 3. Lehdistö Ctrl + Siirtää + 2 avata Komentokehote uudessa välilehdessä.
 4. Liitä ensin seuraava komento ja paina Tulla sisään ajamaan DISM työkalu:DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealthdism korjaa puuttuvan Windows 10:n tulostushallinnan
 5. Kun olet valmis, suorita seuraava komento suorittaaksesi SFC-skannaus: sfc/scannowsfc-skannaus
 6. Odota, että skannaus saavuttaa 100 %:n vahvistuksen.
 7. Käynnistä sitten tietokone uudelleen, jos skannaus sanoo Windows Resource Protection korjasi vioittuneet tiedostot.

Järjestelmätiedostojen vioittuminen voi aiheuttaa tulostuksenhallinnan puuttumisen Windows 10:ssä, mutta sinun pitäisi pystyä korjaamaan se DISM:llä (Käyttöönottokuvan huolto ja hallinta) ja SFC (Järjestelmän tiedostojen tarkistus) skannaa.

5. Palauta Windows tai asenna se uudelleen

Jos mikään tässä luetelluista menetelmistä ei ole toiminut, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin palauttaa Windowsin tehdasasetukset. Tässä tapauksessa menetät kaikki tiedot ja asennetut sovellukset, mutta se on yksi tehokkaimmista vianetsintämenetelmistä.

Monet ilmoittivat myös, että Windowsin uudelleenasentaminen USB-asemasta korjasi tulostushallinnan ongelmat ja sai sen uudelleen näkyviin. Jos suoritat edellisen iteroinnin, Windows 10:n uudelleenasennusprosessi on hyvin samanlainen.

Mitä voin tehdä, jos tulostuksenhallinta puuttuu Windows 11:stä?

Aiemmin lueteltujen menetelmien lisäksi voit kokeilla järjestelmän palauttamista, jos tulostushallinta puuttuu Windows 11:stä.

Lisäksi ongelma voi johtua monimutkaisista tai ristiriitaisista sovelluksista. Joten etsi samanlaisia ​​ohjelmia tai sellaisia, joiden tiedetään aiheuttavan ristiriitoja, ja poista näiden sovellusten asennus laitteesta.

Oletetaan, että mikään aiemmin luetelluista tai tässä esitetyistä menetelmistä ei toimi, etkä löydä Print Management Consolea valinnaisista ominaisuuksista. Siinä tapauksessa käytät varmasti Windows 11:n Home-versiota, jolloin päivität versioon Pro tai Yritys painos on ainoa ratkaisu.

Missä Print Manager on Windows 10:ssä?

Print Management Console löytyy seuraavasta osoitteesta Windows 10:ssä: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Administrative Tools

Tulostuksenhallinnan palauttaminen, jos se puuttuu Windows 10:stä

Sinun ei kuitenkaan tarvitse välttämättä navigoida polkua käynnistääksesi sen joka kerta. Sen sijaan yksinkertaisesti paina Windows + R avaamaan Juosta komento, liitä printmanagement.msc, ja osuma Tulla sisään.

Nämä korjaukset todennäköisesti palauttavat useimpien käyttäjien puuttuvat tulostuksenhallintatyökalut Windows 10:ssä ja 11:ssä.

Saman ongelman korjaamiseen voi olla useita tapoja, ja käyttäjät, jotka ovat palauttaneet puuttuvan Print Management -työkalun muilla ratkaisuilla, voivat jakaa menetelmänsä kommenttiosiossa.