• Käyttäjät ovat ilmoittaneet vastaanottaneensa toisessa ilmentymässä on jo käynnissä virhe heidän tietokoneillaan.
 • Joillekin käyttäjille tämä ongelma ilmenee, kun tiettyjä ohjelmistoja käynnistetään, mutta se voi ilmaantua myös tietyissä sovelluksissa, kuten League of Legends.
 • Jatka lukemista saadaksesi selville, kuinka voit korjata tämän ongelman tietokoneellasi ja palauttaa sen oikean toiminnan.

Tietokonevirheet tapahtuvat ennemmin tai myöhemmin, ja vaikka jotkut tietokonevirheet ovat suhteellisen vaarattomia, toiset voivat estää sinua käynnistämästä sovelluksiasi.

Yksi näistä virheistä on Toinen esimerkki on käynnissä virheen, ja tänään näytämme sinulle kuinka korjata se Windows 10:ssä ja Windows 11:ssä.

Contents

Korjaus Toisessa esiintymässä on käynnissä virhe?

1. Poista Ad-Aware Web Companion

Käyttäjien mukaan tämä ongelma ilmenee joka kerta, kun Windows 10 käynnistyy, ja näyttää siltä, ​​​​että Ad-Aware on syyllinen. Tämä on vankka vakoiluohjelmien torjuntatyökalu, mutta kuten monet muutkin suojaustyökalut, sen mukana tulee Web Companion.

Käyttäjät ilmoittivat, että Web Companion aiheuttaa Toinen esimerkki on käynnissä näyttöön tulee virhe, ja ainoa tapa korjata tämä ongelma on poistaa sovellus.

Voit tehdä sen noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

 1. Lehdistö Windows-näppäin + I avataksesi Asetukset-sovelluksen.
 2. Tulee Järjestelmä -osio ja valitse sitten Sovellukset ja ominaisuudet.
 3. Näkyviin tulee luettelo kaikista asennetuista sovelluksista. Valitse Web-kumppani sovellus ja napsauta Poista asennus -painiketta poistaaksesi sen. Jos et löydä tätä sovellusta, saatat joutua poistamaan Ad-Awaren ongelman korjaamiseksi.

Käyttäjät ilmoittivat, että Ad-Aware Web Companionin poistaminen korjaa ongelman, mutta meidän on mainittava, että melkein mikä tahansa muu työkalu voi aiheuttaa tämän virheen.

Jos ongelma jatkuu tai jos et käytä Ad-Awarea ollenkaan, sinun on ehkä löydettävä ongelmallinen sovellus itse ja poistettava se.


2. Luo uusi käyttäjätili

Kuten edellä mainittiin, melkein mikä tahansa sovellus voi aiheuttaa Toinen esimerkki on käynnissä virhe ilmestyy.

Jos et löydä ongelmallista sovellusta, voit yrittää luoda uuden Windows 10 -käyttäjätilin.

Voit tehdä sen noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

 1. Avaa Asetukset-sovellus Ja mene Tilit osio.
 2. Navigoida johonkin Perhe ja muut ihmiset ripset. Sisään Muut ihmiset osion napsautus Lisää joku muu tähän tietokoneeseen -painiketta.
  Toinen esiintymä on jo käynnissä: Windows- ja LoL-korjaukset
  Toinen esiintymä on jo käynnissä: Windows- ja LoL-korjaukset
 3. Valitse Minulla ei ole tämän henkilön kirjautumistietoja.
  Toinen esiintymä on jo käynnissä: Windows- ja LoL-korjaukset
 4. Napsauta nyt Lisää käyttäjä ilman Microsoft-tiliä.
  Toinen esiintymä on jo käynnissä: Windows- ja LoL-korjaukset
 5. Syötä haluamasi käyttäjätunnus ja salasana uudelle käyttäjälle ja napsauta Seuraava -painiketta, kun olet valmis.

Kun olet luonut uuden käyttäjätilin, sinun on kirjauduttava ulos ja vaihdettava siihen.

Jos ongelma ei ilmene uudessa käyttäjätilissäsi, sinun kannattaa harkita sen vaihtamista ja sen käyttämistä ensisijaisena tilinäsi.

3. Lataa uusimmat päivitykset

Microsoft työskentelee lujasti korjatakseen Windows 10:n laitteisto- ja ohjelmisto-ongelmia, ja suurin osa ongelmista on korjattu Windows-päivityksillä.

Käyttäjien mukaan tämä ongelma voidaan korjata yksinkertaisesti asentamalla uusimmat päivitykset. Windows 10 asentaa päivitykset automaattisesti, mutta voit halutessasi tarkistaa päivitykset myös manuaalisesti.

Voit tehdä sen noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

 1. Avaa Asetukset-sovellus Ja mene Päivitys ja tietoturva osio.
 2. Klikkaa Tarkista päivitykset -painike ja odota, kun Windows 10 lataa saatavilla olevat päivitykset.

Kun olet ladannut ja asentanut uusimmat päivitykset, tarkista, onko ongelma ratkaistu.


4. Pysäytä ongelmalliset prosessit

Käyttäjät ilmoittivat, että tämä ongelma ilmenee yrittäessään asentaa AutoCAD-ohjelmistoa. Vaikuttaa siltä, ​​että tämä ongelma johtuu toisesta taustalla käynnissä olevasta AutoCAD-prosessista, joten ongelman korjaamiseksi sinun on suljettava kyseinen prosessi.

Tämä on yksinkertainen toimenpide, ja voit tehdä sen Task Managerilla. Sulje ongelmallinen prosessi seuraavasti:

 1. Lehdistö Ctrl + Shift + Esc avataksesi Tehtävienhallinnan.
 2. Kun Tehtävienhallinta aloita, mene Prosessit ja etsi mitä tahansa AutoCAD-prosessia. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Viimeinen tehtävä valikosta. Toista tämä kaikille AutoCAD-prosesseille.
  Toinen esiintymä on jo käynnissä: Windows- ja LoL-korjaukset
 3. Kun olet lopettanut kaikki ongelmalliset prosessit, sulje Tehtävienhallinta ja tarkista, onko ongelma ratkaistu.

Huomaa, että tämä ongelma voi vaikuttaa melkein kaikkiin sovelluksiin, ei vain AutoCADiin. Varmista siksi, että suljet useita ongelmallisen sovelluksen esiintymiä ja tarkista, ratkaiseeko se ongelman.

5. Asenna ongelmallinen sovellus uudelleen.

Käyttäjien mukaan Toinen esimerkki on käynnissä Virhe tulee näkyviin, kun he yrittävät suorittaa tietyn sovelluksen. Monet käyttäjät ilmoittivat, että virhe ilmenee, kun he yrittävät ajaa tiettyä peliä tietokoneellaan.

Jos sinulla on tämä virhe jossain pelissä tai sovelluksessa, suosittelemme asentamaan sen kokonaan uudelleen. Kun olet asentanut ongelmallisen ohjelmiston uudelleen, tarkista, onko ongelma ratkennut.


6. Muuta työasemapalvelun käynnistystyyppiä.

Käyttäjät kertoivat siitä Toinen esimerkki on käynnissä Virhe tulee näkyviin yritettäessä asentaa päivityksiä tiettyihin Adobe-tuotteisiin.

Näyttää siltä, ​​​​että tämä virhe liittyy Windows 10:n Workstation-palveluun, ja sen korjaamiseksi sinun on muutettava kyseisen palvelun asetuksia. Voit tehdä sen seuraavasti:

 1. Lehdistö Windows-näppäin + R avataksesi Suorita-valintaikkunan. Pääse sisään services.msc ja paina Pääse sisään tai napsauta OK.
  Toinen esiintymä on jo käynnissä: Windows- ja LoL-korjaukset
 2. Palvelut Nyt ikkuna tulee näkyviin. Paikallistaa Job palvelua ja kaksoisnapsauta sitä avataksesi sen ominaisuudet.
  Toinen esiintymä on jo käynnissä: Windows- ja LoL-korjaukset
 3. varmista se Käynnistystyyppi on asetettu Automaattinen.
 4. Tarkista Palvelun tila. Jos sitä ei ole asetettu Juostakäynnistä palvelu napsauttamalla Alkaa -painiketta.
 5. Vaihtamisen jälkeen Käynnistystyyppi ja käynnistä palvelu napsauttamalla Käytä ja OK tallentaaksesi muutokset.
  Toinen esiintymä on jo käynnissä: Windows- ja LoL-korjaukset
 6. Lähellä Palvelut ikkuna ja yritä asentaa sovellus uudelleen.

Kuinka voin korjata toisen esiintymän käynnissä olevan virheen League of Legendsissä?

1. Sulje lolpatcher-prosessit

Ilmoitetut käyttäjät Toinen esimerkki on käynnissä Virhe yritettäessä käynnistää League of Legends. Heidän mukaansa ongelma ilmenee, koska lolpatcher-sovellus käynnistetään samanaikaisesti pelin kanssa.

Voit korjata tämän ongelman etsimällä ja lopettamalla kaikki käynnissä olevat lolpatcher-prosessit. Tätä varten sinun on käytettävä Tehtävienhallintaa ja etsittävä ongelmallinen prosessi Prosessi-välilehdeltä.

Selitimme jo prosessin lopettamisen Task Managerilla yhdessä aiemmista ratkaisuistamme, joten muista tarkistaa se saadaksesi yksityiskohtaiset ohjeet.

Harvat käyttäjät ilmoittivat, että heillä oli käynnissä useita League of Legends -asiakkaita, mutta prosessien lopettamisen jälkeen ongelma ratkesi täysin.

2. Suorita netsh-komento

Jos saat Toinen esimerkki on käynnissä virhe, kun yrität käynnistää League of Legendsin, saatat pystyä korjaamaan ongelman komentokehotteen avulla.

Käyttäjät ilmoittivat korjaneensa ongelman yksinkertaisesti suorittamalla netsh winsock reset -komennon. Voit tehdä sen seuraavasti:

 1. Lehdistö Windows-näppäin + X Avaa Win + X -valikko. Valitse Komentorivi (järjestelmänvalvoja) tuloslistalta.
  Toinen esiintymä on jo käynnissä: Windows- ja LoL-korjaukset
 2. Kun Järjestelmän symboli aloita, syötä netsh winsockin nollaus ja paina Pääse sisään.
 3. Odota, että komento suoritetaan, ja sulje sitten Järjestelmän symboli.
 4. Käynnistä tietokoneesi uudelleen.

Kun tietokone on käynnistynyt uudelleen, yritä suorittaa LoL ja tarkista, ilmeneekö ongelma edelleen.


3. Kiinnitä League of Legends -kuvake tehtäväpalkkiin

Käyttäjien mukaan mahdollinen ratkaisu on kiinnittää League of Legends -kuvake tehtäväpalkkiin ja yrittää käynnistää se sieltä.

Käyttäjät ilmoittivat, että kaksi League of Legends -kuvaketta näkyy heidän tehtäväpalkissaan, kun he haluavat käynnistää sen. Heidän mukaansa sinun tulee kiinnittää uusi kuvake tehtäväpalkkiin ja sulkea toinen.

Siirry sen jälkeen Task Manageriin ja sulje kaikki League of Legendsiin liittyvät prosessit. Käynnistä peli lopuksi tehtäväpalkin kiinnitetyn kuvakkeen avulla.

Käyttäjät ilmoittivat myös, että saatat joutua napsauttamaan kuvaketta muutaman kerran ennen pelin alkamista, joten pidä tämä mielessä. Tämä ei ole paras ratkaisu, mutta se on mahdollinen kiertotapa, joten sinun kannattaa kokeilla sitä.

4. Suorita peli järjestelmänvalvojana.

Jos saat Toinen esimerkki on käynnissä virhe, kun yrität suorittaa League of Legendsin, sinun kannattaa yrittää käyttää sitä järjestelmänvalvojana.

Tämä on melko yksinkertaista, ja tehdäksesi tämän sinun on löydettävä sovellus, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana valikosta.

Toinen esiintymä on jo käynnissä: Windows- ja LoL-korjaukset

Jos sovelluksen käyttäminen järjestelmänvalvojana ratkaisee ongelman, sinun on toistettava tämä prosessi joka kerta, kun haluat käynnistää pelin.

Jos mikään yllä olevista ratkaisuista ei toimi, sinun on ehkä asennettava League of Legends uudelleen ongelman korjaamiseksi.Toinen esimerkki on käynnissä Virhe estää sovelluksiasi käynnistymästä, mutta voit korjata ongelman lopettamalla ongelmallisen sovelluksen.

Jos se ei auta, kokeile mitä tahansa muuta ratkaisua tässä artikkelissa.