• Ajastin tai DPC:n virheellinen blue screen of death -virhe laukeaa viallisten ulkoisten laitteiden ja vanhentuneiden ohjainten vuoksi.
 • Windows 10 -tietokoneesi pitäminen ajan tasalla voi estää järjestelmän kaatumiset ja BSOD:n.
 • Suorita järjestelmän tiedostojen tarkistustyökalu tarkistaaksesi järjestelmän kuvan kunnon ja tehdäksesi tarvittavat korjaukset.
 • Lue alta lisää hienoista vianetsintävaiheista ajastimen tai DPC:n virheellisen virheen korjaamiseksi Windows 10:ssä.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Täällä WindowsReportissa olemme jakaneet useita oppaita erityyppisten Blue Screen of Death -virheiden käsittelemiseen.

Ajastin tai dpc virheellinen on toinen BSOD-virhe on toinen ärsyttävä ongelma, joka johtaa järjestelmän voimakkaisiin uudelleenkäynnistyksiin.

Bugcheck-arvo 0x000000C7 osoittaa, että ytimen ajastin tai viivästetty toimintokutsu löytyy jostain, missä se on nyt sallittu muistissa.

Se voi laukaista ongelmallisen ohjaimen, vanhentuneen järjestelmätiedoston tai jopa levyongelmien vuoksi.

Tässä artikkelissa olemme koonneet luettelon mahdollisista ratkaisuista, jotka auttavat sinua ratkaisemaan tehokkaasti ajastimen tai dpc:n virheellisen virheen Windows 10:ssä.

Contents

Kuinka korjaan ajastimen tai dpc:n virheellisen BSOD-virheen Windows 10:ssä?

1. Päivitä ohjaimet DriverFixillä

Ajastimen tai dpc:n virheellinen mmcss.sys sininen näyttö -virhe voi johtua rikkinäisestä tai viallisesta ohjaimesta. Yritä päivittää kyseinen ohjain manuaalisesti tai käyttämällä DriverFix-apuohjelmaa.

DriverFix on Windows-ohjelma päivittää järjestelmäohjaimet sekä muut ulkoiset laiteohjaimet helposti. Sen valtavan yli 18 miljoonan ohjaimen tietokannan ansiosta voit nopeasti päivittää yhden tai useita laitteita samanaikaisesti.

Puhtaalla käyttöliittymällä voit hallita kaikkia ohjaimia sisäänrakennetun ajurien hallinnan avulla. DriverFix sisältää myös varmuuskopiointi- ja päivitysaikataulun varmuuskopiointi- ja päivitystehtävän automatisoimiseksi.

DriverFixin tärkeimmät ominaisuudet:

 • Lataa ja päivitä kaikki ohjaimet yhdellä napsautuksella
 • Valtava tietokanta yli 18 miljoonasta ohjaintiedostosta
 • Sisäänrakennettu Download Manager ja Backup Scheduler
 • Hyvä käyttöliittymä

Hanki DriverFix

2. Suorita täydellinen virusuhkien tarkistus

Timer_or_dpc_invalid
 1. Klikkaus alkaa ja valitse asetukset.
 2. Valita Päivitys ja suojaus.
 3. Avaa Windowsin suojaus -välilehti vasemmasta ruudusta.
 4. Alla Suoja-alueet -osiossa, napsauta Virusten ja uhkien suojaus.
 5. Uusi ikkuna avautuu. Vieritä alas ja napsauta Skannausasetukset.
 6. Valitse Skannausasetukset-ikkunassa Täysi tarkistus.
 7. Vieritä alas ja napsauta Skannaa nyt -painiketta. Täysi skannausprosessi kestää yleensä enemmän aikaa kuin Quick Scan -vaihtoehto. Odota, kunnes skannaus on valmis, ja suorita sitten tarvittavat toimenpiteet.

Windows Defender tarkistaa järjestelmän mainos- ja haittaohjelmatartunnan varalta. Kun tarkistus on valmis, poista kaikki uhat napsauttamalla Puhdista uhat.

Haittaohjelma- tai virushyökkäykset ovat yksi yleisimmistä syistä ajastimen tai dpc:n virheelliseen BSOD-virheeseen Windows 10 -tietokoneissa. Varmista, että suoritat täyden tarkistuksen usein pitääksesi järjestelmäsi puhtaana.

Jos käytät kolmannen osapuolen virustorjuntaohjelmaa, tarkista alla olevat vaiheet.

2.1 Sulje kolmannen osapuolen virustorjunta

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Jos käytät kolmannen osapuolen virustentorjuntaohjelmaa, poista sovellus väliaikaisesti käytöstä. Ajastin tai DPC:n virheellinen virhe voidaan laukaista, jos kolmannen osapuolen virustorjunta aiheuttaa ristiriitaa järjestelmätiedostojen toiminnan kanssa.

Voit poistaa sovelluksen väliaikaisesti käytöstä laajentamalla ilmaisinalueen kuvaketta. Napsauta hiiren kakkospainikkeella virustorjuntaohjelmaasi ja valitse vaihtoehto poistaa se väliaikaisesti käytöstä.

Avaa Tehtävienhallinta. Siirry Käynnistys-välilehteen, napsauta hiiren kakkospainikkeella kolmannen osapuolen virustorjuntaohjelmaa ja valitse Poista käytöstä. Käynnistä tietokone uudelleen ja tarkista, ilmeneekö BSOD-virhe uudelleen.

Jos päättelet, että virustentorjuntaohjelmasi aiheuttaa ongelman, harkitse sovelluksen asennuksen poistamista. Suosittelemme vaihtamaan toiseen virustorjuntaratkaisuun, joka ei häiritse järjestelmääsi

Tulet mielelläsi tietämään, että virustorjuntamarkkinoilta ei puutu hyviä vaihtoehtoja kaikentyyppisille käyttäjille. Varmista vain, että hankit ajan tasalla olevan virustorjuntaohjelman, jotta se toimii hyvin käyttöjärjestelmäsi kanssa ja pystyy havaitsemaan ja estämään kaikki esiin tulevat uhat.

On myös suositeltavaa käyttää turvatyökalua, joka käyttää useita eri tyyppisiä suojia laitteen suojaamiseen. Tästä syystä suosittelemme monikerroksisia suojaustyökaluja, jotka pystyvät havaitsemaan haittaohjelmat, kiristysohjelmat, tietojenkalasteluhyökkäykset ja kaikenlaiset uudet ja vanhat tietoturvauhat.

Varmista myös, että valitsemasi AV:n järjestelmävaatimukset vastaavat laitettasi. Tämän ei pitäisi olla ongelma useimmille käyttäjille, koska nykyajan virustentorjuntaohjelmat on suunniteltu tarjoamaan täyden suojan samalla kun ne ovat erittäin kevyitä järjestelmässä.

3. Asenna odottavat Windows-päivitykset

ajastin tai dpc virheellinen
 1. Klikkaus Aloita ja valitse asetukset.
 2. Mene Päivitys ja suojaus ja valitse Windows-päivitykset.
 3. Klikkaa Tarkista päivitykset. Windows etsii odottavia päivityksiä.
 4. Klikkaa ladata -painiketta ladataksesi odottavat päivitykset. Jotkin päivitykset saattavat edellyttää tietokoneen käynnistämistä uudelleen päivitysten asentamiseksi.

Windowsin pitäminen ajan tasalla on erinomainen tapa estää laitteiston yhteensopimattomuudesta ja tiedostojen vioittumisesta johtuva Blue screen of Dea -virhe.

Windows-päivitykset tarjoavat yleensä pieniä häiriöitä ja virheenkorjauksia, jotka voivat laukaista BSOD-virheitä.

4. Suorita SFC-skannaus

ajastin tai dpc virheellinen
 1. Klikkaus alkaatyyppi cmd ja napsauta hiiren kakkospainikkeella Komentokehote.
 2. Valitse Suorita järjestelmänvalvojana avataksesi komentokehotteen järjestelmänvalvojana.
 3. Kirjoita komentokehote-ikkunaan seuraava komento ja paina Enter:
  Sfc /scannow 
 4. Järjestelmätiedostojen tarkistustyökalu tarkistaa kaikki suojatut järjestelmätiedostot. Tämä prosessi voi kestää jonkin aikaa, joten odota, kunnes se on 100 % valmis.

SFC-komento tarkistaa suojatut järjestelmätiedostot ja korvaa vioittuneet tiedostot välimuistikopiolla, joka sijaitsee pakatussa kansiossa.

Kuten aiemmin mainittiin, älä sulje komentokehoteikkunaa ennen kuin prosessi on valmis. Kun olet valmis, käynnistä tietokone uudelleen ja tarkista, onko ajastimen tai DPC:n virheellinen virhe korjattu.

5. Korjaa vialliset levysektorit

ajastin tai dpc virheellinen
 1. Avaa komentokehote järjestelmänvalvojana. Tyyppi cmd napsauta haussa hiiren kakkospainikkeella komentokehotetta ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana.
 2. Kirjoita komentokehote-ikkunaan seuraava komento ja paina Enter:
  Chkdsk C: /f /r /x 
 3. Levyn tarkistustyökalun valmistuminen voi kestää tunteja. Joten voit vapaasti jättää tietokoneen käyttämättömäksi prosessin loppuunsaattamiseksi.
 4. Kun prosessi on valmis, käynnistä tietokone uudelleen ja tarkista mahdolliset parannukset.

Jos sinulla on tietokone, jossa on perinteiset kiintolevyt, levy voi luoda huonoja alueita pidemmän käyttöjakson aikana. Levyvirheet ovat yksi yleisimmistä syistä kuoleman sinisen näytön virheeseen.

On monia syitä, miksi kohtaat ajastimen tai DPC:n virheellisen BSOD-virheen Windows 10:ssä.

Auttaaksemme sinua diagnosoimaan ja korjaamaan ongelman, olemme listanneet kaikki käytännön ratkaisut, jotka helpottavat diagnoosia.