• Windows 11 Tietokoneen muisti on vähissä virhe osoittaa, että jotkin sovellukset käyttävät liikaa RAM-muistia.
 • Sulkeminen tarpeettomia sovelluksia tahtoa vapaa ylös jonkin verran muisti ja niin ratkaista the ongelma.
 • Hankalinta on löytää vaativat ohjelmat Task Managerista.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Korjaa Windows 11 -käyttöjärjestelmän virheet Restoro PC Repair Tool -työkalulla:Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet korvaamalla ongelmalliset järjestelmätiedostot alkuperäisillä työversioilla. Se myös pitää sinut poissa kriittisistä tiedostojen menetyksistä, laitteistovioista ja korjaa haittaohjelmien ja virusten aiheuttamat vahingot. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows 11 -ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Yksi Windows 11 -järjestelmän antama vakiovirhe (jota ei voida korjata perinteisillä vianmääritysprosesseilla) viittaa vähäiseen virtuaalimuistiin.

Tämä viesti viittaa vähäiseen virtuaalimuistiin, ongelmaan, joka voi johtaa viiveisiin ja toimintahäiriöihin Windows-laitteessasi, puhumattakaan siitä, että on myös melko stressaavaa saada sama hälytys yhä uudelleen ja uudelleen.

Contents

Mikä aiheuttaa tietokoneen muistin loppumisen?

Näin tapahtuu, kun tietyt tietokoneesi sovellukset vaativat liiallisen määrän RAM-muistia.

On myös mahdollista, että järjestelmän vanhentunut BIOS aiheuttaa ongelman. Lisäksi jos käytät vanhempaa tietokonetta, käyttöjärjestelmä ei välttämättä pysty käyttämään kaikkea asennettua RAM-muistia.

Myös Windowsin muistivuodot voivat aiheuttaa tämän ongelman, mutta tämä voidaan estää päivittämällä sovelluksia ja käyttöjärjestelmää usein.

Tämä vianetsintäopas näyttää, kuinka voit korjata tämän ärsyttävän ongelman seuraavissa tapauksissa:

 • Tietokoneen muisti on vähissä (mutta se ei ole) – Monet käyttäjät ilmoittavat, että kun tämä varoitus tulee näkyviin, tietokoneen muisti toimii oikein. Sen sijaan näyttää siltä, ​​​​että tietokone jotenkin tulkitsee väärin erilaisia ​​​​muistiindikaattoreita.
 • Laitteesi muisti on vähissä Tehtävienhallinta – Kun järjestelmän resurssit ovat vähissä, on aina hyvä idea nähdä, mitkä sovellukset ovat tarpeellisia ja mitkä voit poistaa käytöstä, joten priorisoi ne.
 • Tietokoneesi muisti on vähissä Teamsissa – Voit yrittää käynnistää tietokoneesi uudelleen, ja jos se ei korjaa ongelmaa, sinun on poistettava Teamsin asennus ja asennettava se sitten uudelleen tietokoneellesi.
 • Tietokoneesi Claymoren muisti on vähissä – Tämä kryptovaluutan kaivostyöntekijä käyttää liikaa muistia ja laukaisee muistin vähissä olevan hälytyksen.
 • Tietokoneen muisti on vähissä, mikä aiheuttaa mustan näytön ongelmia – Joskus tavallinen muistivirhe laukaisee myös mustan näytön ongelmia, jotka pakottavat käyttäjät käynnistämään tietokoneensa uudelleen.
 • CutePDF Tietokoneesi muisti on vähissä – CutePDF on PDF-muunnin, joka näyttää usein varoituksia muistin puutteesta.
 • Tietokoneesi Excel-muisti on vähissä – Joskus Excel-tiedoston tallentaminen voi olla haastavaa muistin vähissä olevan virheilmoituksen vuoksi.
 • Tietokoneesi muisti on vähissä EZCAD2:lle, Dying Lightille, Call of Dutylle, WoW:lle ja muille – Jos olet pelaaja, olet luultavasti kohdannut tämän virheilmoituksen useita kertoja. Pelit käyttävät suuria paloja muistia, ja tästä syystä ne aiheuttavat usein muistivirheitä.

Seuraavat vianetsintävaiheet ovat hyödyllisiä yllä luetelluissa ja muissa vastaavissa tapauksissa.

Tässä artikkelissa

Kuinka korjaan tietokoneeni vähissä muistin?

1. Sulje ohjelmat, jotka käyttävät liikaa muistia

 1. Lehdistö Ctrl + Siirtää + poistu avata Tehtävienhallinta tehokkaasti.
 2. Klikkaa Muisti -välilehti lajitellaksesi prosessit niiden käyttämän muistin määrän perusteella. Napsauta sitten ylimpiä, joiden sulkeminen on ok, ja valitse sitten Lopeta tehtävä.
  lopputehtävä tietokoneen muisti on vähissä
 3. Sulje Tehtävienhallinta sovellusta ja katso, jatkuuko ongelma edelleen.

Jos sinulla on vähän muistia tietokoneessasi ja sinun on korjattava se nopeasti, ensimmäinen ratkaisu, jota suosittelemme, on sulkea sovellukset, jotka vievät liikaa muistia. Yllä olevat vaiheet osoittavat, miten.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Kun suljet tiettyjä ohjelmia, sinua pyydetään vahvistamaan niiden lopettaminen. Näissä tapauksissa vapauta RAM-muisti valitsemalla Kyllä-painike.

2. Lopeta prosessit Commit-koon avulla

Toimituskoko on sitoutuneen ja käytetyn RAM-muistin kokonaismäärä (joko fyysinen tai sivutiedosto). Sulje prosessit alla olevien vaiheiden mukaisesti. The Tietokoneen muisti on vähissä Windows 10:n ongelma ratkaistaan.

1. Paina Ctrl + Siirtää + poistu avata Tehtävienhallinta, siirry sitten Tiedot-välilehteen. Napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella Nimi-saraketta ja valitse sitten Valitse sarakkeet.

Details-select-sarakkeet tietokoneesi muisti on vähissä

2. Vieritä alas uutta ikkunaa, kunnes löydät Sitoudu kokoonvalitse sen vieressä oleva valintaruutu ja napsauta Ok.

commit-size tietokoneesi muisti on vähissä

3. Näet uuden sarakkeen, jonka nimi on Commit size. Napsauta seuraavaksi Toimituskoko-saraketta lajitellaksesi prosessit niiden toimituskoon mukaan. Napsauta tärkeimpiä prosesseja ja valitse Lopeta tehtävä vapauttaaksesi lisää tilaa.

end-task-commit tietokoneesi muisti on vähissä

3. Suurenna virtuaalimuistin kokoa manuaalisesti

 1. Lehdistö Windows, kirjoita järjestelmän lisäasetukset, napsauta sitten ylintä tulosta, joka on Näytä järjestelmän lisäasetukset.kehittynyt järjestelmä tietokoneesi muisti on vähissä
 2. Napsauta Lisäasetukset-välilehdessä ja Suorituskyky-osiossa Asetukset.asetukset-lisäasetukset, tietokoneesi muisti on vähissä
 3. Siirry seuraavaksi Lisäasetukset-välilehteen ja napsauta Muuta Virtuaalimuisti-osiossa.Advanced-virtuaali tietokoneesi muisti on vähissä
 4. Poista valinta kohdasta Hallinnoi sivutustiedoston kokoa automaattisesti kaikille asemille ja valitse sitten asema, jota haluat muuttaa. Valitse seuraavaksi Mukautettu koko ja kirjoita sen sisällä oleva Mt Alkukoko tai Suurin koko. Lopuksi napsauta Aseta ja Ok tallentaaksesi tehdyt muutokset.automaattisesti -- tietokoneen muisti on vähissä

Sivutustiedosto viittaa kiintolevyn osaan, jota Windows-käyttäjät voivat käyttää ikään kuin se olisi RAM-muistia. Kun olet suorittanut yllä olevat vaiheet, Tietokoneen muisti on vähissä, vaihda toiseen laitteeseen virhe korjataan.

Kuinka lisään RAM-muistia Windows 11:ssä?

RAM-puhdistimet ja -optimoijat ovat ohjelmia, jotka on suunniteltu lisäämään muistia tietokoneellesi.

Voit käyttää mitä tahansa niistä lisäämään Windows 11:n muistin määrää, mikä on kustannustehokkaampi tapa kuin ostaa lisää RAM-muistia kokonaan. Uuden RAM-muistin ostaminen on kuitenkin yhtä tehokasta.

Jos et pystynyt korjaamaan Laitteesi muisti on vähissä ongelman, kuten muidenkin, näiden ohjeiden käyttämisen jälkeen kannattaa harkita RAM-muistin laajentamista. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisäapua, jätä meille viesti alla olevaan kommenttikenttään.