• Jotkut käyttäjät ilmoittivat, että heidän asemaskannauksensa pysähtyi tietyssä vaiheessa eivätkä tienneet mitä tehdä.
 • Sinun pitäisi tietää, että Windows tarjoaa joitain sisäänrakennettuja työkaluja, jotka auttavat sinua tässä; Lisäksi on olemassa myös ulkoisia työkaluja, joita voit käyttää.
 • Varautuaksesi kaikkeen voit tarkistaa kiintolevyjen yleisempiä virheitä erilliseltä kiintolevyn vianmäärityssivultamme.
 • Ja Windows 10 Troubleshooting Hubistamme löydät täydelliset oppaat lähes kaikista mahdollisista käyttöjärjestelmävirheistä.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Kiintolevyjen eheyttäminen ja säännöllinen tarkistaminen virheiden varalta on suositeltavaa, koska se on hyväksi laitteesi kunnon kannalta. Mutta näilläkin hyödyllisillä toiminnoilla on virheensä ja huonot puolensa.

Jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet, että heidän asemaskannauksensa pysähtyi tietyssä vaiheessa, eivätkä he tienneet mitä tehdä. Ja jos olet yksi heistä, tässä on ratkaisu ongelmaasi.

Contents

Mitä teen, jos kiintolevyn tarkistus jumiutuu?

1. Suorita levyn puhdistus

Väliaikaiset tiedostot ja roskapostitiedostot voivat saada tietokoneesi jäätymään tai kaatumaan kiintolevyn tarkistuksen aikana. Varmista, että poistat tämän mahdollisen syyn luettelosta käyttämällä Levyn uudelleenjärjestäminen -ominaisuutta.

Voit tehdä tämän napsauttamalla ongelmallista kiintolevyä hiiren kakkospainikkeella ja siirtymällä kohtaan Ominaisuudet. Klikkaa Kenraali -välilehti ja valitse Levyn puhdistus. Suorita prosessi loppuun noudattamalla näytön ohjeita.

levyn puhdistus

Vaihtoehtoisesti ja perusteellisempaa prosessia varten suosittelemme käyttämään kolmannen osapuolen omistettua sovellusta, kuten Restoro joka puhdistaa ja optimoi tietokoneesi.

Restoro on kaikilla toiminnoilla varustettu optimointiapuohjelma, joka suorittaa perusteellisen tarkistuksen järjestelmästäsi määrittääkseen, onko sinulla ongelmia kolmessa kategoriassa: laitteisto, tietoturva ja vakaus.

Levytilaongelmat näkyvät laitteistoraportin alla, koska ne johtavat vähiin muistiin, heikentävät kiintolevyn nopeutta ja lisäävät suorittimen tehoa ja lämpötilaa.

Restoro antaa sinulle raportin siitä, mitä järjestelmästäsi voidaan poistaa. Kun olet valinnut, mitä haluat säilyttää ja mitä haluat poistaa, odota vain prosessin valmistumista.

Ohjelmisto pystyy myös havaitsemaan ja poistamaan joitain haittaohjelmia sekä korjaamaan ja palauttamaan niiden aiheuttamat vahingot.

Ohjelmisto voi myös korjata ohjelmien ja sovellusten kaatumiset ja virheet sekä tarkistaa ja korvata vaurioituneet järjestelmätiedostot.

Hanki Restoro

2. Käytä Järjestelmän kokoonpanoa

 1. Siirry Hakuun
 2. Tyyppi msconfig hakukentässä ja napsauta sitten msconfig.
 3. Käytössä Palvelut -välilehti Järjestelmän asetukset valintaikkunassa, napsauta Piilota kaikki Microsoftin palvelut valintaruutu ja valitse sitten Poista kaikki käytöstä.piilota kaikki Microsoftin palvelut
 4. Käytössä Aloittaa -välilehti Järjestelmän asetukset valintaikkunassa, napsauta Avaa Tehtävienhallinta.
 5. Valitse Tehtävienhallinnan Käynnistys-välilehdellä kunkin käynnistyskohteen kohdalla kohde ja napsauta sitten Poista käytöstä.poista käynnistysohjelmat käytöstä
 6. Sulje Tehtävienhallinta.
 7. Napauta tai napsauta Järjestelmän kokoonpano -valintaikkunan Käynnistys-välilehdellä OKja käynnistä sitten tietokone uudelleen.

3. Käytä chkdsk-komentoa komentokehotteessa

Käynnistä tietokone uudelleen ja anna Windowsin suorittaa täydellinen levytarkistus. Windows korjaa kaikki mahdolliset tiedostojärjestelmävirheet automaattisesti. Suorita sen jälkeen manuaalisesti Chkdsk komento komentokehotteesta tarkistaaksesi aseman mahdollisten lisävirheiden varalta.

 1. Kirjoita hakupalkkiin Command Prompt ja avaa järjestelmänvalvojana.
 2. Kirjoita seuraava komento ja paina sitten Enter: chkdsk /scansuorita chkdsk-komento
 3. Kun cmd on suorittanut tarkistuksen, saat ilmoituksen löydetyistä virheistä. Jos virheitä löytyy, suorita seuraava komento seuraavalla rivillä korjataksesi virheet: chkdsk /spotfix

Varmista, että tallennat kaikki työsi ennen tämän toiminnon suorittamista komentokehotteessa, koska chkdsk-komento vaatii joskus tietokoneen uudelleenkäynnistyksen tai jopa käynnistää sen uudelleen automaattisesti.

Toivomme, että nämä kolme ratkaisua auttoivat sinua korjaamaan ongelman. Jos näin on, kerro meille alla olevassa kommenttiosassa.

.