• Tämä Windowsin kopio ei ole alkuperäinen Se on yksi yleisimmistä virheitä sen sisällä windows käyttöjärjestelmä.
 • Käyttöjärjestelmän laiton kopio aiheuttaa ongelman tai lisenssiä ei aktivoitu kokeilujakson jälkeen.
 • Voit yrittää ratkaista virhe luotu sinun ikkunat -näyttö RSOP-menetelmällä, jossa RSOP tarkoittaa Resulting Set of Policies Window -ikkunaa.

Tämä cWindowsin kopio ei ole aito. Se on yksi yleisimmistä Windows-käyttöjärjestelmän virheistä.

Tämän virheen havaitsemisen seurauksena asettamasi työpöydän tausta muuttuu mustaksi näytöksi, akun kesto lyhenee, kun tämä viesti näkyy jatkuvasti kannettavassa tietokoneessa ja paljon muuta.

Jotkut Windows 10:n ominaisuudet eivät enää toimi, ellet poista tätä viestiä. Tämä hälytys voi olla varsin ärsyttävä, varsinkin kun työskentelet tärkeiden asioiden parissa, koska se ilmestyy säännöllisin väliajoin.

Voit kuitenkin edelleen tehdä muita asioita tietokoneellasi, kuten suorittaa työsi ja käyttää tietokonetta entiseen tapaan.

Contents

Miksi se sanoo, että Windows-kopioni ei ole alkuperäinen?

Tässä muutamia syitä viestin takana:

 • Käyttöjärjestelmää ei ole aktivoitu.: Jos sinulla on Windowsin kokeilujakso ja sen umpeuduttua et ole koskaan aktivoinut käyttöjärjestelmää tuoteavaimella, saat viestin.
 • Useissa laitteissa käytetty lisenssi: Saatat nähdä virheen myös, kun samaa avainta käytetään useissa laitteissa, enemmän kuin lisenssissä sallitaan.
 • Haittaohjelmahyökkäys: Haittaohjelma tai virus voi aiheuttaa vioittuneet Windows-järjestelmätiedostot ja aktivointitietoja tallentavat tiedostot, mikä voi aiheuttaa virheen.
 • Itse asiassa Windows ei ole alkuperäinen.: Useimmissa tapauksissa tietokoneeseen asennettu Windowsin kopio ei ole alkuperäinen.

Kuinka voin korjata ei-aitoja Windows-virheitä?

Tässä on mitä sinun tulee tehdä ensin:

 • Jos olet maksanut lisenssistä ja huomaa nyt, että se oli väärennös, voit tehdä sen ota asia Microsoftin kanssaIlmoita väärennetyistä ohjelmistoista ja katso mitä tapahtuu.
 • Lisäksi sinun tulee ottaa yhteyttä operaattoriisi, sillä Microsoftin tuki auttaa useimmissa tapauksissa vain ratkaisemaan ongelman, kun ostat Windows-käyttöjärjestelmän Microsoft Storesta.

1. Käytä RSOP-komentoa

 1. Lehdistö ikkunat ja R näppäimistön painikkeita avataksesi Juosta ikkuna.
 2. Kaveri rsop.msc siellä ja paina Pääse sisään -painiketta.rsop.msc
 3. Navigoida johonkin Windowsin asetuksetKlikkaa Turvallisuusasetuksetja mene sitten kohtaan Järjestelmäpalvelut.turvallisuusasetukset
 4. Etsi Plug and play palvelut, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja aloita sitten haku Aloittaa ja napsauta sitten Automaattinen.palvelun käynnistystila
 5. Lehdistö ikkunat ja R painikkeet kuten teit ensimmäisessä vaiheessa ja liitä gpupdate/force sen sisällä Juosta laatikkogp päivitys
 6. Käynnistä tietokoneesi uudelleen.

Voit yrittää ratkaista Windows-näytössä luodun virheen käyttämällä yllä näkyvää RSOP-menetelmää, jossa RSOP tarkoittaa tuloksena olevaa käytäntöikkunaa.

2. Käytä SLMGR-REARM-komentoa

 1. Klikkaa Alkaa painikkeen tyyppi cmdja valitse Suorita järjestelmänvalvojana Tuloksista.Tämä Windowsin kopio ei ole alkuperäinen: 3 nopeaa ratkaisua
 2. Kaveri SLMGR-REARMED jompikumpi SLMGR / RESET ja paina Pääse sisään.suorita slmgr reset
 3. Näet vahvistusikkunan. Klikkaa OK ja käynnistä tietokone uudelleen.

Kun käytät SLMGR:ää (Windows Server License Manager Script), Windows 7 -käyttöjärjestelmää Epäaito poistotyökalun ja yksinkertaisen komennon avulla voit korjata tämän ongelman 32- ja 64-bittisessä Windowsissa ja kaikissa Windows-käyttöjärjestelmän versioissa.

muistiinpanokuvake
HUOMAUTUS

SLMGR on Windows-ohjelmiston lisenssien hallintatyökalu. REARM-komento nollaa koneen lisenssitilan.

3. Poista päivitykset käytöstä

 1. Klikkaa Alkaa -painiketta ja valitse asetukset.Tämä Windowsin kopio ei ole alkuperäinen: 3 nopeaa ratkaisua
 2. Tulee Päivitys ja tietoturva.Tämä Windowsin kopio ei ole alkuperäinen: 3 nopeaa ratkaisua
 3. Vieritä nyt alas oikeasta paneelista ja napsauta Edistyneet asetukset.Tämä Windowsin kopio ei ole alkuperäinen: 3 nopeaa ratkaisua
 4. Etsi Keskeytä päivitykset -osiosta, napsauta Valitse päivämäärä valikosta ja valitse päivämäärä, jolloin haluat keskeyttää päivitykset.Tämä Windowsin kopio ei ole alkuperäinen: 3 nopeaa ratkaisua
 5. Jos nyt palaat asiaan Windows päivitys -valikosta näet, että päivitykset on keskeytetty.Tämä Windowsin kopio ei ole alkuperäinen: 3 nopeaa ratkaisua

Varmistaakseen Tämä Windowsin kopio ei ole alkuperäinen Viesti ei palaa, keskeytä automaattiset Windows-päivitykset.

muistiinpanokuvake
HUOMAUTUS

Tietokoneesi ei saa enää koskaan tätä virhettä. Et kuitenkaan voi päivittää Windowsia uusimpaan versioon virheiden korjaamiseksi tai uusien ominaisuuksien hankkimiseksi.

Kuinka korjaan pysyvästi, että Windows 7 ei ole aito?

Vaikka tapa korjata pysyvästi Tämä Windowsin kopio ei ole alkuperäinen Viesti on keskeyttää Windows-päivitykset, useimmat käyttäjät eivät ole tyytyväisiä tähän.

Siksi suosittelemme, että hankit voimassa olevan aktivointiavaimen, jonka sait tietokoneen tai käyttöjärjestelmä-CD:n ostohetkellä, syötät sen ja korjaat virheen pysyvästi.

Joissakin vanhemmissa PC-malleissa aktivointiavain on kiinnitetty tarraan, kun taas uudemmissa se löytyy Microsoft-tilistä.

Kaiken kaikkiaan toivomme, että yllä kuvatut menetelmät auttavat sinua korjaamaan virheilmoituksen, jonka mukaan Windows-kopiosi ei ole aito.

Tällaisten ongelmien välttämiseksi sinun ei myöskään pitäisi tukea Windowsin piraattiversiota ja sinun tulee omistaa aito Windows-kopio virallisesti Microsoftilta.

On monia verkkokauppoja, jotka myyvät Windows-kopioita, mutta monet niistä eivät ole alkuperäisiä eivätkä tarjoa mitään suojausta.

Valitse siksi luotettava ja sertifioitu toimittaja myymään Microsoft-ohjelmistotuotteita ennen kuin painat Osta-painiketta.

Jos sinulla on muita ehdotuksia tai kysymyksiä, käytä alla olevaa kommenttiosiota.