• Microsoft 365- tai Office-sovellusten käyttäjät saattavat huomata, että Tallenna nimellä -ikkuna tulee näkyviin toistuvasti, vaikka se olisi tallennettu tai hylätty.
 • Näppäimistöongelmat, kolmannen osapuolen laajennukset tai lisäosat, yhteensopivuus tai mikä tahansa sisäinen virhe voi laukaista tämän ei-toivotun virheen.
 • Vaikka sovelluksen avaaminen vikasietotilassa voi auttaa, sinun on noudatettava muita tämän artikkelin temppuja löytääksesi pysyvä ratkaisu.

Jos Tallenna nimellä -ikkuna tulee jatkuvasti näkyviin Windowsissa, älä huoli, sillä ongelman ratkaisemiseksi on joitain käytännöllisiä tapoja.

Merkittävä määrä Microsoft 365 -sovelluksen käyttäjistä on ilmoittanut omituisesta ongelmasta, joka käynnistää Tallenna nimellä -ikkunan toistuvasti loputtoman ajan. Se tapahtuu sovelluksissa, kuten Excel, Word, Outlook jne. Esimerkiksi käyttäjät peruuttavat tai tallentavat; Ei väliä mitä tahansa, ikkuna saattaa edelleen näkyä. Se on kuin loputon kierre.

Saatat kohdata muita ongelmia, kuten Word-asiakirjan tallennus ei onnistu. Mutta sillä ei ole mitään tekemistä nykyisen tilanteemme kanssa.

Contents

Miksi Tallenna nimellä -ikkuna tulee näkyviin toistuvasti?

On vaikea sanoa tarkkaa syytä, miksi se aiheuttaa ongelman. Mutta se voi olla jokin seuraavista syistä:

 • Kolmannen osapuolen laajennus: Jos käytät laajennusta tai laajennusta sovelluksessa, se voi tuottaa loputtomia säästöjä, kuten silmukka.
 • Kolmannen osapuolen palvelu: Mikä tahansa kolmannen osapuolen taustapalvelu voi myös aiheuttaa tämän ongelman häiritsemällä tietyn sovelluksen toimintaa.
 • Ongelmia näppäimistön kanssa: Joskus näppäimistön näppäin voi aktivoitua automaattisesti fyysisen vaurion tai laitteistovian vuoksi, mikä voi aiheuttaa Tallenna nimellä -ponnahdusikkunan ongelman.
 • Konfigurointiongelma: Huono konfiguraatio sovelluksessa voi olla toinen syy.
 • Yhteensopimaton sovellus: Vanhentuneet tai yhteensopimattomat sovellukset eivät välttämättä toimi oikein uudemmalla Windows-versiolla, mikä saattaa olla ongelman syy.

Kuinka korjaan edelleen näkyvän Tallenna nimellä -ikkunan?

Onneksi on olemassa tapoja poistaa loputtoman silmukan Tallenna nimellä -ongelma. Mutta ennen sitä suosittelemme, että teet seuraavat:

 • Päivitä ensin Windows uusimpaan versioon.
 • Varmista, että näppäimistön painikkeet toimivat hyvin. Tarkista sitten nämä parhaat näppäimistöt Windows 11 -tietokoneille, jos sinun on.
 • Poista virustorjunta väliaikaisesti käytöstä ja katso mitä tapahtuu.
 • Valinnaisesti voit päivittää tietokoneesi ajurit. pitää päällä Outbyte ohjainpäivitys tässä tapauksessa.

Jos olet jo suorittanut yllä olevat, ratkaise ongelma seuraavien menetelmien avulla:

1. Avaa Office-sovellus vikasietotilassa.

 1. Lehdistö Saada + R näppäimistöllä avataksesi Juosta.
 2. Kirjoita mikä tahansa näistä komennoista riippuen siitä, mitä haluat avata: word /safe powerpoint /safe excel /safe outlook /safe
 3. Klikkaa OK.avaa Excelin vikasietotila run-komennolla

Katso nyt, jatkuuko ongelma vai ei.

2. Poista laajennukset käytöstä

 1. Avaa ongelmallinen sovellus ja siirry kohtaan Asetukset.
 2. Siirry kohtaan Lisätarvikkeet ripset.
 3. Valitse COM-laajennukset vieressä Hallitse ja napsauta Mennä.valitsemalla add-ins com ja napsauttamalla Siirry Microsoft Excel.png -sivulle
 4. Poista valinta kaikista laajennuksista ja napsauta OK.poista Excel-apuohjelmat käytöstä ja napsauta OK
 5. Käynnistä sovellus uudelleen.

Noudata yllä olevia ohjeita ongelmallisissa Office-sovelluksissa. Jos kyseessä on esimerkiksi Microsoft Excel, se korjaa edelleen Excelissä näkyvän Tallenna nimellä -ikkunan.

3. Päivitä Office-sovellukset

 1. Avoimet Office-sovellukset, kuten Sana, PowerPoint, panoraama, Erottaa joukostatai mikä tahansa asiaankuuluva.
 2. Tulee Tili.
 3. Klikkaa Päivitysvaihtoehdot ja sitten sisään Päivitä nyt.päivitä microsoft power point

Jos Vastaanota muiden Microsoft-tuotteiden päivityksiä on käytössä, Office-sovellukset päivitetään Windows Updaten avulla. Sinun ei siis tarvitse noudattaa edellisiä vaiheita.

4. Korjaa sovellus

 1. Lehdistö Saada + Joo näppäimistöllä avataksesi Windowsin asetukset.
 2. Navigoida johonkin Sovellukset ja napsauta Asennetut sovellukset.siirrytään asennettujen sovellusten Windows 11 asetuksiin
 3. Klikkaa kolme vaakasuuntaista pistettä vieressä Microsoft Office ja valitse Muuttaa.napsauttamalla Muokkaa Windows 11 Microsoft Office -asetuksia
 4. Valitse haluamasi vaihtoehto ja napsauta Korjata.korjaus pikakorjaus microsoft office

Voi kestää hetken, jos valitset Online-korjauksen. Suosittelemme kuitenkin tätä pikakorjauksen sijaan kriittisten ongelmien, kuten loputtoman Tallenna nimellä -silmukan, ratkaisemiseksi.

Korjaus ratkaisee ongelmat, jotka näkyvät jatkuvasti Tallenna nimellä -ikkunassa kaikissa Office-sovelluksissa, kuten Word, PowerPoint, Outlook, Excel jne.

5. Suorita puhdas käynnistys

 1. Avaa Aloitusvalikkokaveri msconfigja paina Pääse sisään.
 2. Siirry kohtaan Palvelut ripset.
 3. Klikkaa Piilota kaikki Microsoftin palvelut ja napsauta Poista kaikki käytöstä.poistaa käytöstä järjestelmän määritysikkunat muista kuin Microsoftin taustakohteista
 4. Klikkaa OK.
 5. Käynnistä tietokoneesi uudelleen.

Puhdas käynnistys varmistaa, ettei kolmannen osapuolen palveluita ole aktiivisia. Jos huomaat, että et enää kohtaa ongelmaa, aloita palveluiden ottaminen käyttöön yksitellen, kunnes löydät pääsyyllisen. Poista sitten siihen liittyvä ohjelmisto tai pidä palvelu käytössä.

Jos puhdas käynnistys ei toimi, kumoa muutokset ja noudata seuraavia menetelmiä.

6. Asenna Office-sovellus uudelleen

6.1 Poista Microsoft Office

 1. Navigoi kohtaan Asennetut sovellukset hänestä asetukset kuten ennen.
 2. Klikkaa kolme pystysuoraa pistettä varten Microsoft Office ja valitse Poista asennus.poista Microsoft office 365 windows 11
 3. Suorita prosessi loppuun noudattamalla näytön ohjeita.
 4. Tämän jälkeen käynnistä tietokone uudelleen.

Asennuksen poistamiseen suosittelemme käyttämään työkalua, kuten Revo jompikumpi IObit Uninstaller. Nämä työkalut voivat poistaa minkä tahansa sovelluksen eivätkä jätä jäämiä. Siitä on hyötyä erilaisten ongelmien ratkaisemisessa.

6.2 Asenna uudelleen

 1. Siirry kohtaan Microsoft-tilisivusto ja kirjaudu sisään.
 2. Siirry tilaussivullesi.
 3. Klikkaa Hallitse vieressä Microsoft Office jompikumpi Microsoft 365 tilaus.
 4. Napsauta sitten asentaa toimistokuten kuvakaappauksessa näkyy.napsauttamalla asennuspainiketta Microsoft Office -sivustolla
 5. Lataa asennustiedosto.
 6. Kun olet ladannut sen, asenna se tietokoneellesi.

Käyttäjien, joilla ei ole Microsoft 365 -tilausta, on ehkä suoritettava hieman erilaisia ​​vaiheita ladatakseen Office-sovelluksia.

Jos Tallenna nimellä -ikkuna tulee edelleen näkyviin, se tarkoittaa, että Office-sovelluksen versio on vanha. Esimerkiksi Office 2010 -käyttäjät voivat kohdata tämän ongelman Windows 11:ssä. Jos näin on, suosittelemme päivittämään uusimpaan Office-sovellukseen tai hankkimaan Microsoft 365 -tilauksen.

Vaihtoehtoisesti voit harkita jonkin MS Office -vaihtoehdon käyttöä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit korjata edelleen näkyvän Tallenna nimellä -ikkunan. Jos sinulla on parempi ratkaisu, kirjoita se kommenttikenttään.