• Surface Pro 4 Black Screen of Death tapahtuu, kun aseta laite lepotilaan tai horrostilaan.
  • S:lle ei ole lopullista korjaustaurface Pro 4 Black Screen of Death, mutta meillä on kaksi erittäin hyvää kiertotapaa.
  • Hyvä ratkaisu on tehdä nollaustoimenpide, kun verkkolaite on irrotettuna.
  • Voit myös käyttää kolmannen osapuolen ratkaisua korjataksesi tämän virheen ohjelmistollisesti.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

  1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
  2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

  3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

  • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Viime vuosina Microsoftilla on ollut paljon ongelmia laitteistonsa kanssa. Surface Pro -sarjaa mainostettiin MacBookien ja Chromebookien pääkilpailijaksi, mutta ainakin laitteisto-osastolla ne jäivät alle.

Yksi Surface Pro 4:n yleisimmistä heikentävistä virheistä on Black Screen of Death sen jälkeen, kun käyttäjät ovat asettaneet laitteen lepotilaan tai horrostilaan.

Vaikka monet tekniikkaa tuntevat käyttäjät huomauttivat ohjelmisto-ongelmasta, emme koskaan löytäneet ohjelmistoon liittyvää ratkaisua tälle ei-toivotulle tapahtumalle.

Ainakin jos haluat pitää lepotilan vaihtoehtona. Voit aina siirtyä Virranhallinta-asetuksiin ja Lisäasetukset-valikossa ottaa horrostilan käyttöön ja pysyä siinä.

Kaksi ratkaisua (jotka toimivat suurimmalle osalle käyttäjistä) koskevat laitteiston kiertotapoja.

Huono puoli tässä on – sen lisäksi, että premium-laitteen käyttäjän on tehtävä ilmeisiä lisäponnisteluja tämän ratkaisemiseksi – se ei ratkaise sitä lopullisesti. Se ei ehkä ratkaise sitä ollenkaan, ja takuuhuolto on tarpeen.

Kuinka voin korjata Surface Pro 4 Black Screen of Death -virheet?

1. Nollaa laite

Surface Pro 4 Black Screen of Death -virheiden korjaaminen
  1. Poistamalla vaihtovirta-adapteri ja tyhjennä akku kokonaan.
  2. Pidä sitten virtapainiketta painettuna noin minuutin ajan.
  3. Liitä sen jälkeen sovitin ja yritä laittaa Surface Pro 4 lepotilaan.

Tämän jälkeen laitteesi pitäisi palata toimintaan. Vaikka se on epätavallinen ratkaisu, se toimi monille käyttäjille, joten muista kokeilla sitä.

2. Käytä erityistä ohjelmistoa

Tämä Black Screen of Death -virhe ei ole niin yleinen, eivätkä tämäntyyppiset virheet ole niin hälyttäviä kuin surullisen Blue Screen of Death -virhe.

Ne ovat kuitenkin häiritseviä, koska et voi käyttää laitettasi oikein. Toinen ratkaisu laitteiston säätämisen lisäksi on käyttää erillistä ratkaisua, joka on erikoistunut kaikenlaisten Windows-virheiden korjaamiseen.

Alla oleva suositeltu työkalu todennäköisesti päästä eroon tästä ongelmasta, ja vaikka se liittyy BSoD-virheisiin, se toimii myös Black Screen Errors -virheiden kanssa samalla tehokkuudella.

Sen runsaan tietokannan avulla, johon se tallentaa viralliset tiedostot, voit korjata vioittuneet tiedostot ja korvata ne toimivilla päästäksesi laitteesi palveluihin.

Siksi se voi tarjota hyödyllistä tukea Windows-virheille, BSoD-ongelmille tai muille virusvaurioille, jotka voivat vahingoittaa tietokonettasi.

⇒ Hanki Restoro

Verkosta löytyy toinenkin ratkaisu, joka sisältää Surface Pro 4:n lämmittämisen, mutta emme suosittele tällaista toimenpidettä, koska se voi johtaa jopa vakaviin ongelmiin ja vaikuttaa takuuseen.

Näitä kahta lukuun ottamatta emme löytäneet ratkaisua tai edes kiertotapaa, joka voisi ratkaista ongelman lopullisesti.

Jos olet tietoinen vaihtoehtoisesta ratkaisusta, joka soveltuu tähän skenaarioon, kerro meille alla olevassa kommenttiosassa.