• Jos Razer Synapse ei muuta valaistusta, et voi käyttää oheislaitteita tarkoitetulla tavalla, mutta tämä opas auttaa.
 • Aloita tämän ongelman ratkaiseminen tarkistamalla portit ja poistamalla Razer Synapse -ohjelmisto ja asentamalla se sitten uudelleen.
 • On tärkeää, että sinulla on myös asianmukaisesti toimivat Razer Synapse -ajurit, jotta pelikokemus olisi ongelmaton.
 • Jos kohtaat salaman ongelmia profiileissa, seuraa alla olevia ohjeita ratkaistaksesi ongelman nopeasti ja palataksesi peliin.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Razer Synapse on ohjelmisto, jonka avulla voit määrittää pikakuvakkeita monimutkaisiin tehtäviin (makroihin) ja muuttaa valaistusprofiileja. Ohjelmisto/laitteisto-tandem on veteraanipelaajien himoitsema sen toiminnallisuuden ja esteettisyyden vuoksi.

Näyttää kuitenkin siltä, ​​että Razer Synapse ei toisinaan reagoi valaistuksen muutoksiin.

Älä huolehdi, sillä olemme koonneet suosikkivalintamme tämän ongelman välttämiseksi. Voit siis olla varma ja muuta valaistusta Razer Synapsen avulla noudattamalla näitä ohjeita.

Contents

Kuinka voin korjata Razer Synapse -valoprofiili-ongelman?

1. Tarkista porttisi

Joissakin tapauksissa syy, miksi razer synapse ei muuta valaistusta, johtuu viallisesta USB-portista. Jos näin on, irrota laitteesi portista ja kytke se toiseen.

Sillä ei myöskään ole merkitystä, kytketkö laitteesi USB 2.0 -porttiin USB 3.0 -portin sijaan tai päinvastoin.

Jos porttien vaihtamisella ei ole merkitystä, yritä kytkeä Razer-laitteistosi toiseen porttiin toisessa tietokoneessa.

Jos valaistusprofiili muuttuu, ongelma on itse laitteessa. Yritä ottaa yhteyttä Razerin tekninen tuki ratkaisemaan tämän ongelman.

2. Poista ja asenna Razer Synapse uudelleen

 1. Irrota kaikki Razer laitteita tietokoneeltasi. Jos käytät työpöytää, vaihda Razer-laitteet tavalliseen näppäimistöön/hiireen.
 2. Poista Razer Synapse siirtymällä kohtaan Ohjelmat ja ominaisuudet Ohjauspaneelissa ja napsauta sitten Poista ohjelman asennus. löytö Razer Synapse luettelossa ja poista asennus.poista razer synapse
 3. Tietokoneesi saattaa kehottaa sinua käynnistämään uudelleen. Käynnistä uudelleen seuraavan vaiheen jälkeen. Siirry kaikkien Razer Synapse -tiedostojen sijaintiin ja poista (yleensä C:/ ProgramFiles(x86)/Razer).
 4. Käynnistä laite uudelleen.
 5. Lataa Razer Synapse -ohjelmisto uudelleen.
 6. Klikkaa Asentaa -painiketta.razer synapsen asentaminen
 7. Kun asennus on valmis, kytkeä Razer-laitteet ja tarkista valaistuksen vaste.

3. Päivitä tai asenna Razer Synapsen ohjaimet uudelleen

 1. Navigoida johonkin Ohjauspaneeli ja etsi Laitehallinta.ohjauspaneelin laitehallinta
 2. Avaa Laitehallinta ja siirry työkalupalkin näkymäosaan. Napsauta sitten Näytä piilotetut laitteetlaitehallinta piilotettu razer
 3. Etsi sen jälkeen reagoimaton Razer-laitteisto ja napsauta hiiren ykköspainiketta. Näet vaihtoehdon päivittää ohjain.
 4. Napsauttamalla saat mahdollisuuden etsiä ohjaimia automaattisesti tai manuaalisesti. Napsauta ensimmäistä vaihtoehtoa.razer synapse -ohjaimen päivitys
 5. Jos ongelma ei ratkea, lataa ajurit suoraan Razer-verkkosivustolta ja valitse sitten toinen vaihtoehto. Siirry ohjaimen latauskansioon ja avaa se.

Tietokone ei voi hallita näyttökortteja, äänikortteja tai muita laitteita, vaan niitä on hallittava ohjaimella. Voit päivittää ohjaimet manuaalisesti, jos sinulla on perusteellinen käsitys tietokoneesi tarvitsemista ohjaimista.

Ohjaimen päivitystyökalun avulla, kuten DriverFix, voit korjata vanhentuneet ja vanhentuneet ajurit. Muutamalla napsautuksella ohjelmisto skannaa tietokoneesi laitteiston ja oheislaitteet mahdollisten ohjainpäivitysten tai -asennusten varalta.

Kun aika on tärkeää, tämän ratkaisun avulla voit asentaa vain tarvitsemasi sekunneissa. Voit määrittää DriverFixin suorittamaan ohjainpäivityksiä ja -asennuksia joukkona tai kuljettajakohtaisesti.

Hanki DriverFix

Tässä oppaassa tutkimme joitain parhaita ratkaisuja Razer Synapsen korjaamiseen muuttamatta valaistusongelmia.

Tutustu laajaan Razer Hubiin saadaksesi lisää hyödyllistä tietoa tästä aiheesta.

Jos pidit tästä oppaasta hyödyllisenä, ota meihin yhteyttä jättämällä kommentti tämän artikkelin alla olevaan osioon.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.