• Valokuvien siirtäminen iPhonesta tietokoneellesi on välttämätöntä, mutta tiettyjä ongelmia saattaa ilmetä, ja jotkut käyttäjät saivat sen Jotain meni pieleen virhe.
 • Se johtuu yleensä väärin määritetyistä asetuksista, virheellisistä käyttöoikeuksista ja vaurioituneesta kaapelista.
 • Korjataksesi asiat pitämällä puhelimen lukitsematta, kun siirrät tai muokkaat käyttöoikeuksia, muiden ratkaisujen ohella.

Valokuvien siirtäminen iPhonesta Windows-tietokoneeseen on yleensä helppoa, mutta joskus saatat kohdata ongelman Jotain meni pieleen Virhe siirrettäessä iPhone-kuvia.

Jos kohtaat samanlaisen ongelman, tässä on joitain nopeita ratkaisuja tämän virheen korjaamiseen Windows-tietokoneellasi.

Contents

Mitä voin tehdä, jos tietokone ei tuo kuvia iPhonesta?

Ennen kuin siirryt hieman monimutkaisiin ratkaisuihin, kokeile näitä nopeita ratkaisuja:

 • Nopea ratkaisu iPhone-kuvien siirtämiseen välttääksesi Jotain meni pieleen Virhe on varmistaa, että puhelimesi pysyy aina lukitsemattomana, että Kuvat-sovellus on auki ja että Virransäästö Tilaa ei ole aktivoitu.
 • Poista käytöstä Windows Security ja kaikki tietokoneeseen asennetut kolmannen osapuolen virustorjuntaohjelmat ennen tiedostojen siirtämistä. Muista kuitenkin ottaa ne käyttöön, kun olet valmis.
 • Viallinen USB-kaapeli voi aiheuttaa ongelmia tiedostonsiirron aikana. Varmista siksi, että iPhonen USB-kaapeli ei ole vaurioitunut. Muista myös käyttää virallista Apple-kaapelia tiedostojen siirtoon.

1. Muuta Valokuva-asetuksia

 1. Avaa iPhonellasi asetukset ja valitse sitten Kuvat sovellus.Valokuvat
 2. Vieritä alas ja valitse Säilytä alkuperäiset matala Siirrä Macille tai PC:lle.Säilytä alkuperäiset iPhone-valokuvien korjaamista varten. Jotain meni pieleen.

Kun olet valmis, yritä siirtää tiedostot uudelleen ja tarkista, saatko ne edelleen Jotain meni pieleen virhe iPhone-kuvissa.

2. Muuta Kuvat-kansion tiedostooikeudet.

 1. paina ikkunat + minun avata Tiedostoselainnapsauta hiiren oikealla painikkeella Kuva kansio ja valitse Ominaisuudet.ominaisuuksia
 2. Siirry kohtaan Turvallisuus välilehti ja alla Ryhmän tai käyttäjänimetKlikkaa Muokata -painiketta.muokkaa iphone-valokuvien korjaamiseksi Jotain meni pieleen
 3. Valitse käyttäjätunnuksesi profiileista ja sisään Lupa käyttäjälle (käyttäjänimesi)Varmista, että kaikki ruudut on valittu Sallia osa, mukaan lukien Täydellinen hallintaja napsauta sitten OK tallentaaksesi muutokset.täysi ohjaus iphone-valokuvien korjaamiseen Jotain meni pieleen
 4. Jos sinulla on jo Täydellinen hallinta vaihtoehto käytössä, poista se käytöstä ja käynnistä se uudelleen.

Oletusarvoisesti iTunes siirtää mediatiedostot niiden tiedostomuodosta riippuen oletussijaintiin Windows-tietokoneessa. Jos olet tehnyt muutoksia tietokoneellesi äskettäin, olet saattanut muuttaa näiden kansioiden tiedostooikeuksia.

3. Pidä iPhone avattuna

Apple ei salli tiedonsiirtoa laitteiden välillä, jos iPhone on lukittu. Jos iPhonesi on lukittu, voit löytää Jotain meni pieleen virhe.

Voit korjata tämän ongelman varmistamalla, että iPhonen lukitus avataan ja lukitusnäyttö on päällä tiedostonsiirron aikana, kun olet yhdistänyt iPhonen tietokoneeseen.

Tiedostojen siirtäminen iOS:n ja Windows 10 -pöytäkoneen tai kannettavan tietokoneen välillä ei ole helppo tehtävä, ja monet käyttäjät kohtasivat useita ongelmia suorittaessaan tätä toimintoa.

Jotta voit tallentaa, suunnitella ja järjestää henkilökohtaisia ​​tietojasi, sinun on siirrettävä tiedostosi Windows-laitteeseen, ja suosittelemme IO 4 siirto ohjelmisto.

Yhdellä napsautuksella voit viedä kaikki arvokkaat valokuvasi, suosikkimusiikkisi tai -videosi tietokoneellesi tai kopioida valokuvia valikoivasti minne haluat.

Voit myös siirtää ja varmuuskopioida yhteystietosi tietokoneelle säännöllisesti odottamattomien onnettomuuksien varalta.

Siksi, kun olet tottunut varmuuskopioimaan yhteystietosi tällä loistavalla työkalulla, et enää tunne olosi ylikuormitukselle, kun menetät tietoja tai jopa menetät puhelimesi.

Ratkaisu: Jotain meni pieleen iPhone-valokuvavirhe

IO 4 siirto

Nyt voit siirtää valokuvia turvallisesti iPhonen, iPadin ja PC:n välillä ilman synkronointirajoituksia IOTransferin avulla.

Ilmainen kokeilu Vieraile verkkosivustolla

4. Lataa iTunes-sovellus

 1. Lehdistö ikkunat + Joo avata Etsiäkaveri Microsoft Store tekstikentässä ja napsauta vastaavaa hakutulosta.microsoftin kauppa
 2. Etsiä itunesja lataa sitten sovellus.iTunes korjaa iPhone-valokuvia Jotain meni pieleen

Kun olet asentanut iTunesin, määritä sovellus ja yritä sitten siirtää valokuvia iPhonen ja tietokoneen välillä ja tarkista, saatko edelleen Jotain meni pieleen virhe.

5. Tuo valokuvia pienissä erissä

Ratkaisu: Jotain meni pieleen iPhone-valokuvavirhe

Jos et tuo kuvia puhelimestasi usein, puhelimessasi voi olla tuhansia valokuvia.

Jos yrität tuoda kaikki valokuvat kerralla, se voi aiheuttaa ongelmia siirtoprosessissa, mikä voi johtaa Jotain meni pieleen -virheeseen. Ratkaisu on tuoda valokuvia pienissä erissä.

Valitse jopa muutama sata valokuvaa ja yritä siirtää ne tietokoneellesi. Jos se toimii, lisää numeroa, kunnes virhe ilmestyy uudelleen.

Tai jatka valokuvien tuontia pienissä erissä, kunnes kaikki tiedostot on siirretty.

6. Käytä Tuo kuvat ja videot -vaihtoehtoa.

 1. Liitä iPhone tietokoneeseen ja varmista, että laite on havaittu päällä Tiedostoselain.
 2. Katso vasemmasta paneelista, napsauta puhelintasi hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Tuo valokuvia ja videoita vaihtoehto.tuoda valokuvia ja videoita
 3. Valitse Tarkista, järjestä ja ryhmittele tuontia varten -vaihtoehto valitaksesi tiedostot, jotka haluat tuoda, ja napsauta sitten Seuraava.tarkastaa, järjestää ja ryhmitellä kohteita tuontia varten
 4. Klikkaa Asia siirtääksesi kuvat tietokoneellesi.tuo iphone-valokuvien korjaamiseen Jotain meni pieleen

Windowsin Resurssienhallinnan avulla voit tuoda kuvia ja videoita suoraan mistä tahansa tunnistetusta laitteesta suoraan File Exploreriin.

Hän Jotain meni pieleen iPhone-valokuvien virhe voi olla ongelmallinen, mutta toivomme, että onnistuit korjaamaan sen jollakin ratkaisullamme.

Ennen kuin lähdet, älä unohda tutustua parhaisiin työkaluihin tietojen siirtämiseen iPhonen ja tietokoneen välillä ilman ongelmia.

Jos sinulla on lisää ehdotuksia tästä aiheesta, lähetä meille viesti alla olevaan kommenttiosaan.