• Jos paikallinen järjestelmäprosessi Service Host kirjaa korkean suorittimen käytön tietokoneellesi, se voi johtua joistakin järjestelmäpalveluista.
 • Nopea tapa korjata tämä ongelma on suorittaa SFC- ja DISM-skannaus korruptoituneiden järjestelmätiedostojen korjaamiseksi.
 • Toinen tehokas ratkaisu on käynnistää Windows Update -palvelut uudelleen komentokehotteen avulla.

xASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAUSTIEDOSTOA

Sponsoroitu

Suosittelemme Fortectia käsittelemään useita prosessoriin liittyviä ongelmia:Tämä ohjelmisto optimoi tietokoneesi maksimaalisen nopeuden saavuttamiseksi, korjaa yleiset tietokonevirheet ja suojaa sinua tietojen katoamiselta, suorittimen ongelmilta ja laitteistohäiriöiltä. Näin voit ratkaista tietokoneesi ongelmat ja poistaa vioittuneet tiedostot kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa ja asenna Fortect.
 2. Käynnistä sovellus aloittaaksesi skannausprosessin.

 3. Klikkaa Aloita korjaus ratkaista kaikki ongelmat, jotka vaikuttavat tietokoneesi suorituskykyyn.

Jotkut Windows-käyttäjät valittavat, että heidän suorittimensa käyttö on korkea ilman erityistä syytä. Palveluisäntä: Paikallinen palvelu (rajoitettu verkko) saattaa aiheuttaa korkeaa suorittimen käyttöä.

Ongelma ilmenee aina, kun tietokone herää lepotilasta tai jopa normaalin työn aikana. Jos kohtaat samanlaisen ongelman, löydät ratkaisun tästä viestistä.

Tässä artikkelissa

Contents

Kuinka korjaan palveluisäntäkoneen paikallisen järjestelmän korkean suorittimen käytön?1. Poista Superfetch-palvelu käytöstä

1. Tulee Etsiä, kaveri palvelut ja auki Palvelut.

palvelut isäntäpalvelu paikallinen järjestelmä korkea CPU

2. Etsi Superhaku palvelu, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja siirry kohtaan Pidätys.

pidätys

3. Käynnistä tietokone uudelleen.

Siinä kaikki. Kun olet poistanut Superfetch-palvelun käytöstä, suorittimen käytön pitäisi palata normaaliksi ja voit jatkaa työskentelyä tietokoneellasi ilman ongelmia.

Vaikka Microsoft väittää, että Superfetch-palvelu parantaa tietokoneen suorituskykyä ajan myötä, käytännössä päinvastoin.

Monet käyttäjät valittivat tämän palvelun ylläpitämisestä optimoitu suorituskyky vain, kun järjestelmä on juuri asennettu, mutta sen suorituskyky heikkenee jonkin ajan kuluttua.

Lisäksi Superfetch-palvelut toimivat erittäin alhaisella prioriteetilla, joten niiden ei pitäisi vaikuttaa muihin IO-toimintoihin, koska normaalit IO-toiminnot ovat korkealla prioriteetilla.

Useat käyttäjät ilmoittivat korjaneensa Service Host paikallisjärjestelmän korkean prosessorin ongelman: yksinkertaisesti poistamalla käytöstä Windows päivitys ja Tapahtumaloki palvelua. Sitten voit kokeilla myös sitä.

2. Suorita SFC- ja DISM-skannaus

Jos Service Host aiheuttaa korkeaa suorittimen käyttöä, joskus se voi johtua tiedostojen vioittumisesta. Järjestelmätiedostosi voivat vioittua; Jos näin tapahtuu, voit korjata ne suorittamalla SFC-skannauksen. Voit tehdä sen seuraavasti:

 1. paina ikkunat + avain x Avaa Win + X -valikko. Valitse Järjestelmän symboli (Hallinto) luettelosta. Joo Järjestelmän symboli ei ole saatavilla, valitse Power Shell (Hallinto) sen sijaan.
  Hidas palvelu isäntäpaikallinen järjestelmä
 2. Kun Järjestelmän symboli avautuu, menee sisään sfc/scannow ja paina Pääse sisään toteuttamaan sitä.
  Palvelupalvelimen paikallisen järjestelmän käynnistäminen
 3. Nyt SFC-skannaus alkaa. Tämä prosessi voi kestää noin 10 minuuttia, joten älä keskeytä sitä.

Kun SFC-skannaus on valmis, tarkista, onko ongelma ratkaistu. Jos ongelma jatkuu tai jos et voi suorittaa SFC-skannausta, sinun on käytettävä sen sijaan DISM-skannausta. Voit tehdä sen seuraavasti:

 1. Avata Järjestelmän symboli järjestelmänvalvojana.
 2. Kun Järjestelmän symboli aloita, syötä DISM /Online /Clean-Image /RestoreHealth.
  Palveluisäntä paikallisen järjestelmän muistivuoto
 3. DISM-analyysi alkaa nyt. Tämä prosessi voi kestää 15–20 minuuttia, joten älä keskeytä sitä.

Kun DISM-skannaus on valmis, tarkista, ilmeneekö ongelma edelleen. Jos et pystynyt suorittamaan SFC-skannausta aiemmin, yritä suorittaa se nyt. Kun molemmat skannaukset on suoritettu, ongelman pitäisi olla täysin ratkaistu.

Jos sinulla on vaikeuksia päästä komentokehotteeseen järjestelmänvalvojana, sinun on parasta katsoa asiaa tarkemmin tämä opas.

3. Suorita Windows Updaten vianmääritys

Käyttäjien mukaan saatat pystyä korjaamaan tämän ongelman yksinkertaisesti suorittamalla Windows Updaten vianmäärityksen.

Jos Service Host aiheuttaa korkean suorittimen käytön, ongelma saattaa liittyä Windows Updateen ja vianmäärityksen pitäisi korjata se. Voit tehdä sen seuraavasti:

 1. Lehdistö Windows-näppäin + I avaamaan Asetukset-sovellus.
 2. Kun Asetukset-sovellus avautuu, navigoi kohteeseen Päivitys ja tietoturva.
  Palveluisäntäpaikallinen palveluvirus
 3. Siirry vasemmassa ruudussa kohtaan Ratkaista ongelmia osio. Valitse Windows päivitys ja napsauta Suorita vianmääritys.
  Isäntäpalvelu Paikallisen järjestelmän korkea verkon käyttö
 4. Odota, kun vianetsintätoiminto tarkistaa järjestelmän ja tarkistaa ongelmat.

Jos sinulla on ongelmia Asetukset-sovelluksen avaamisessa, katso Tämä artikkeli Ongelman ratkaisemiseksi.

Voit myös suorittaa vianmäärityksen seuraavasti:

 1. Lehdistö Windows-näppäin + S ja astu sisään Ohjauspaneeli. Valitse Ohjauspaneeli luettelosta.
  Palveluisännän paikallinen järjestelmä kuluttaa resursseja
 2. Kun Ohjauspaneeli avautuu, mene osoitteeseen Ongelmien karttoittaminen.
  Hidas palvelu isäntäpaikallinen järjestelmä
 3. Klikkaa Katso kaikki vasemmassa valikossa.
  Palvelupalvelimen paikallisen järjestelmän käynnistäminen
 4. Klikkaa Windows päivitys.
  Palveluisäntä paikallisen järjestelmän muistivuoto
 5. Kun Windows päivitys Ikkuna avautuu, napsauta Pitkälle kehittynyt ja Suorita järjestelmänvalvojana. Napsauta nyt Seuraava ja suorita vianmääritys loppuun noudattamalla näytön ohjeita.
  Palveluisäntäpaikallinen palveluvirus

Molemmat menetelmät tarkistavat Windows Updaten ja korjaavat mahdolliset ongelmat. Kun vianmääritys on valmis, tarkista, ilmeneekö ongelma edelleen.

4. Lopeta tarpeettomat HP-prosessit

Kun Service Host aiheuttaa korkean suorittimen käytön, syy voi liittyä taustalla käynnissä oleviin HP-prosesseihin. Voit ratkaista ongelman lopettamalla HP-prosessit Tehtävienhallinnasta seuraavasti:

 1. Lehdistö Ctrl + Shift + Esc avata Tehtävienhallinta.
 2. Kun Tehtävienhallinta avautuu, etsi mitä tahansa HP-prosessia. Käyttäjät ilmoittivat, että HP:n ohjeprosessi aiheutti tämän ongelman heidän tietokoneessaan, mutta myös muut prosessit voivat aiheuttaa tämän ongelman. Jos näet HP-prosessin, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Viimeinen tehtävä valikosta.
  Palveluisäntä paikallisjärjestelmän suuri muistin käyttö
 3. Kun olet lopettanut kaikki HP-prosessit, tarkista, ilmeneekö ongelma edelleen.

Jos HP-prosessien poistaminen käytöstä ratkaisee ongelman, sinun on ehkä toistettava tämä ratkaisu aina, kun tämä ongelma ilmenee. Jos haluat pysyvän ratkaisun, sinun on etsittävä näihin prosesseihin liittyviä HP-sovelluksia ja poistettava ne.

Useimmilla käyttäjillä ei ole aavistustakaan kuinka käsitellä hidasta Task Manageria. Älä ole yksi heistä ja lue tämä. Nopea opas Opi tekemään se nopeammin!

5. Poista ongelmalliset sovellukset

Jos Service Host aiheuttaa korkeaa suorittimen käyttöä, ongelma saattaa liittyä kolmannen osapuolen ohjelmistoon. Käyttäjien mukaan näyttää siltä, ​​​​että ongelma johtui Lohikäärme puhuu luonnollisesti ohjelmisto.

Ongelman korjaamiseksi käyttäjät ehdottavat tämän sovelluksen poistamista tietokoneistaan ​​kokonaan. Jos käytät Dragon Naturally Speakingia usein etkä halua poistaa sitä, päivitä se uusimpaan versioon ja katso, ratkaiseeko se ongelman.

Toinen sovellus, joka voi aiheuttaa tämän ongelman, on MSI Command Center. Monet käyttäjät ilmoittivat, että tämän sovelluksen poistaminen korjasi ongelman heidän tietokoneessaan, joten varmista, että teet sen.

Useat käyttäjät ilmoittivat, että VPN Chrome -laajennus aiheutti ongelman, joten jos asensit uuden laajennuksen äskettäin, muista poistaa se ja tarkistaa, ratkaiseeko se ongelman.

6. Suorita puhdas käynnistys

Kuten jo mainitsimme, joskus kolmannen osapuolen sovellukset ja palvelut voivat aiheuttaa tämän ongelman. Jos Service Host aiheuttaa korkeaa suorittimen käyttöä tietokoneellasi, on suositeltavaa suorittaa puhdas käynnistys sen aiheuttavan sovelluksen löytämiseksi.

Voit tehdä sen seuraavasti:

 1. Lehdistö Windows-näppäin + R ja astu sisään msconfig. Lehdistö Pääse sisään tai napsauta OK.
  Hidas palvelu isäntäpaikallinen järjestelmä
 2. Siirry kohtaan Palvelut -välilehti ja tarkista Piilota kaikki Microsoftin palvelut vaihtoehto. Napsauta nyt Poista kaikki käytöstä -painiketta.
  Palvelupalvelimen paikallisen järjestelmän käynnistäminen
 3. Navigoida johonkin Aloittaa osio ja napsauta Avaa Tehtävienhallinta.
  Palveluisäntä paikallisen järjestelmän muistivuoto
 4. Näyttöön tulee luettelo kaikista käynnistyssovelluksista. Napsauta hiiren kakkospainikkeella luettelon ensimmäistä kohtaa ja valitse Poista käytöstä. Toista nyt tämä vaihe kaikille luettelon merkinnöille. Kun olet poistanut kaikki käynnistyskohteet käytöstä, sulje Tehtävienhallinta.
 5. Napsauta Järjestelmäasetukset-ikkunassa Käytä ja OK tallentaaksesi muutokset. Ota muutokset käyttöön käynnistämällä tietokoneesi uudelleen.
  Palveluisäntä Paikallinen järjestelmä Suuri levyn käyttö

Kun tietokone on käynnistynyt uudelleen, tarkista, ilmeneekö ongelma edelleen. Jos ei, se tarkoittaa, että jokin käytöstä poistetuista sovelluksista tai palveluista aiheutti tämän ongelman.

Jos haluat selvittää, mikä sovellus on syynä, ota sovellukset ja palvelut käyttöön yksitellen tai ryhmissä, kunnes löydät ongelman aiheuttajan. Kun olet löytänyt sen, voit poistaa sen käytöstä, poistaa tai asentaa sen uudelleen ja tarkistaa, ratkaiseeko se ongelman.

Jos haluat tietää, kuinka voit lisätä tai poistaa käynnistyssovelluksia Windows 10:ssä, tarkista tämä yksinkertainen ohje.

7. Muuta prosessorin ohjelmointia

Käyttäjien mukaan, jos Service Host aiheuttaa korkeaa suorittimen käyttöä, saatat pystyä korjaamaan ongelman ohjelmoimalla prosessorin uudelleen. Tämä on suhteellisen yksinkertaista, ja voit tehdä sen seuraavasti:

 1. Lehdistö ikkunat + avain Joo ja astu sisään pitkälle kehittynyt. Valita Näytä järjestelmän lisäasetukset.
  Palveluisännän paikallinen järjestelmä kuluttaa resursseja
 2. Kun Järjestelmän ominaisuudet ikkuna avautuu, sisään Esitys -osiosta, napsauta asetukset -painiketta.
  Hidas palvelu isäntäpaikallinen järjestelmä
 3. Siirry kohtaan Pitkälle kehittynyt välilehti ja aseta Säädä parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi Ohjelmat.
 4. Napsauta nyt Käytä ja OK tallentaaksesi muutokset.
  Palvelupalvelimen paikallisen järjestelmän käynnistäminen

Muutosten tekemisen jälkeen korkean suorittimen käytön ongelmien pitäisi ratkaista kokonaan.

8. Käynnistä Windows Update -palvelu uudelleen.

Jos Service Host aiheuttaa korkean suorittimen käytön, saatat pystyä korjaamaan ongelman käynnistämällä Windows Update -palvelun uudelleen. Voit tehdä sen seuraavasti:

 1. Avata Järjestelmän symboli järjestelmänvalvojana.
 2. Suorita nyt seuraavat komennot:
  • wuauserv net stop
  • net stop bitit
 3. Minimoida Järjestelmän symboli.
 4. Avata Tiedostoselain ja navigoi kohteeseen C:/Windows/SoftwareDistribution hakemistosta. Poista kaikki tiedostot kohteesta Ohjelmistojen jakelu tiedosto.
 5. Palaa nyt asiaan Järjestelmän symboli ja suorita seuraavat komennot:
  • wuauserv net kotiin
  • net aloitusbitit

Tämän jälkeen ongelman pitäisi olla täysin ratkaistu.

Palveluisäntä: Windows 11 Local System High CPU

Alla on joitain idioottivarmoja ratkaisuja, joita voit käyttää, jos kohtaat tämän ongelman Windows 11:ssä:

 • Poista käytöstä Windows Update ja Intelligent Background Transfer Service
 • Poista vioittuneet järjestelmätiedostot
 • Poista Superfetch-palvelu käytöstä
 • Suorita puhdas käynnistys

Onneksi olemme osoittaneet, kuinka useimmat näistä korjauksista tehdään Windows 10 -osiossa. Saatat tarvita vain yhden tai kaksi säätöä käyttöjärjestelmän erojen vuoksi.

Yleisiä palvelupalvelimen paikallisia järjestelmävirheitä

Prosessorin korkean käytön ongelmat voivat vaikuttaa merkittävästi suorituskykyyn, ja käyttäjät ovat ilmoittaneet myös seuraavista ongelmista:

 • Isäntäpalvelu Paikallisen järjestelmän suuri levyn käyttö, verkon käyttö, muistin käyttö: Monet käyttäjät ilmoittivat muista tämän palvelun ongelmista. Heidän mukaansa Service Host Local voi myös aiheuttaa kovaa levyn ja muistin käyttöä.
 • Palveluisännän paikallinen järjestelmä kuluttaa resursseja: Tämä on toinen yleinen ongelma tässä palvelussa, ja monet käyttäjät ilmoittivat, että palvelupalvelimen paikallinen järjestelmä kuluttaa useita resursseja.
 • Hidas palvelu isäntäpaikallinen järjestelmä: Toinen tämän palvelun aiheuttama ongelma on erilaiset hidastukset. Käyttäjien mukaan järjestelmäsi saattaa hidastua korkean suorittimen käytön vuoksi.
 • Palvelupalvelimen paikallisen järjestelmän käynnistäminen: Joskus tämän palvelun kanssa voi ilmetä ongelmia heti, kun järjestelmä käynnistyy. Monet käyttäjät ilmoittivat, että korkeat suorittimen ongelmat alkavat näkyä heti käynnistyksen jälkeen.
 • Palveluisäntä paikallisen järjestelmän muistivuoto: Toinen palvelupalvelimen paikalliseen järjestelmään liittyvä ongelma on muistivuodot. Muistivuodot voivat olla ongelmallisia ja heikentää suorituskykyäsi merkittävästi.
 • Palveluisäntäpaikallinen palveluvirus: Joissakin tapauksissa paikallisen isäntäpalvelun ongelmat voivat johtua virustartunnoista. Jos epäilet, että tietokoneesi on saastunut, muista suorittaa yksityiskohtainen haittaohjelmatarkistus.

Palveluisäntä ja korkea suorittimen käyttö voivat aiheuttaa paljon ongelmia, mutta toivomme, että ratkaiset tämän ongelman jollakin ratkaisuistamme.

Jos kohtaat muita ongelmia, kuten Windowsin Resurssienhallinnan korkean suorittimen käytön, tutustu yksityiskohtaiseen oppaaseemme korjataksesi se nopeasti.

Jos haluat lisää ehdotuksia tai kysymyksiä, napsauta alla olevaa kommenttiosiota.