• HP valmistaa useita värimustesuihkutulostimia. Heidän tunnetuin linja on nimeltään Officejet.
 • Varmista HP-tulostinmallista riippuen, että tulostuspään salpa on kunnolla kiinni tai kasetit on asennettu tiukasti.
 • Jos tulostuspään virhe näkyy edelleen, nollaa tulostin ja päivitä ohjaimet.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

The Puuttuva tai viallinen tulostuspää virhe ilmenee joissakin HP-tulostimissa. Tämä virhesanoma ilmestyy tulostimen ohjauspaneelin näyttöön ja tulee näkyviin Tulostuspää näyttää puuttuvan, sitä ei havaita tai se on asennettu väärin.

Virhe näkyy yleensä vanhoissa tulostimissa, mutta useat käyttäjät ilmoittivat nähneensä viestin tulostimellaan vain muutaman kuukauden käytön jälkeen.

Joten miksi näin tapahtuu ja mikä sen laukaisee? Älä huoli; yritämme kattaa kaiken alla olevissa ratkaisuissa.

Contents

Mikä aiheuttaa tulostuspään vian?

Tulostuspään viat johtuvat yleensä fyysisistä ongelmista; yleisimmin se on mustesuuttimen tukkeutuminen. Jos tulostinta ei käytetä säännöllisesti, muste saattaa kuivua ja tukkia suuttimen.

Myös tulostimen liiallinen käyttö voi vahingoittaa tulostuspäätä. Joka kerta kun tulostat paperiarkin, sen ja tulostuspään suuttimen välinen fyysinen kosketus aiheuttaa vähäistä kulumista ja repeytymistä, mikä vaikuttaa sen toimintaan pitkällä aikavälillä.

Lisäksi tulostuspää voi olla löysällä tai kasetit on tunnistettu väärin, ja molemmat näyttävät puuttuvalta tai vialliselta tulostuspäältä. Muista siis tarkistaa myös nämä.

Ja se on tunnettu tosiasia, että tulostuspää lopulta epäonnistuu. Vaikka jotkut voivat tulostaa jopa 15 000 arkkia ennen epäonnistumista, toiset saattavat lakata toimimasta 2 000–3 000 tulosteella. Kaikki riippuu huollosta ja käyttötiheydestä.

Tässä on joitain käyttäjien jakamia tunnettuja tulostuspääongelmia:

 • Puuttuva tai viallinen tulostuspää HP 8600: Ongelma korjaantuu yksinkertaisesti poistamalla kasetit ja asettamalla ne uudelleen.
 • Puuttuva tai viallinen tulostuspää HP 8610: Löysä tulostuspää voi aiheuttaa virheen. Avaa tulostimen kansi ja tarkista, että tulostuspää on kunnolla paikallaan.
 • HP OfficeJet Pro X476dw MFP Puuttuu tai viallinen tulostuspää: Useat käyttäjät ovat kohdanneet, ja tässä lueteltujen korjausten pitäisi toimia.
 • Puuttuva tai viallinen tulostuspää HP 8625: Yritä nollata tulostin sen lisäksi, että tarkistat fyysiset ongelmat.
 • Puuttuva tai viallinen tulostuspää HP 6600: Muista irrottaa tulostin virtalähteestä vähintään 15 sekunniksi ja kytkeä se sitten takaisin.
 • HP OfficeJet Pro X576dw Puuttuva tai viallinen tulostuspää: Joidenkin mallien on havaittu aiheuttavan virheitä väärien kaapeliliitäntöjen vuoksi. Suosittelemme, että otat yhteyttä HP:n asiakastukeen.
 • Puuttuva tai viallinen tulostuspää HP OfficeJet 8620: Virhe ilmenee yleensä kasettien vaihdon jälkeen, jos se häiritsee tulostuspään asentoa. Joten tarkista se.
 • Puuttuva tai viallinen tulostuspää HP 6700: Varmista, että tulostin on kytketty suoraan virtalähteeseen, ja jos se ei toimi, päivitä laiteohjelmisto.

Mistä tiedät, onko tulostuspääsi vaurioitunut?

Merkit ovat melko ilmeisiä, vaikka et saa sitä Puuttuva tai viallinen tulostuspää virhe. Tulostuslaatuun vaikuttaa tulostuspään vaurion vakavuus, eikä tulostin toimi täydellisen vian sattuessa.

Jos tulosteet ovat sameita, värit puuttuvat tai vääristyneet tai arkilla on raitoja, tämä kaikki viittaa tulostuspään vaurioitumiseen.

Kannattaako tulostuspää vaihtaa?

Tähän kysymykseen ei ole ehdotonta vastausta, mutta se riippuu useista tekijöistä. Esimerkiksi kuinka kauan tulostin on ollut käytössä, onko sillä vielä takuuta ja tulostuspään vaihtokustannukset.

Oletetaan, että tulostin on muutaman vuoden vanha ja sen takuuaika on ylitetty. on järkevää vaihtaa vain tulostin tulostuspään sijaan. Uusimmissa tulostimissa on useita edistyneitä ominaisuuksia, ja ne tarjoavat alhaisen CPP:n.

Jos tulostimen takuuaika on vielä kesken tai se on juuri päättynyt, on vain järkevää vaihtaa tulostuspää, koska se olisi taloudellisempaa, koska tulostimella on vielä muutama vuosi jäljellä.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Nyt kun sinulla on perusymmärrys tulostuspäistä ja niiden ongelmista, tässä on joitain ratkaisuja Puuttuva tai viallinen tulostuspää virhe HP OfficeJet -tulostimessa.

Kuinka voin korjata Puuttuva tai epäonnistunut tulostuspää -virheen?

1. Nollaa HP-tulostin

 1. Yritä ensin nollata HP-tulostin. Voit tehdä tämän käynnistämällä tulostimen, jos se on pois päältä.
 2. Irrota sitten virtajohto tulostimen takaa.
 3. Irrota sen jälkeen virtajohto seinästä.HP:n tulostin ja virtajohto Puuttuu tai viallinen tulostuspää
 4. Liitä sitten tulostimen virtajohto takaisin pistorasiaan muutamaksi minuutiksi.
 5. Liitä virtajohto tulostimen takaosaan.
 6. Kytke sitten tulostin päälle.

Tämän pitäisi korjata HP Puuttuva tai viallinen tulostuspää virhe. Jos se ei toimi, siirry seuraavaan menetelmään.

2. Asenna HP-tulostimen tulostuspää uudelleen

 1. Joidenkin käyttäjien on ehkä nollattava tulostimen tulostuspää. Käyttäjien on avattava kasetin luukku vetämällä aukkoa eteenpäin tulostimen vasemmalla puolella.
 2. Vedä virtajohto ulos tulostimen takaa irrottaaksesi se ja varmista, että vaunu ei liiku millään tavalla.
 3. Nosta seuraavaksi vaunun oikealla puolella olevaa salpaa.
 4. Vedä tulostuspäätä hieman ulos vaunusta, mutta älä poista sitä kokonaan vaunusta.HP-tulostuspää Puuttuu tai viallinen tulostuspää
 5. Aseta sitten tulostuspää tukevasti takaisin vaunuun niin, että se on täysin paikallaan.
 6. Muista napata vaunun salpa alas ennen kuin suljet kasetin luukun.
 7. Tämän jälkeen käyttäjät voivat kytkeä virtajohdon takaisin tulostimeen.
 8. Kytke tulostin päälle.

3. Puhdista mustekasetti

Mustekasettien puhdistaminen saattaa myös ratkaista Joidenkin käyttäjien Puuttuva tai epäonnistunut tulostuspää -virheen.

mustekasetti Puuttuva tai viallinen tulostuspää

Voit tehdä tämän poistamalla mustekasetit tulostuspäästä. Pyyhi seuraavaksi kasettien kuparikoskettimet varovasti nukkaamattomalla liinalla ja tislatulla vedellä. Kuivaa kasetit sitten kuivalla liinalla ennen kuin asetat ne takaisin tulostimeen.

Tarkista, näkyykö edelleen Tulostuspää: puuttuu, epäonnistui tai yhteensopimaton. Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa menetelmää.

4. Päivitä tulostimen laiteohjelmisto

 1. Varmista, että tulostimessa on uusin HP:n laiteohjelmisto. Voit tehdä sen avaamalla Ohjelmistojen ja ohjainten lataussivu HP-tulostimille selaimessa.HP:n ohjelmisto- ja ajuritsivu Puuttuva tai viallinen tulostuspää
 2. Klikkaus Tulostimetsyötä tarvittava mallinumero ja paina Lähetä -painiketta.
 3. Laajenna Laiteohjelmisto-luokka tulostimen ohjelmistosivulla.HP:n laiteohjelmisto Puuttuu tai viallinen tulostuspää
 4. Klikkaus ladata tallentaaksesi siellä luetellut laiteohjelmistot kansioon.
 5. Avaa kansio, joka sisältää ladatun laiteohjelmiston. Avaa sitten laiteohjelmistotiedosto ja asenna uusin laiteohjelmisto noudattamalla näytön ohjeita.

5. Vaihda muut kuin HP:n kasetit

Jos mikään yllä olevista ratkaisuista ei toimi, käyttäjien on ehkä vaihdettava kasettinsa. Näin on erityisesti, jos he käyttävät muita kuin HP:n kasetteja. Varmista, että vaihtoaine on aito HP-kasettipakkaus.

HP:n tulostin ja värikasetit Puuttuu tai viallinen tulostuspää

Nämä ovat joitakin korjauksia, jotka saattavat ratkaista Puuttuva tai epäonnistunut tulostuspää -virheen. Jotkut käyttäjät saattavat kuitenkin tarvita vaihtaa tulostuspäitä.

Käyttäjät, joilla on takuun piiriin kuuluvat tulostuspäät, voivat hankkia HP:lta tulostuspään kokoonpanosarjat, joilla he voivat asentaa sekä uusia tulostuspäitä että kasetteja.

Ovatko tulostuspäät kalliita?

Tulostuspäät ovat todellakin kallis komponentti, ja siksi monet käyttäjät vaihtavat tulostimen uuden tulostuspään ostamisen sijaan.

Kun tarkastellaan saatavilla olevia vaihtoehtoja, jopa taloudelliset tulostuspäät maksavat 100 dollaria tai enemmän. Merkittävä syy on se, että valmistajat myyvät tulostimen aluksi alhaisilla kustannuksilla ja kulutusosat ja komponentit hinnoitellaan korkeammin tuottoa varten.

Siinä kaikki Puuttuva tai viallinen tulostuspää käyttäjien kohtaama virhe. Vaikka ongelma esiintyy yleensä HP-tulostimissa, muut tulostimet, kuten Epsonin valmistamat, ovat alttiita sille.

Löydä myös parhaat tulostimet halvalla musteella, jotta tulostuskustannukset pysyvät alhaisina.

Jos sinulla on muita kysymyksiä tai tiedät ratkaisun, jota ei ole lueteltu tässä, pudota kommentti alle.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.