• Jos projektori ei käynnisty, se voi johtua perusyhteysongelmista.
 • Voit korjata tämän ongelman tarkistamalla projektorin perustiedot, kuten tehon, lämpötilan ja akun.

xASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAUSTIEDOSTOA
Päästä eroon ohjaimista, jotka eivät toimi kunnolla tietokoneessasi

Sponsoroitu

Ohjaimet voivat usein vioittua, koska ne voivat häiritä virheellisiä järjestelmätiedostoja, jolloin ne asentuvat, mutta eivät toimi kunnolla. Jotta ohjaimet toimivat sujuvasti, Windows-käyttöjärjestelmän on toimittava entistä paremmin. Hanki se täydellisessä kunnossa noudattamalla alla olevia ohjeita:

 1. Lataa Fortect ja asenna se tietokoneellasi.
 2. Aloita työkalun skannausprosessi etsiäksesi vioittuneet tiedostot, jotka ovat ongelmasi lähde
 3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Aloita korjaus jotta työkalu voi käynnistää korjausalgoritmin

Jos projektori ei käynnisty, kun painat virtapainiketta tai sammuu äkillisesti, ongelma voi johtua projektorin virtajohdosta tai muista laitteistovioista.

Tämä ei ole uusi ongelma, kuten monet muut käyttäjät valittavat. Onneksi se on ongelma, joka voidaan korjata helposti, kuten tässä oppaassa näkyy.

Contents

Kuinka korjata projektori ei käynnisty

1. Tarkista projektorin teho

Projektorini ei käynnisty
 1. Se on ilmeinen vaihe, mutta tarkista virtajohto, jos et ole kokeillut sitä. Tarkista, että se on kytketty oikein ja onko projektorin päävirtakytkin päällä.
 2. Tarkista, pyöriikö projektorin tuuletin. Tämän pitäisi antaa sinulle lyhyt käsitys siitä, saako projektori virtaa.

2. Tarkista akut

Jos käytät projektorin kaukosäädintä kytkeäksesi sen päälle, saatat haluta tarkistaa, ovatko paristot täysin tyhjentyneet.

Poista paristot ja hiero niitä farkkuja vasten muutaman sekunnin ajan, kunnes näet, että pinta on hieman lämmin. Aseta paristot ja yritä käynnistää projektori. Jos se toimii, saatat joutua vaihtamaan paristot.

3. Tarkista projektorin lämpötila

 1. Kaikissa nykyaikaisissa projektoreissa on sisäänrakennettu turvaominaisuus, joka estää projektorin käynnistymisen, jos se on ylikuumentunut tai jos projektorin lamppu on liian kuuma.
 2. Varmista sillä välin, että suodattimet ovat puhtaat, jotta ilma kiertää optimaalisesti. Ilman asianmukaista ilmankiertoa projektori ylikuumenee eikä käynnisty.
 3. Tarkista myös projektorin LED-merkkivalot, jotka vilkkuvat, jos projektori ylikuumenee. Katso oikea ylikuumenemisilmaisin projektorin käyttöoppaasta.

4. Tarkista projektorin lamppu

 1. Projektori käyttää edelleen lamppuja kuvan heijastamiseen ja lampun käyttöikä voi vaihdella projektorin laadun mukaan.
 2. Tarkista projektorin käsikirjasta projektorin lampun käyttöikä. Jos lamppu on ylittänyt käyttöikänsä, sinun on ehkä vaihdettava lamppu, jotta projektori toimii taas.
 3. Projektorissasi voi myös olla LED-merkkivalo lampun vian havaitsemiseksi.

Useimmiten projektori ei käynnisty, ongelma johtuu löysästä liitännästä tai viallisesta virtajohdosta. Se voi kuitenkin tapahtua myös, jos projektorin levy tai lamppu on viallinen.

Riippumatta ongelman syystä, sinun pitäisi pystyä korjaamaan se tämän oppaan ratkaisuilla. Tarkista joka tapauksessa projektorin huoltokäsikirja ongelman selvittämiseksi.

Jos projektorisi tuuletin ei käynnisty jostain syystä, katso yksityiskohtaiset oppaamme korjataksesi sen nopeasti.

Kerro meille alla olevissa kommenteissa ratkaisu, joka auttoi sinua korjaamaan tämän ongelman.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Ratkaise ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jotkut ohjaimiin liittyvät ongelmat voidaan ratkaista nopeammin käyttämällä mukautettua ohjainratkaisua. Jos sinulla on edelleen ongelmia ohjaimien kanssa, asenna se OutByte-ohjainpäivitys ja ota se heti käyttöön. Joten anna sen päivittää kaikki ohjaimet ja korjata muut tietokoneongelmat hetkessä!