• Monet käyttäjät ilmoittivat, että PowerPoint ei voi toistaa mediaa, ja tässä oppaassa näytämme, kuinka voit korjata sen.
 • Yksinkertaisin tapa olisi kokeilla muita ohjelmistovaihtoehtoja PowerPointille.
 • Jos vaihtoehtoiseen ohjelmistoon vaihtaminen ei ole vaihtoehto, voit aina yrittää muuntaa sinulle ongelmia aiheuttavan mediatiedoston.
 • Harvat käyttäjät ilmoittivat, että PowerPointin yleisten asetusten muuttaminen voi auttaa, jos PPT ei voi toistaa mediaa, joten muista kokeilla sitä.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

PowerPoint-esitykset yhdistävät erilaisia ​​mediatiedostoja diaesityksiksi. Useimmat PowerPoint-käyttäjät lisäävät todennäköisesti ainakin vähän ääntä ja videota tehdäkseen esityksistä mielenkiintoisempia.

PowerPoint ei kuitenkaan tue kaikkia mediamuotoja. Joten jos sovellus ei toista ääntä ja videota esityksessä, se johtuu todennäköisesti yhteensopimattomista mediamuodoista tai siitä, ettei niille ole tarvittavia koodekkeja.

Contents

Korjaus: Ääntä tai videota ei voi toistaa PowerPointissa

 1. Aseta Media Compatibility
 2. Käytä toista esitysohjelmistoa
 3. Tarkista koodekit
 4. Varmista, että videota tuetaan
 5. Muunna ääni- tai videotiedostosi
 6. Aseta linkin arvo
 7. Tyhjennä TEMP-kansio

Mitä tehdä, jos et voi toistaa ääntä tai videota PowerPointissa

1. Aseta Media Compatibility

 1. Siirry kohtaan Tiedosto valikosta ja valitse Tiedot.
 2. PowerPoint havaitsee, jos mediasi ei ole yhteensopiva ohjelman kanssa, ja Optimoi mediayhteensopivuus vaihtoehto tulee näkyviin. Joten valitse tämä vaihtoehto, ja PowerPoint optimoi upotusmedian.
 3. Anna ohjatun toiminnon skannata upotettu media. Jos välitön ratkaisu on saatavilla, ohjattu toiminto ratkaisee ongelman automaattisesti.

Jos PPT ei voi toistaa mediaa, yritämme ensin määrittää oikeat mediayhteensopivuusasetukset PowerPointissa. Tämä asetus asettaa kaiken paikoilleen, jolloin voit toistaa upotettua mediaa saumattomasti.

Jos Optimoi mediayhteensopivuus vaihtoehto ei ratkaise ongelmaa, se ainakin näyttää syyllisen. Näiden tietojen avulla tiedät, mitä tehdä edelleen. Tämä vie meidät kolmeen seuraavaan ratkaisuumme…

2. Käytä toista esitysohjelmistoa

Tiedämme, että kaikki käyttävät PowerPointia esitysten luomiseen ja toistamiseen, mutta miksi et kokeilisi toista työkalua. Löydät erilaisia ​​ohjelmia, jotka tarjoavat saman tai paremman arvon ja auttavat sinua luomaan vaikuttavia projekteja.

Oikeaa ohjelmaa käyttämällä voit luoda dynaamisia diaesityksiä median, kuten videoleikkeiden, musiikin tai animoidun grafiikan, kanssa, jotka antavat muille arvostusta.

Voit hyötyä kaikista näiden käytännöllisten työkalujen tarjoamista ominaisuuksista ja valita ammattimaisesta esitysohjelmistosta tarpeisiisi parhaiten sopivan.

3. Tarkista koodekit

Jos ääni ei toistu PowerPointissa, on mahdollista, että tietokoneellesi ei ole asennettu oikeita multimediakoodekkeja.

Joten tarkista koodekit, jos sinulla on jo asennettu, muista päivittää ne. Jos ei, asenna ne.

Jos et ole varma, mikä pakkauksenhallintapaketti valita, tutustu Windows-käyttöjärjestelmän parhaiden ääni- ja videokoodekkien luetteloomme.

4. Varmista, että ääni-/videomuotoa tuetaan

Olemme tulleet ongelman todennäköiseen ytimeen. Itse asiassa, jos et pysty toistamaan videota tai ääntä PowerPoint-esityksessäsi, on suuri mahdollisuus, että käytät mediamuotoa, jota ei tueta.

Mitä tulee ääneen, PowerPoint 2010 käyttää pääasiassa WAV tiedostot! Joten jos käytät MP3 tiedostoa esityksessäsi, saatat kohdata ongelmia.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Asiat ovat hieman paremmin PowerPoint 2016:ssa. Wav-tiedostojen lisäksi tämä versio tukee myös .m4a AAC-äänellä koodatut tiedostot. Muun muodon toimivuutta ei taata.

Mitä tulee videoihin, yhteensopivien formaattien valikoima on myös melko rajallinen. Microsoft suosittelee .wmv tiedostot PowerPoint 2010:lle, kun taas vuoden 2016 versio summautuu .mp4 tiedostot, jotka on koodattu H.264-videolla ja AAC-äänellä.

Microsoft huomauttaa myös, että Flash-videot eivät välttämättä toimi PowerPointin uudemmissa versioissa (2013 ja 2016).

5. Muunna ääni- tai videotiedosto

Kuten sanoimme, vaikka PowerPoint saattaa tukea videon tai äänen nykyistä muotoa, on aina parasta muuntaa se .wmv/.wma-muotoon.

Onneksi on olemassa kymmeniä työkaluja, jotka voivat muuntaa mediasi hetkessä. Ja koska valikoima on melko laaja, olemme laatineet luettelon parhaista ääni-/videomuuntimista Windowsille.

Joten jos PowerPoint-ääni ei toimi, muista käyttää tiedostomuunninta ja muuta se sopivaksi malliksi.

6. Aseta linkin arvo

 1. Mene Työkalut > Asetukset.
 2. Valitse Kenraali -välilehti.
 3. Aseta arvo Linkit äänet, joiden tiedostokoko on suurempi kuin 500 000 kt (tai mikä tahansa koko on suurempi kuin tiedosto, jota yrität upottaa).
 4. Klikkaus OK tallentaaksesi muutokset.

Vaikka .wma-tiedostojen käyttäminen on suositeltavaa, se saattaa olla epäkäytännöllistä. Useimmiten siksi, että .wma-tiedostot ovat suurempia kuin muut tiedostomuodot. Ja koska PowerPointissa on pieni asia nimeltä rajoitettu linkin arvo.

Tämä vaihtoehto estää sinua sisällyttämästä esitykseen suuria tiedostoja. Joten jos tiedostosi ylittää rajan, et voi upottaa sitä.

Joten jos PPT ei voi toistaa mediaa, muista tämä pieni temppu.

7. Tyhjennä TEMP-kansio

 1. paina Win avain + R.
 2. Vuonna Juosta ikkunassa, kirjoita seuraava polku: %temp%
  run temp powerpoint ei voi toistaa mediaa
 3. Valitse kaikki tiedostot, joissa on TMP laajennus.
 4. Poista tiedostot.
 5. Käynnistä tietokoneesi uudelleen.

Tonnia väliaikaisia ​​tiedostoja on tallennettu sinun TEMP -kansioon, ja se voi vaikuttaa PowerPointiin. Joten jos olet varma, että käytät oikeita muotoja ja olet asentanut kaikki tarvittavat koodekit, yritä tyhjentää tämä kansio.

Toivottavasti tämän pitäisi auttaa sinua, jos PowerPoint-ääni ei toimi.

Joten nämä ovat muutamia tapoja, joilla voit korjata PowerPoint-esityksiä, jotka eivät toista videota tai ääntä.

Varmista, että mediatiedostomuodot ovat yhteensopivia PowerPointin kanssa ja että niissä on tarvittavat koodekit.