XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

  1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
  2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

  3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

  • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Työskentely palvelinkeskuksessa voi olla samanaikaisesti sekä palkitsevaa että haastavaa, mutta voit olla hieman löysällä, jos sinulla on valmiina sopivat työkalut, kuten kaapelinhallintaohjelmistoratkaisut.

Olipa kyseessä Sunbird DCIM, Pathfinder tai netTerrain, jota aiot käyttää palvelinkeskuksessasi, tulokset ovat aina parempia kuin pelkkä tyhjin käsin.

Contents

Suosituin kaapelinhallintaohjelmisto heti hankittavaksi

PATCH MANAGER

PATCH MANAGER -esittely

PATCH MANAGER on yksi suosituimmista Windows-ohjelmistoratkaisuista kaapeli- ja omaisuudenhallintatilanteissa.

Tämä työkalu voi auttaa käyttäjiä löytämään tiensä kaapeleiden järjestämisessä antamalla heille hyödyllistä tietoa kaapelien ja laitteiden käytöstä ja tarkoituksesta sekä niiden sijainnista verkossa.

Sanomattakin on selvää, että ohjelmistoteollisuus on nykyään kehittynyt siihen pisteeseen, että kaikkea voidaan enemmän tai vähemmän yksinkertaistaa erikoisohjelmilla, ja kaapelinhallinta, joka vaikuttaa niin kapealta ongelmalta, ei onneksi ole poikkeus.

PATCH MANAGER on suunniteltu pääasiassa käytettäväksi palvelinkeskuksissa, kampuksilla tai rakennuksissa, koska siinä on keinoja sekä hallita että dokumentoida resurssien ja fyysisen kerroksen liitettävyys.

Toisin sanoen käyttäjät, joilla on vaikeuksia hahmottaa datakeskuksensa ulkoasua ja kaapelointijärjestelmää, voivat ehdottomasti luottaa tähän ohjelmistoratkaisuun.

Kokeile PATCH MANAGERia

Ohjelma antaa käyttäjille yleiskatsauksen verkkokomponenteista mallipohjien avulla, mikä helpottaa hakemista monenlaisiin verkkoihin.

Itse työkalu on web-pohjainen ohjelmistoratkaisu, jonka taustapalvelin on helppo ottaa käyttöön Windows-tietokoneissa, mutta PATCH MANAGER on saatavana myös SaaS-muodossa (Software as a Service), jonka avulla käyttäjät voivat ohittaa asennuksen ja siirtyä suoraan toiminta.

netTerrain

Esikatselu netTerrainista

netTerrain on kaapelinhallintaohjelmistoratkaisu käyttäjille, jotka ovat kyllästyneet järjestämään kaapeli- ja piiridokumentaatiota ja -kaavioita perinteisillä tai vanhentuneilla menetelmillä, kuten PowerPoint-esityksiä, Visio-kaavioita tai vielä pahempaa: kynää ja paperia.

Sen sijaan tämä ohjelma tarjoaa raitista ilmaa, sillä se tarjoaa palvelinkeskusten johtajille todellisia vaihtoehtoja koskien kuitu- ja kuparilankajärjestelmien hallintaa, tarjottimen organisointiominaisuuksia, piirien hallintaa, virtakaapelin hallintaa ja muita tehdasliitäntöihin liittyviä ominaisuuksia.

Käyttäjät voivat hyödyntää netTerrainin ominaisuuksia piirien kartoitustoimintoihin, mutta myös omaisuusvaraston hallintaan tehokkaammin seuraamalla sekä yhteyksiä että käyttöastetta pienintä yksityiskohtaa myöten.

Oikein tehtynä nämä toiminnot voivat helposti säästää paljon rahaa, kiitos sekä omaisuuden, porttien että osakomponenttien asianmukaisen käyttöönoton ja käytöstä poistamisen.

Kokeile netTerrainia

Alakaapelien hallinnasta voi aiheutua monia ongelmia, kuten ongelmien hitaampi vianetsintä, joka johtuu kyvyttömyydestä jäljittää piirejä tarkasti, ja pahempaa, kuituliitettävyyden osittaisesta tai täydellisestä käytöstä poistamisesta johtuvat katkenneet osakomponentit ja portit.

Koska kaapelit ja piirit ovat kuitenkin minkä tahansa datakeskuksen selkäranka, hyvää kaapelien ja piirien hallintaa erikoisohjelmistoratkaisujen, kuten netTerrainin avulla, ei pitäisi helposti jättää huomiotta, sillä monet ovat sitä mieltä, että sen tekeminen oikein voi säästää sinua monelta kulut.

Pathfinder

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Pathfinderin yleiskatsaus kaapelinhallintaan

Sen nimi ei välttämättä kerro sitä heti, mutta Pathfinder on kaapelien ja omaisuuden hallintaan erikoistunut ohjelmistoratkaisu, joka voi auttaa palvelinkeskusten ylläpitäjiä järjestämään kaapelinsa, piirinsä, osakomponenttinsa, porttinsa ja omaisuutensa vaivattomasti ja nopeasti.

Ohjelma voidaan ottaa käyttöön Windows-tietokoneissa ilman liiallista vaivaa, mutta sillä on myös mobiilivastine, joten käyttäjät voivat olla joustavia projekteissaan ja suorittaa erilaisia ​​​​hallintarutiineja liikkeellä ollessaan.

Pathfinderin kojelauta antaa käyttäjille nopean, mutta yksityiskohtaisen yleiskatsauksen koko verkkostaan ​​ja resursseistaan, jotta he voivat yhdellä silmäyksellä selvittää, toimiiko kaikki optimaalisilla parametreilla vai ei.

Kaikkien apuohjelman kautta hallittavien laitteiden tilastot ovat nähtävissä suoraan kojelaudalta.

Kokeile Pathfinderiä

Käyttäjät voivat hyödyntää Pathfinderin ominaisuuksia portin tilan hallintaan, verkkopolkujen hakemiseen ja kaapelien dokumentointiin.

Ohjelmisto tarjoaa signaalin seurannan kaapeleille ja laitteille, ensisijaisen, toissijaisen ja tertiäärisen kaapelin dokumentaation, GAN-, WAN-, MAN- ja LAN-dokumentaation, useiden sijaintien kaapelien hallinnan sekä mahdollisuuden piirtää kokonaisia ​​fyysisiä verkkopolkuja kaikella tähän liittyvällä. (esim. pistorasiat, kiskot, paneelit).

Sunbird DCIM

Sunbird DCIM demo

Sunbird DCIM on ohjelmistoratkaisu, joka sopii käyttäjille, jotka kamppailevat asianmukaisen kaapelinhallinnan kanssa datakeskuksissaan, mutta kaapeleiden järjestäminen ei ole edes ainoa asia, jonka tämä kätevä apuohjelma voi tehdä.

Tämän ohjelman avulla käyttäjät voivat luoda 3D-kaavioita datakeskuksestaan, mikä auttaa heitä luomaan yleiskatsauksen resursseistaan, teho- ja datayhteyksistään täysin navigoitavalla, interaktiivisella kartalla.

Käyttäjä näkee pienimmätkin liittimen tiedot siitä, kuinka kaikki on kytketty, ilman, että hän on edes konesalin tiloissa. Tämä sisältää tavan, jolla kaapeleita käsitellään eri liitäntätyyppien välillä.

Laitteita, resursseja ja yhteyksiä voidaan käsitellä kokonaisuutena, mutta Sunbird DCIM:n ansiosta käyttäjät pystyvät myös eristämään vain ne osat, jotka kiinnostavat juuri sillä hetkellä, jolloin monimutkaisistakin konesalin hallintarutiineista tulee lastenleikkiä.

Kokeile Sunbird DCIM:ää

Erikoistuneiden ohjelmistoratkaisujen, kuten Sunbird DCIM, avulla palvelinkeskusten järjestelmänvalvojat voivat ymmärtää ja dokumentoida verkon jokaisen solmun, mikä vähentää eri ongelmien vianmääritykseen kuluvaa aikaa tunnistamalla vikakohdat oikea-aikaisesti, tehokkaasti ja kätevästi.

Työkalu on loppujen lopuksi myös erittäin tehokas luomaan laajoja, vuorovaikutteisia ja mikä tärkeintä täysin muokattavissa olevia raportteja, mikä on äärimmäisen tärkeää, jos joudut perustelemaan erilaisia ​​tapahtumia kolmansille osapuolille, olipa kyseessä sitten asiakkaasi tai esimiehisi. me puhumme.

Johtopäätös kaapelinhallintaohjelmistosta

Kuten monilla muillakin aloilla nykyään, DCIM (Data Center Infrastructure Management) sai asioiden käsittelyä koskevan uudistuksen, jolloin on mahdollista siirtää valtava taakka erikoisohjelmistoille.

Aikaa vievät toiminnot, kuten viallisen kaapelin jäljittäminen takaisin laitteeseen tai viallisen komponentin tunnistaminen, voidaan nyt ratkaista yhdellä napin painalluksella ohjelmistoratkaisuilla, kuten PATCH MANAGER, Sunbird DCIM tai Pathfinder.

Olipa aiheena palvelinkeskuksen inventaarion (omaisuuden) järjestäminen tai hermoja raastavan kaapelinhallinnan suorittaminen, nämä ohjelmistoratkaisut auttavat sinua hoitamaan asiat lopullisesti.