XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

  1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
  2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

  3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

  • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Tulostus on yksi minkä tahansa yrityksen tärkeimmistä toiminnoista. Sen merkitys johtuu siitä, että tietyt asiakirjat, tiedot ja tiedot ovat suhteellisen helppolukuisia paperimuodossa, ja se on erityisen tärkeää referenssitarkoituksiin. Tämän seurauksena on nyt digitaalisia ratkaisuja, jotka on erityisesti suunniteltu optimoimaan tulostimien suorituskykyä ja tarjoamaan sinulle parasta painettua tietoa.

Toisaalta tulostimen hallintaohjelmisto on sovellus, joka hallitsee tulostustehtäviä mahdollistamalla tietokoneiden ja tulostimien välisen koordinoinnin tulosten optimoimiseksi. Ohjelmisto on tyypillisesti käytössä keskitetyllä palvelimella, joka yhdistää tulostimet verkossa oleviin tietokoneisiin. Näin voit paremmin hallita tulostusprosessia, mikä tekee työnkulusta kustannustehokkaampaa ja nopeampaa.

Viimeisten 20 vuoden aikana tulostinhallintatyökalujen (ohjelmistojen) käyttö on lisääntynyt tasaisesti. Nykyään käytännöllisesti katsoen kaikki yritykset ottavat sen käyttöönsä ydinliiketoimintaansa päivittäin. Tyypillisen tulostimen mukana tulee tulostimen hallintaohjelmisto, joka on suunniteltu palvelemaan vain tämän tulostimen tarpeita. Tämä ei olisi ihanteellinen suurissa tai keskisuurissa yrityksissä, jotka käyttävät eri merkkisiä tulostimia.

  • LIITTYVÄT: 11 parasta käytettävää tarrakirjoitinohjelmistoa ja tulostinta

Siitä huolimatta nyt on olemassa useita monipuolisia tulostuksenhallintaratkaisuja, jotka on suunniteltu tukemaan ja koordinoimaan eri merkkisiä tulostimia ja optimoimaan niiden työnkulkua. Katsotaanpa joitain näistä ohjelmistoista.

Contents

Tulostimen hallintaohjelmisto Windows 10:lle

Equitracin toimisto

tulostimen hallintaohjelmistoEquitrac on yksi johtavista tulostuksenhallintaohjelmistoista, joka auttaa vähentämään kustannuksia ja helpottaa samalla tulostuksen työnkulun tehokasta hallintaa. Nuancen kehittämä ohjelmisto on suosituimpien tulostinvalmistajien, kuten Konica Minolta, Fuji Xerox, Ricoh ja muiden, suositus. Näiden valmistajien lisäksi Equitrac on yhteensopiva myös tunnettujen tulostinmerkkien, kuten Canonin, HP:n ja Sharpin, kanssa.

Lisäksi Equitrac isännöi tulostuksen seurantajärjestelmää, joka hyödyntää joukkoa automatisoituja ominaisuuksia jokaisen tulostustehtävän seurantaan ja seurantaan. Lisäksi ohjelmisto minimoi “väriaineen” kulutuksen niin alhaiseksi kuin on kohtuudella mahdollista tulostusprosessin aikana. Voit myös määrittää komennot, kuten “väritulostuksen määrän rajoittaminen” tai “tulostus vain mustavalkoisena”.

  • LUE MYÖS: Kuinka yksinkertaistaa verkkosivujen tulostamista Windows 10:ssä

Lisäksi ohjelmisto voi hallita koko tulostusprosessia. Se esimerkiksi automatisoi tulostustoiminnot ja suora/uudelleenohjaa tulosteet käytettävissä olevien tulostimien ja niiden kapasiteetin perusteella. Tämä säästää epäilemättä aikaa ja kustannuksia.

Siitä huolimatta Equitrac on tehokas tulostuksenhallintaohjelmisto, joka oikein toteutettuina hallitsee tulostustyönkulkuasi tehokkaasti ja säästää arvokasta aikaa ja rahaa. Hanki ohjelmisto ottamalla yhteyttä heidän asiakaspalveluun saadaksesi tarjouksen yrityksellesi.

ladata Equitracin toimisto

PaperCut

tulostimen hallintaohjelmistoPaperCut on yksi maineikkaimmista tulostimenhallintaohjelmistoista, jolla on monipuolinen asiakaskunta ympäri maailmaa. Yksi tämän ohjelmiston ainutlaatuisista toiminnoista on sen yksityiskohtaiset analyysit, jotka suoritetaan tiimisi tai työntekijöiden ohjelmiston käytöstä. PaperCut tukee johtavia tulostinmerkkejä, kuten Samsung, Dell, Epson, Konica Minolta, Fuji Xerox ja paljon muuta.

Tämä tulostimenhallintaohjelmisto on myös suositeltu valinta tunnetuille tulostinbrändeille, kuten Oki, Ricoh ja Toshiba. Tämä tekee siitä yhden markkinoiden monipuolisimmista tulostuksenhallintaohjelmistoista toimittajien yhteensopivuuden kannalta. Siksi PaperCut sopii erinomaisesti erilaisiin yrityksiin koulutuksesta rahoitukseen rakentamiseen.

Lisäksi PaperCut seuraa tulostimien käyttöä ja hälyttää välittömästi, kun tulostusprotokollaa/käytäntöä rikotaan. Sinulla on esimerkiksi tiiminvetäjänä mahdollisuus jakaa tulostuskiintiöitä tiimisi jäsenille työnkulun nopeuttamiseksi ja kustannusten säästämiseksi.

Tässä tapauksessa, kun tiimin tai työntekijän kiintiö täyttyy, hän ei voi tulostaa enempää, ennen kuin jaat hänelle toisen kiintiön. Tämän avulla pystyt pysymään tulostuksen kärjessä liiketoimintayksikössäsi.

PaperCut tarjoaa ilmaisen version (perusominaisuuksineen) jopa 5 käyttäjälle, joka on ihanteellinen pienille yrityksille. Keskisuurille ja suurille yrityksille ohjelmisto on saatavilla hintaan 10 dollaria käyttäjää kohti (250 dollaria 25 käyttäjälle).

ladata PaperCut

  • MUUT: 5 parasta 3D-tulostustyökalua kouluille ja opiskelijoille 3D-mallinnuksen oppimiseen

UniFLOW

tulostimen hallintaohjelmistoUniFLOW on Canonin (johtava tulostinbrändi) tuote, ja se on suunniteltu järjestämään useiden tulostimien työnkulku. Canonin kehittämän ohjelmiston ensisijaisena tavoitteena on alentaa tulostuskustannuksia, ja se on varustettu kaikilla tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarvittavilla työkaluilla.

Tämä tulostinhallintaohjelmisto voidaan räätälöidä yrityksesi toimintamallin mukaan. Yritysjohtajat voivat ansaita rahaa tulostimiensa käytöstä, ja kunkin tulostimen käyttö esitetään yksityiskohtaisessa graafisessa raportissa.

UniFlown toiminnallisuus ei myöskään sovellu pelkästään tulostimiin, se toimii myös täydellisesti faksien, skannereiden ja kopiokoneiden kanssa. Se tarjoaa myös pilvipohjaisia ​​ratkaisuja sekä paikallisia perusratkaisuja.

UniFLOWin tukema laaja valikoima toimistolaitteita tekee siitä erottuvan joukosta. Profiilit voidaan avata eri käyttäjille, ja kullekin käyttäjälle on oma tulostuskiintiö. Kun kiintiö on käytetty loppuun, tulostus pysähtyy automaattisesti.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

UniFLOW säästää myös käyttäjien rahaa reitittämällä eri tulosteita eri tulostimille kunkin tulostimen kapasiteetin mukaan. Tyypillisesti pienet ja herkät tulostustyöt lähetetään lasertulostimille, kun taas suuret tulostustyöt lähetetään keskustulostimelle. Samalla tavalla voit määrittää tulostusmuodot; värillisinä tulosteina, mustavalkotulosteina tai molempina.

Lopuksi UniFLOW on laadukas tulostimen hallintaohjelmisto, joka keskittyy enemmän tulostustyönkulun optimointiin ensisijaisena tavoitteenaan alentaa tulostuskustannukset mahdollisimman alhaisiksi.

ladata UniFLOW

  • MUUT: 5 parasta 3D-tulostusohjelmistoa kuvien elävöittämiseen

SafeCom

tulostimen hallintaohjelmistoSafeCom on Nuancen tallin tulostinhallintaohjelmisto, joka on suunniteltu yksinkertaistamaan työnkulkua ja hallitsemaan asiakirjojen tulostusta. Ohjelmisto virtaviivaistaa ja ohjaa yrityksen kaikkia tulostustoimintoja keskeisestä paikasta käsin. Kuten Nuance väittää, ohjelmisto vähentää tulostuskustannuksia noin 30 % jokaisessa tulostimessa.

Lisäksi ohjelmistoon voidaan integroida tiettyjä kolmannen osapuolen suojausominaisuuksia. Tämän avulla ohjelmistoon voidaan helposti sisällyttää ominaisuuksia, kuten käyttäjän todennusjärjestelmä, joka ilmoittaa käyttäjille tietojen antamisesta ennen tulostusta. Vaikka SafeCom ei ehkä ole yhtä kattava kuin PaperCut ja Equitrac, se tarjoaa virtaviivaisemman lähestymistavan tulostuksen hallintaan.

Siitä huolimatta SafeCom toimii erinomaisesti eri merkkisten tulostimien kanssa, ja se on ihanteellinen tulostuksenhallintaratkaisu erilaisille yrityksille (koko ja tyyppi), pienistä keskisuurista suuriin yrityksiin.

ladata SafeCom

  • Toimittajan huomautus: Jos olet kiinnostunut muista tulostinohjelmistoista ja lisävarusteista, tutustu laajaan opaskokoelmaamme.

PrintFleet

tulostimen hallintaohjelmistoPrintFleet on ECI Software Solutionsin kehittämä dataohjattu tulostimenhallintaohjelmisto, joka on ollut markkinoilla jo yli 10 vuotta. Runsaan kokemuksensa pohjalta Print Fleet auttaa yrityksiä hallitsemaan tulostustoimintojaan ja työnkulkuaan.

Ohjelmisto voidaan ottaa käyttöön paikan päällä tai pilvipalvelussa. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden hallita tulostusprosessiasi mistä tahansa.

Lisäksi tämä tulostimenhallintaohjelmisto analysoi yksittäisten työntekijöiden ja ryhmien tulostustoimintojen tiheyttä. Näin ollen voit määrittää kunkin tiimin ja työntekijän tulostamisesta aiheutuvat kustannukset.

PrintFleet erottuu myös yhtenä kestävimmistä tulostuksenhallintaohjelmistoista näkyvyyden ja maineen suhteen. Se on voittanut useita palkintoja tunnustuksena palvelun laadusta ja asiakkaiden tyytyväisyydestä.

Tämän lisäksi PrintFleet on monipuolinen tulostinhallintaratkaisu, jota voidaan käyttää optimoimaan tulostusprosessia ja parantamaan yleistä työnkulkua. Saat lisätietoja ohjelmistosta heidän viralliselta verkkosivustoltaan.

ladata PrintFleet

  • LUE MYÖS: Täysi korjaus: Tulostin alkaa tulostaa hitaasti Windows 10, 8.1, 7

OM Plus FM

tulostimen hallintaohjelmistoOM Plus FM isännöi laajaa alustaa, joka auttaa eri mittakaavoja yrityksiä järjestämään ja hallitsemaan tulostustyönkulkuaan. Se on suunniteltu analysoimaan tärkeitä parametreja, kuten laitteen käyttöä, käytettävyyttä, tulostuskustannuksia ja niin edelleen, jotta voit tarjota sinulle optimoidun tulostimen hallintaratkaisun.

Tämän lisäksi tässä tulostimen hallintaohjelmistossa on intuitiivinen näyttöliittymä, joka helpottaa navigointia ohjelmiston laajalla alustalla. Mukautettavia vaihtoehtoja on myös tarjolla, ja voit rajoittaa liitetyssä tulostimessa sallittujen tulosteiden määrää.

Lisäksi OM Plus FM voidaan ottaa käyttöön paikan päällä tai pilvipalveluna. Se myös luo raportteja tulostimista saaduista tiedoista. Sinänsä tietojoukot väriainetasoista, laitevirheistä ja muista analysoidaan osuvasti ja luodaan kattaviin raportteihin.

Lopuksi ohjelmisto tarjoaa luotettavaa asiakastukea asiakkaalleen. Heidän teknisen tuen tiiminsä vastaa yleensä kaikkiin kyselyihin ja tiedusteluihin muutamassa minuutissa. Saat lisätietoja ohjelmistosta (mukaan lukien sen hinnoittelu) OM Plus FM:n viralliselta verkkosivustolta.

ladata OM Plus FM

Tiedätkö tulostimen hallintaohjelmiston, jota emme maininneet tässä viestissä? Kerro meille kommentoimalla alla.