XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Monikappaledynamiikan simulointiohjelmisto on uskomattoman hyödyllinen ohjelmistotyökalu. Sen avulla voit tehdä erittäin monimutkaisia ​​toisiinsa yhdistettyjä järjestelmiä sekä jäykille että joustaville rungoille.

Voit käyttää tämäntyyppisiä ohjelmistoja ihmiskehon tutkimuksessa, robotiikassa ja muissa mekaanisissa järjestelmissä. Voit käyttää kutakin näistä elementeistä tutkimusprosessissa ja voit määrittää erityisiä ja tarkkoja ominaisuuksia.

Tämän ohjelmiston avulla voit tarkkailla rakenteen jännityspisteitä. Tämän lisäksi voit testata sen ominaisuuksia ja projisoida sen 3D-malliksi lähempää ja yksityiskohtaisempaa tarkastusta varten.

Kuten näet, voit käyttää tämän tyyppisiä ohjelmistoja monilla eri aloilla – ihmisen tutkimus- ja kuntoutuskeskuksista robottien monimutkaiseen biomekaaniseen analyysiin, RNA:n ja DNA:n kirjoittamiseen ja koodaamiseen.

Yhteinen teema näillä aloilla on suuri määrä erilaisia ​​käytettyjä liitoksia. Tämän työkalun avulla voit muuttaa ja vaikuttaa kaikkiin projektisi osa-alueisiin riippumatta siitä, kuinka monimutkaisia ​​rakenteita työskentelet.

Tässä artikkelissa tutkimme joitain markkinoiden parhaista ohjelmistovaihtoehdoista vuonna 2019. Lsamoin, wKeskustelemme myös joistakin ilmaisista usean kehon dynamiikan simulointiohjelmistovaihtoehdoista Windows 10:lle. Lue lisää saadaksesi lisätietoja.

Contents

Mikä on paras monirunkodynamiikan simulointiohjelmisto?

MSC Adams

MSC Adams - paras monirunkodynamiikan simulointiohjelmisto

MSC:n Adams on loistava monikappaledynamiikan simulointiohjelmisto, jota käytetään tutkittaessa liikkuvien osien dynamiikkaa, kuinka voimat vaikuttavat ja jakautuvat virtuaalimalliin sekä muita mekaanisten järjestelmien näkökohtia.

Tässä on joitain Adamsin merkittävimmistä ominaisuuksista:

 • Vähentää tuotekehityksen kustannuksia käyttämällä järjestelmätason suunnittelun validointia – liikettä, rakenteita, ohjausta jne.
 • Optimoitu tunnistamaan ongelmia suurissa projekteissa
 • Kyky suorittaa epälineaarisen dynamiikan prosessi nopeasti
 • Vähentää projektien suunnitteluun ja testaukseen käytettyä aikaa

Kokeile MSC Adamsia

OpenSim

OpenSim - paras monikappaledynamiikan simulointiohjelmisto

OpenSim on loistava monikehodynamiikan simulointiohjelmisto, jota käytetään tutkimus- ja kuntoutustieteen alalla.

Tämä ohjelmisto mahdollistaa tuki- ja liikuntaelimistön (lihasten ja luuston) tutkimuksen ja on huippuluokkaa siinä, miten ymmärrämme ja käsittelemme ihmiskehossa esiintyviä ongelmia. Tämäntyyppinen tutkimus voi helposti havaita poikkeavuuksia kehon liikkumisessa, mikä mahdollistaa tarkemman ja paremman hoidon.

Tämä ohjelmisto on täysin ilmainen käyttää, ja se on jo käytössä useissa tutkimus- ja kuntoutuskeskuksissa ympäri maailmaa.

Lataa OpenSim


Haluatko luoda ER-kaavioita tietokoneellesi? Tee se helposti näillä työkaluilla!

Avaa Dynamics Engine

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Open Dynamics Engine - Paras monirunkodynamiikan simulointiohjelmisto

Open Dynamics Engine on toinen erittäin tehokas ja hyödyllinen työkalu, jonka avulla voit luoda, testata ja suorittaa korkean suorituskyvyn jäykän rungon dynamiikkaa.

Tällä ohjelmistolla simuloidaan virtuaalisia olentoja, mukautettuja esineitä virtuaaliympäristöissä ja jopa ajoneuvoja. Tässä on joitain muita hienoja ominaisuuksia:

 • Nopea ja joustava alusta
 • Täysin ilmainen käyttää ja jakaa
 • Mahdollistaa kehittyneiden nivelten käytön
 • Sisäänrakennettu törmäystunnistus
 • Kosketa kitkaominaisuuksia

Kokeile Open Dynamics Engineä

 • Toimittajan huomautus: Jos olet kiinnostunut muista suunnitteluohjelmistoista, tutustu laajaan opaskokoelmaamme.

MBDyn

MBDyn - paras monirunkodynamiikan simulointiohjelmisto

MBDyn on toinen ilmainen ja myös tehokas monikappaledynamiikan simulointiohjelmisto, jonka Milanon tiede- ja ilmailutekniikan laitos loi.

Tämä ohjelmisto on erittäin monipuolinen, koska sen ominaisuuksia voidaan helposti soveltaa useilla aloilla:

 • Epälineaarinen mekaniikka sekä jäykille että joustaville rungoille
 • Multibody simulointi
 • Älykkäät materiaalit
 • Sähköverkot
 • Hydrauliset verkot
 • Kiinteäsiipinen ja roottorialuksen aerodynamiikka

Tämän ohjelmiston avulla voit simuloida valittua virtuaaliympäristöä laskemalla kaikki muunnelmat kaikista mukana olevista voimista ja luoda tosielämän ja soveltuvia esityksiä tuloksista.

Lataa MBDyn

FreeDyn

FreeDyn - Paras monirunkodynamiikan simulointiohjelmisto

FreeDyn on toinen erittäin hyödyllinen monikappaledynamiikan simulointiohjelmisto, jota käytetään ratkaisemaan tämän alan tieteellisiä ja teollisia ongelmia käyttämällä sekä joustavia että jäykkiä runkoja.

Projektisi geometria voidaan helposti tuoda haluamastasi CAD-ohjelmistosta tai voit suunnitella koko projektisi tämän ohjelmiston sisällä.

Tässä on joitain sen parhaista ominaisuuksista:

 • Osaa tunnistaa parametreja ja optimoida eri järjestelmien ohjausongelmia
 • Sisältää yleisen voima- ja vääntömomenttiominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat kirjoittaa matemaattisia lausekkeita
 • Osaa luoda monimutkaisia ​​tietoobjekteja – splinejä ja parametreja

Lataa FreeDyn


Johtopäätös

Tässä artikkelissa tutkimme joitain markkinoiden parhaista saatavilla olevista monirunkodynamiikan simulointiohjelmistoista. Nämä ohjelmistovaihtoehdot kattavat varmasti kaikki monikehisimulaatiotarpeesi.

Kerro meille vapaasti, minkä ohjelmistovaihtoehdon valitsit ja miksi, käyttämällä alla olevaa kommenttiosaa.

LUE MYÖS: