XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Voimme kaikki olla yhtä mieltä siitä, että sitoutuminen aivan uuden kaiutinparin ostamiseen (varsinkin jos niiden tekniset tiedot ovat mahtavia) voi olla yksi suurimmista tunteista koskaan, mutta tiesitkö, että erikoistunut kaiuttimien testaus- ja mittausohjelmisto voi auttaa sinua tekemään oikean päätöksen jopa nopeammin?

AUDMES, TrueRTA, REW ja RT-SPEAKER ovat parhaita ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla voit “nähdä” kuulemasi reaaliajassa, jotta tiedät varmasti, ovatko uudet kaiuttimet, joita olet katsellut jo jonkin aikaa. ovatko oikea valinta sinulle vai eivät.

Tietenkin useimmat näistä työkaluista on suunniteltu erityisesti ääniteknikkoja ja audioammattilaisia ​​ajatellen, mutta se ei tarkoita, etteivätkö harrastajat tai harrastajat voisi käyttää niitä yhtä helposti. Oppimiskäyrä saattaa olla hieman jyrkempi, mutta tulokset ovat yhtä hyviä.

Contents

Parhaat ohjelmistoratkaisut kaiuttimien mittaukseen ja testaukseen

AUDMES

AUDMES-kaiuttimien testausohjelmisto

AUDMES, joka on lyhenne sanoista AUDio Measurement System (kyllä, alkukirjaimet ovat hyvin ilmeisiä työkalun koko nimessä), on ilmainen ohjelmistoratkaisu, joka on suunniteltu auttamaan sinua suorittamaan mittauksia ja testejä kaiuttimillesi, jotta voit nähdä tarkalleen, jos niiden todelliset tiedot vastaavat pakkauksessa olevia.

Lataa AUDMES

Tämä työkalu ei vaadi sen asentamista tietokoneellesi, koska se on kannettava. Tämä tarkoittaa myös, että se ei sotke rekisterimerkintöjäsi eikä luo tietokoneellesi lisätiedostoja tai kansioita.

Sen ominaisuuksista löytyy aaltomuotogeneraattori, jossa on useita mukautusvaihtoehtoja, oskilloskooppi, jonka avulla voit säätää monia sen parametreja, reaaliaikainen spektrianalysaattori sekä taajuusvastekaavio, joka näyttää myös reaaliaikaisen äänidatan.

TrueRTA

TrueRTA kaiuttimien mittausohjelmisto

TrueRTA on myös erikoistunut ohjelmistoratkaisu, jonka avulla voit mitata ja testata kaiuttimiesi tehoa reaaliajassa, mutta tällä kertaa se ei ole ilmainen.

Vaikka sen mukana tulee kokeiluversio, jota voidaan käyttää tasolla yksi, sinun on silti ostettava se, jotta voit hyötyä sen kaikista ominaisuuksista.

Ensimmäinen taso on ilmainen eikä vanhene koskaan, mutta tietyt valikot eivät ole käytettävissäsi, ellet osta lisenssiä.

TrueRTAa voidaan käyttää moniin toimintoihin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen live-musiikin taajuustietojen tarkkailuun reaaliajassa, kaiutinjärjestelmien taajuusvasteiden mittaamiseen, yksittäisten mittausten yhdistämiseen spatiaaliseen keskimääräiseen taajuusvasteen mittaukseen, melun ominaisuuksien tutkimiseen tai analysointiin. yhteensopivien laitteiden vääristymät.

Lataa TrueRTA

TrueRTAsta löytyvistä instrumenteista mainitsemme:

 • Korkean resoluution reaaliaikainen äänen spektrianalysaattori;
 • Pienen vääristymän signaaligeneraattori;
 • Digitaalinen tasomittari;
 • Huippukerroinmittari;
 • Dual-trace oskilloskooppi;

REW

REW-ohjelmisto kaiuttimien mittaamiseen

REW ei ehkä kerro paljon, mutta asiat voivat muuttua, kun huomaat, että se tarkoittaa Room EQ Wizardia. Ei?

No, tämä ohjelmistoratkaisu suunniteltiin yhtä asiaa ajatellen: auttaa äänenharrastajia suorittamaan erilaisia ​​testejä ja mittauksia audiolaitteilleen (pääasiassa kaiuttimilleen) vaivattomasti ja kätevästi.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Onneksi REW on lahjoitusohjelma, mikä tarkoittaa, että vaikka voit käyttää sitä ilmaiseksi, saatat haluta tehdä lahjoituksen sen kehittäjille, jos pidät siitä hyödyllisenä ja haluat työskennellä sen kanssa.

Lataa REW

Jotkut REW:n ominaisuudet, joita voit hyödyntää:

 • Särön ja taajuusvasteen mittaustyökalut;
 • Offline-mittaustila (vastaukset voidaan luoda tuoduista tallenteista);
 • Reaaliaikainen analysaattori;
 • Signaali generaattori;
 • Äänitasomittari;
 • Spektrihajoamiskuvaajat;
 • Impulssivaste;
 • Impedanssin mittaus;
 • Huonesimulaattori;
 • Tuki ASIO:lle;
 • vastehuippujen automaattinen tunnistaminen;

RT-kaiutin

RT-Speaker kaiuttimen mittaustyökalu

RT-Speaker on viimeinen kohde kaiutintestaus- ja -mittausohjelmistomme luettelossa, mutta se ei tee siitä edeltäjiään tehokkaampaa. Parhaan tehokkuuden saavuttamiseksi on kuitenkin suositeltavaa yhdistää tämä työkalu sen laitteistovastineen, FX100 Sound Analyzerin, kanssa.

Jos se tehdään oikein, tämän erittäin tehokkaan laitteisto-ohjelmistoyhdistelmän käyttäminen voi auttaa sinua korreloimalla sen havainnot 100-prosenttisesti “ihmiskorvan subjektiiviseen havaintoon” sen objektiiviseen “Rub & Buzz” -analyysiin.

Osta RT-kaiutin

Valitettavasti luettelomme päättyy premium-tuotteeseen, joka ei tarjoa edes kokeiluversiota potentiaalisille asiakkailleen, mutta sisältää joitain vaikuttavia ominaisuuksia konepellin alle:

 • Nopeat testaustoimenpiteet kestävät vain muutaman sekunnin (enintään);
 • Pystyy havaitsemaan kaiuttimien toimintahäiriöt, kuten ilmavuodot, keskittämättömät kelat tai koskettavat johdot;
 • Tarjoaa automaattisen kalibrointijakson;
 • Mukana useita laadun testausklustereita;

Tämä työkalu ei tietenkään ole tarkoitettu kotikäyttöön, koska se palvelisi paremmin jossain laadunvalvontaasiantuntijoiden käsissä, mutta se ei tarkoita, ettet voisi käyttää sitä itse, varsinkin jos olet intohimoinen oppimaan lisää kaiuttimien ominaisuudet ja jopa viat.

Paras ohjelmisto kaiuttimien mittaamiseen ja testaukseen

Totta puhuen, et voi koskaan olla varma jostain juuri ostamastasi ennen kuin palaat kotiin, avaat sen pakkauksesta ja otat sen hyvään käyttöön, etkä silloinkaan voinut ymmärtää tuotteesi huippuja ja huonoja puolia, sen ominaisuuksia ja puutteita. Ei, ellei sinulla ole erityisiä ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat sinua yksinkertaistamaan prosessia.

Monet kaiuttimet ostavat kaiuttimien testaus- ja mittausohjelmistotyökaluja sen perusteella, millä kaiuttimilla on suurin numero pakkauksen W-kirjaimen vieressä: “500W? Hyvä! 1000W? Vielä parempi!”

Todellisuudessa asiat ovat kuitenkin villisti toisin. Saatat päätyä vialliseen tuotteeseen, ja ilman asianmukaista koulutusta korvasi eivät ehkä pysty havaitsemaan mitään ääniartefakteja, mikä puolestaan ​​voi merkitä varhaista hautaa koskemattomille merkkikaiuttimillesi, joihin juuri käytit omaisuuksia.

Tässä tilanteessa työkalut, kuten REW, RT-Speaker ja AUDMES, voivat todella auttaa sinua säästämään rahaa tarjoamalla sinulle luotettavia mittauksia ja testausrutiineja.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.