XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

  1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
  2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

  3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

  • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Tietojen anonymisointi on tietosuojaprosessi, joka keskittyy yksityisyyden suojaan. Tietojen anonymisoinnin tehtävänä on salata tai poistaa henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja tietojoukoista. Tällä tavalla henkilöt, joilta tiedot kerättiin, pysyvät anonyymeinä.

Tietojen anonymisointia käytetään usein lääketieteen alalla sekä datasensitiivisessä tilastoanalyysissä. Jos sinun on tehtävä käsittelemäsi tiedot anonyymeiksi, voit käyttää jotakin alla luetelluista työkaluista.

Contents

Mitkä ovat parhaat ilmaiset tietojen anonymisointityökalut?

NordVPN

nordvpn

Kun puhutaan tietosuojasta PC:tä käytettäessä, sana Nimettömyys on tullut melkein synonyymi VPN:n käytölle.

Näin ollen ei ole parempaa tapaa aloittaa tällainen luettelo ilman parasta tällä hetkellä markkinoilla olevaa VPN:ää: NordVPN.

NordVPN antaa sinulle mielenrauhan aina, kun käytät julkista Wi-Fi-yhteyttä, käytät henkilökohtaisia ​​ja työtilejä tien päällä tai haluat pitää selaushistoriasi omana tietonasi.

Mitään ei tallenneta, ja sillä ei ole väliä, kuka valvoo toimintaasi, olipa kyseessä valtion virkamiehet, hakkerit tai itse Internet-palveluntarjoaja, tietosi ovat täysin turvassa.

Tämä VPN on uskomattoman monipuolinen, sillä valitsemastasi tilaussuunnitelmasta riippumatta saat täydellisen suojan kaikilla laitteillasi, olipa kyseessä Windows, macOS, Android tai iOS.

Itse asiassa yksi tilaus antaa sinulle samanaikaisen suojan jopa 6 eri laitteelle kerrallaan.

Ne teistä, jotka ovat hyvän vanhanaikaisen selaamisen faneja, rakastavat myös Chromen ja Firefoxin salattuja välityspalvelinlaajennuksia.

Hanki NordVPN

ARX-tietojen anonymisointityökalu

arx

ARX ​​on avoimen lähdekoodin ohjelmisto arkaluonteisten henkilötietojen anonymisointiin. Työkalu muuttaa tietojoukot syntaktisiksi tietosuojamalleiksi, jotka vähentävät tietosuojaloukkauksiin johtavia hyökkäyksiä.

ARX ​​poistaa suorat tunnisteet, kuten nimet, tietojoukoista ja lisää lisärajoituksia epäsuorille tunnisteille, kuten sähköpostiosoitteille tai puhelinnumeroille. Työkaluissa on myös sisäänrakennetut tiedon tuontimahdollisuudet relaatiotietokantoihin (MS SQL, DB2, SQLite, MySQL), MS Excel- ja CSV-tiedostoihin.

Hanki ARX-tietojen anonymisointityökalu

Anonymisoija

Paras ilmainen tietojen anonymisointiohjelmisto käytettäväksi vuonna 2023

Tiedot voivat tulla myös kuvien muodossa. Jos tarvitset työkalun kuvien sumentamiseen, suosittelemme Anonymizeriä. Ohjelmisto tunnistaa kasvot, autojen rekisterikilvet ja muut kuvatiedot eri mittakaavassa ja -suunnissa ja tekee tiedoista lukukelvottomia hämärtymissuodattimilla.

Anonymizer SDK on erillinen C/C++-kirjasto Windowsille ja Linuxille. Voit käyttää sitä anonymisoimaan katunäkymäkuvia, verkkokameravalokuvia tai muita valokuvia, joiden yksityisyys on suuri huolenaihe.

Hanki Anonymizer

NLM-pesuri

Paras ilmainen tietojen anonymisointiohjelmisto käytettäväksi vuonna 2023

NLM-Scrubber on uusi, ilmainen kliinisen tekstin tunnistamistyökalu. Ohjelmisto on tällä hetkellä alkuvaiheessa, mutta voit jo kokeilla sitä, jos olet utelias.

Hyvä uutinen on, että sen kehittäjät julkaisevat työkalusta ei-beta-version. NLM-Scrubberia käytetään pääasiassa lääketieteellisten asiakirjojen tunnistamiseen.

Näin käytät NLM-Scrubberia:

  1. Lataa NLM-Scrubber
  2. Luo asetustiedosto tekstieditorilla
  3. Avaa komentorivikäyttöliittymä
  4. Muuta nykyinen hakemisto, johon latasit tai siirsit NLM-Scrubberin
  5. Käytä seuraavaa komentoa suorittaaksesi NLM-Scrubber: scrubber.exe.

Hanki NLM-Scrubber

Imperva Camouflage Data Merkintäohjelmisto

  Tietojen peittämisohjelmisto

Imperva Camouflagen tiedonmuodostustyökalu poistaa arkaluontoiset tiedot, jotka haittaavat testejä, ulkoistamista ja analytiikkaa. Työkalu poistaa arkaluonteisten tietojen tunnistamisen ja säilyttää alkuperäisen tietojoukon realistisuuden ja toiminnallisuuden.

Tietoluokkia, joita nämä työkalut voivat käyttää, ovat nimet, osoitteet, luottokortit, SSN/SIN, puhelin ja paljon muuta.

Lisätietoja tästä työkalusta saat alla olevasta videosta:

Voit myös kokeilla tätä tietojen peittotyökalua ilmaiseksi tai kysyä Imperva Camouflagelta tarjous käymällä yrityksen virallisilla verkkosivuilla.

Hanki Imperva Camouflage Data Merkintäohjelmisto

Päätämme listamme tähän. Kuten näet, tässä artikkelissa mainittuja työkaluja voidaan käyttää samaan tarkoitukseen useilla aloilla. Ne auttavat sinua tunnistautumaan arkaluonteisia tietojaonko se koodattu kuviin tai kirjaimiin.

Oletko käyttänyt muita tietojen anonymisointiohjelmistoja, joita emme maininneet tässä artikkelissa?

Jos näin on, kerro meille lisää kokemuksistasi alla olevassa kommenttiosassa.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.