XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

  1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
  2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

  3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

  • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Keskimääräisessä yritys- tai yritysympäristössä tärkeimmät virrankulutuksen lähteet ovat yleensä palvelimet/tietokeskukset (jos sellaisia ​​on) ja tietokonejärjestelmät (kannettavat ja pöytäkoneet). Ongelmana on myös työntekijöiden huolimattomuus (energiansäästö) heidän käyttäessään tietokoneitaan.

Lopputuloksena on suuret kuukausittaiset sähkölaskut, jotka eivät ole kustannustehokkaita. Tämän ongelman ratkaisemiseksi työnantajan tulee olla “tehotietoinen” ja tätä varten hän voi helposti ottaa käyttöön kestävän virranhallintaohjelmiston palvelut.

Virranhallintaratkaisut tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka on ensisijaisesti suunniteltu antamaan käyttäjille enemmän hallintaa tietokoneidensa energiankäytöstä. Kaksi näkyvää ominaisuutta tässä suhteessa ovat raporttianalyysi ja automaattiset hallintalaitteet.

Tässä viestissä aiomme tarkastella viittä kestävintä virranhallintaohjelmistoa Windows PC:lle.

Contents

Paras virranhallintaohjelmisto Windows 10:lle

1E Yövartija

virranhallintaohjelmisto1E Night Watchman on huippuluokan virranhallintaohjelmisto, joka on ollut olemassa noin kaksi vuosikymmentä. Ohjelmisto on yksi virranhallinta-alan pioneereista (tietokoneille), ja se on epäilemättä yksi luotettavimmista. Yhdeksi alan parhaista tunnustettu 1E Night Watchman tarjoaa käyttäjille laajan valikoiman energiaa säästäviä ominaisuuksia.

Ohjelmisto tarjoaa yksityiskohtaisia ​​analyyseja ja raportteja tietokoneidesi virrankäytöstä ja energiankulutuksesta. Nämä analyysit voidaan tehdä kollektiivisesti tai yksilöllisesti. Joka tapauksessa voit hallita paremmin tietokoneidesi virtavaihtoehtoja. Lisäksi näiden analyysien tuottamat raportit on johdettu tarkoista algoritmeista, jotka seuraavat tietokoneesi käyttöä.

Lisäksi 1E Night Watchman tarjoaa sinulle joukon mukautettuja virranhallintavaihtoehtoja, joita voidaan muokata laitteidesi toiminnallisuuden mukaan. Se tarjoaa myös joukon toimintoja, joiden avulla voit suorittaa tiettyjä tehtäviä tietokonejärjestelmässäsi lepotilassa (energiansäästötilassa).

  • LUE MYÖS: 5 parasta ohjelmistoa tietokoneen virtalähteen testaamiseen ja odottamattomien tapahtumien välttämiseen

Käyttääksesi 1E Night Watchmanin palveluita sinun tulee täyttää verkkolomake, jossa on yksityiskohtaiset tiedot yrityksestäsi. Pian lomakkeen täyttämisen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tarjous.

Kun asennus on valmis, voit jatkaa ja nauttia virranhallintaohjelmiston lukemattomista eduista.

ladata 1E Yövartija

Verdiem Surveyor

virranhallintaohjelmistoVerdiem Surveyor on Apteanin kehittämä virranhallintaohjelmisto, joka on erityisesti suunniteltu Windows PC:lle. Verdiem Surveyor kehitettiin yli 17 vuotta sitten, vuonna 2001. Nykyään se kestää varpaista varpaisiin minkä tahansa virranhallintaohjelmiston kanssa, mitä tulee palveluiden toimittamiseen ja asiakastyytyväisyyteen.

Tämä virranhallintaohjelmisto on rakennettu algoritmeilla, joiden avulla voit tarkkailla ja havaita verkon jokaisen tietokonejärjestelmän virrankulutusta.

Ohjelmisto on melko helppokäyttöinen. Se perustuu integroituun käyttöliittymään, joka mahdollistaa kaikkien kytkettyjen järjestelmien tehokkaan virranhallinnan keskitetysti. Verdiem Surveyorin avulla käyttäjät voivat arvioida tarkasti energiankulutuksensa (useita valuuttoja) varmistaakseen säästetyn energian hinnan (arvon). Se sisältää myös tiettyjä ominaisuuksia, jotka voidaan määrittää parantamaan edelleen laitteidesi virransäästökykyä.

Lisäksi ohjelmisto antaa sinulle mahdollisuuden automatisoida tiettyjä toimintoja, kuten; “kun tietokone laitetaan nukkumaan”, “kun järjestelmä herää” ja monia muita virransäästövaihtoehtoja. Aikatauluja voidaan luoda myös useille ja muokattavissa oleville järjestelmäryhmille. Ohjelmiston EvokeIT-toiminnon avulla käyttäjät voivat myös herättää etäyhteyden kautta linkitettyjä järjestelmiä ja suorittaa tiettyjä suojaustoimintoja.

Lopuksi Verdiem Surveyor tarjoaa mukautetun hinnoittelun, ja sinun on täytettävä lomake saadaksesi sopivan hinnoittelusuunnitelman yrityksellesi.

ladata Verdiem Surveyor

  • MUUT: Mitä tehdä, jos tietokone ei käynnisty sähkökatkon jälkeen

PowerHawk

virranhallintaohjelmistoPowerHawkin on kehittänyt Tangent, johtava tietokonepohjaisten erikoisratkaisujen toimittaja. Ohjelmisto on palvelinpohjainen ratkaisu, joka mahdollistaa tehon ja energianhallinnan vaihtoehtojen ohjauksen keskitetystä laitteesta.

Yksi PowerHawkin suuri etu on, että ohjelmistoa ei tarvitse asentaa yksittäisiin tietokoneisiin. tehoasetukset lähetetään suoraan jokaiselle verkon tietokoneelle Active Directory .msi -paketin kautta. Lisäksi sitä voidaan käyttää käytännöllisesti katsoen kaikissa tietokonejärjestelmissä sen suhteellisen alhaisten järjestelmävaatimusten vuoksi. Tämä tekee siitä ihanteellisen virrankulutuksen hallintaan vanhoissa PC-versioissa.

Lisäksi PowerHawkin avulla voit luoda tehoasetusten aikataulun. Tämä voi olla tunti-, päivä- tai viikkokohtainen. Ohjelmisto mahdollistaa myös joustavuuden virrankulutuksessa, sillä erilaisia ​​ohjeita voidaan muokata palvelemaan virranhallintaverkon eri tietokoneryhmien tarpeita.

Voit myös ohittaa tietokoneen oletusvirtakomentoja tai muokata niitä haluamallasi tavalla.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Siitä huolimatta PowerHawk tarjoaa ilmaisen version, joka on erityisesti suunniteltu henkilökohtaiseen käyttöön yhdellä tietokoneella. Tarjolla on myös premium-versio, vaikkakin edulliseen hintaan. Voit käyttää ohjelmiston palveluita täyttämällä heidän verkkosivustollaan olevan lomakkeen.

ladata PowerHawk

  • KORJAUS: Virrankäyttösuunnitelma muuttuu jatkuvasti Windows 10:ssä, 8:ssa ja 7:ssä

Powerpro Manager

Powerpro Manager -ohjelmisto

Powerpro Manager on yksi markkinoiden näkyvimmistä virranhallintaohjelmistoista. Kuten ohjelmiston kehittäjät väittävät, Powerpro Manager säästää jopa 35 dollaria tietokonetta kohti energiakustannuksissa joka vuosi. Ohjelmisto on yhteensopiva eri Windows-versioiden kanssa Windows 10:stä Windows 2000:een.

Lisäksi Powerpro Manager on palvelinpohjainen ja hyödyntää keskuspalvelinkonsolia, joka ohjaa kaikkien verkkoon kytkettyjen tietokoneiden tehoasetuksia. Tämän avulla voit säästää aikaa ja optimoida virranhallintaprosessisi.

Myös virranhallinnan kokoonpanopäivitykset otetaan automaattisesti käyttöön, vaikka tietokone olisi lepotilassa tai sammutettu kokonaan. Ohjelmisto suorittaa tilastollisen virrankulutuksen analyysin, joka kertoo kunkin palvelimella olevan tietokoneen virrankulutuksen.

Lisäksi perusvirran asetukset, kuten “näyttö sammutetaan”, “valmiustila”, “sammutus”, “lepotila” ja niin edelleen, voidaan suorittaa suoraan ohjelmistossa, ja se lähettää välittömästi vahvistusviestin ennen kohdetietokoneen sammuttamista.

Powerpro Manager on yhteensopiva Wake-On-Lanin kanssa, joka voidaan ottaa käyttöön minkä tahansa tietokoneen herättämiseen virranhallintaverkossasi.

Powerpro Manager tarjoaa ilmaisen version, joka on varustettu tukemaan jopa viittäkymmentä tietokonejärjestelmää. Tämä tekee ohjelmistosta ihanteellisen pienille ja keskisuurille yrityksille. Premium-versio puolestaan ​​vaatii maksullisen tilauksen, ja sen mukana tulee erityisiä tukipalveluita.

ladata Powerpro Manager

  • LIITTYVÄT: RATKAISTU: Älä sammuta tai irrota laitettasi

PwrSmart ohjelmisto

virranhallintaohjelmistoPwrSmart Software on tehokas energiaa säästävä ohjelmisto, joka auttaa käyttäjiä hallitsemaan tietokoneidensa virtaasetuksia. Se minimoi virrankulutuksen sammuttamalla tietokoneet automaattisesti, kun niitä ei käytetä. Tässä energiaa säästävässä ohjelmistossa on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka tarjoaa välittömän hallinnan asennuksen yhteydessä.

Lisäksi PwrSmartissa on joukko tehopaketteja, jotka on luotu eri skenaarioita varten. Tämä tekee ohjelmistosta melko helppokäyttöisen uusille käyttäjille, koska voit helposti nostaa minkä tahansa paketin käytettävissä olevien virranhallintapakettien joukosta tarpeitasi varten.

Lisäksi ohjelmisto on asiaankuuluvien virranhallintastandardien mukainen, mikä varmistaa, että saat parhaan energiansäästökokemuksen. Lisäksi käyttäjät saavat ilmoituksen tulevista virta-aikatauluista, kuten järjestelmän lepotilasta tai valmiustilasta, ja voit helposti mukauttaa tällaisia ​​ilmoituksia.

Lopuksi PwrSmart on yhteensopiva eri Windows-versioiden kanssa, ja sitä voidaan käyttää etäältä. Se tarjoaa mukautetun hinnoittelusuunnitelman, joka riippuu verkossasi olevien tietokoneiden määrästä. Voit kuitenkin käyttää ohjelmistoa ilmaisella kokeilujaksolla lyhyen ajan ennen maksullisen tilauksen tilaamista.

ladata PwrSmart ohjelmisto

Oletko käyttänyt jotakin edellä mainituista virranhallintaohjelmistoista? Kerro meille kommentoimalla alla.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.