XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistovioista ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

  1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
  2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

  3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

  • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Vastaanotto on minkä tahansa organisaation kasvot ja ääni. Automaattinen vastaanottovirkailijaohjelmisto yksinkertaistaa koko kävijähallintaprosessia. Olipa kyseessä asiakas, ehdokas tai asiakas, heille vastaanottovirkailija on ensimmäinen yhteyspiste organisaatioon. Tästä syystä ne ovat yhtä tärkeitä yritykselle, kuten HR tai markkinointiosasto.

Siksi vastaanottovirkailija on pääosin vastuussa miellyttävästä kokemuksesta heti, kun asiakas soittaa tai saapuu organisaatioon. Viestinnän hallinta kasvokkain, verkossa ja puheluissa samanaikaisesti voi kuitenkin olla stressaavaa.

Sekalaiset toimistotehtävät, kuten asiakkaille soittaminen, laskutus, tapaamisten sovittaminen jne. voivat lisätä heidän jo ennestään haastavaa työtä. Silloin automatisoitu vastaanottovirkailijaohjelmisto tulee pelastamaan.

Tässä on nopea luettelo joistakin johtavista front office -hallintaohjelmistojärjestelmistä tehokkuuden lisäämiseksi.

Contents

Mitkä ovat parhaat automatisoidut vastaanottovirkailijan työkalut PC:lle?

Vonage Business Solutions

front office hallintaohjelmisto

Vonage Business Solutions, joka on saatavana sovelluksina ja latauksina, auttaa parantamaan yritysviestintää. Tämä pilvipohjainen automatisoitu vastaanottovirkailijaohjelmisto sulautuu vaivattomasti verkkoselaimiin, älypuhelimiin ja yritystuotteisiin.

Vonage-yrityspuhelinjärjestelmät ovat täydellisiä keskikokoisille yrityksille, jotka hienosäätävät VoIP-puhelinjärjestelmäänsä Internetissä toimivilla laitteilla.

Se auttaa myös yrityksiä ottamaan yhteyttä puhelimitse, tekstiviesteillä tai videoneuvotteluilla, mikä säästää paljon vastaanottovirkailijoiden aikaa.

Puhelun ilmoittaminen, Älä häiritse -vaihtoehto tai eri laitteiden yhdistäminen samaan alaliittymään ovat sen tärkeimpiä ominaisuuksia. Tilivastaavat voivat hallita puheluita hallintaportaalin kautta ja arvioida puhelutallenteita, muuttaa kojelaudan näkyvyyttä ja paljon muuta.

He voivat myös nähdä laskutustiedot ja korjata portaalin puhelinverkkoyhteyden rajoituksia. Pöytätietokoneratkaisujen lisäksi käyttäjät voivat myös ladata sen mobiilisovelluksen helppoon käyttöön. Se voidaan myös synkronoida Googlen, Outlookin tai CRM:n kanssa.

Hinta: alkaen 19,99 dollarista.

  • LUE MYÖS: 5 parasta vapaa-ajan ohjelmistoa, joka pitää työntekijäsi tyytyväisinä

GoCanvas

front office hallintaohjelmisto

Tietojen syöttäminen ja kontaktien hallinta ovat yksi vastaanoton henkilökunnan tärkeimmistä asioista. GoCanvas on yksi parhaista front office -hallintaohjelmistoista, joka auttaa käyttäjiä viimeistelemään työnsä minuuteissa.

Se sisältää tehokkaita ominaisuuksia organisaatioille auttamalla käyttäjiä luomaan ja täyttämään rajattomasti lomakkeita. Bonuksena – käyttäjät voivat myös tallentaa rajattomasti dataa.

Se tarjoaa vedä ja pudota -työkalun, jonka avulla käyttäjät voivat luoda omia mobiilisovelluksiaan ilman koodausta tai ohjelmointia. Sen avulla käyttäjät voivat myös ottaa kuvia työkalujen tarkistamista tai sarvikuonojen tarkkailua varten yhdellä napsautuksella.

Lisäksi se voi auttaa vahvistamaan myyntitilauksen yksinkertaisesti hankkimalla allekirjoituksen älypuhelimeesi.

Canvas auttaa myös laskelmissa, jotta tilaushinta voidaan arvioida oikein. Lisäksi? Se pitää käyttäjät ajan tasalla laitteista tai tiimin jäsenen sijainnista GPS-seurannan avulla.

Viivakoodin skannaus yhdellä napsautuksella, mobiilimaksujen saumaton omaksuminen ja asiakastietokannan lataaminen muihin sovelluksiin ovat joitakin sen muita merkittäviä ominaisuuksia.

Hinta: ilmainen kokeiluversio saatavilla; yritystason versio alkaa 45 dollarista.

LUE MYÖS: 5 perusohjelmistoa uusien työntekijöiden tervetulleeksi vuonna 2019

Tervehdys digitaalinen vastaanottovirkailija

front office hallintaohjelmisto

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Tervehdys digitaalinen vastaanottovirkailija on vierailijoiden sisäänkirjautumissovellus, joka auttaa käyttäjiä saamaan enemmän aikaan. Hallinto on kriittinen ja monimutkainen osa kaikkia organisaatioita, ja Greetly yksinkertaistaa työnkulkua automatisoinnin avulla.

Vastaanoton johtamisesta kokousten tai matka-aikataulujen sovittamiseen tämä ohjelmisto auttaa yksinkertaistamaan monia asioita ja säästämään aikaa.

Tämän front office -hallintaohjelmiston tarkoituksena on säästää rahaa ja lisätä tehokkuutta samalla kun se tarjoaa korkeatasoista räätälöintiä. Se toimii pilvipohjaisessa vierailijalokissa ja on aina käytettävissä käyttömukavuuden lisäämiseksi.

Lisäksi se lähettää välittömiä hälytyksiä ääniviestillä, sähköpostilla, tekstiviesteillä tai Slackin avulla.

Hinta: 14 päivän ilmainen kokeiluversio saatavilla; alkaen $99/kk.

  • Toimittajan huomautus: Jos olet kiinnostunut muista asiakasohjelmistoista, tutustu laajaan opaskokoelmaamme.

Jive Voice

Jive ääni on toinen pilvipohjainen ja integroitu automaattinen palautusfront office hallintaohjelmistoTämä vastaanottovirkailijaohjelmisto sopii kaikenkokoisille yrityksille. Vastaajalaatikoista virtuaalisiin vastaanottovirkailijaohjelmistoihin se tarjoaa valikoiman isännöityjä VoIP-paketteja. Tämä automaattinen huoltojärjestelmä hallitsee ja päivittää puhelinjärjestelmää reaaliajassa. Se voi tehdä sen Internet-tuetusta laitteesta Jiven verkkosivuston avulla.

Sovelluksen visuaalinen soittosuunnitelmaeditori auttaa puhelinjärjestelmän asennuksessa hämmästyttävällä tavalla. Se auttaa luomaan ennakkoaikatauluja mukautetun soittosuunnitelman avulla, joka otetaan automaattisesti käyttöön, kun käyttäjä on lähtenyt. Käyttäjät voivat myös lisätä mukautettuja terveisiä ja auttaa heitä lisäämään koko päivän aikataulun kerralla.

Yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista on Find Me/Follow Me, jonka avulla käyttäjät voivat ohjata saapuvat puhelut useisiin puhelimiin tietyssä järjestelyssä. Tämä auttaa yksittäisiä käyttäjiä rakentamaan ainutlaatuisen puheluvirran vaihtaessaan alaliittymäänsä.

Hinta: alkaen 19,95 dollarista.

  • LUE MYÖS: 5 automatisoitua CRM-ohjelmistoa jokaisen yrityksen tulisi käyttää

Hootsuite

front office hallintaohjelmisto

Vastaanoton johtaminen ei ole vain puheluihin osallistumista tai vierailijoiden hallintaa. Mutta kyse on myös asiakastietokannan löytämisestä ja luomisesta, ja yksi parhaista tavoista tehdä tänään on sosiaalinen media.

Hootsuite on epäilemättä yksi johtavista ohjelmistoista, jotka auttavat käyttäjiä hallitsemaan sosiaalista mediaansa yhdessä paikassa. Tällä tavalla se toimii kilpailukykyisenä front office -hallintaohjelmistona, joka auttaa vastaanottovirkailijoita pääsemään käsiksi sosiaaliseen mediaan.

Ohjelmisto on suunniteltu säästämään aikaa auttamalla käyttäjiä ajoittamaan sosiaaliset viestinsä. Se auttaa heitä pysymään aktiivisina sosiaalisen median alustoilla kaikkina aikoina ajoittamalla automaattisesti useita viestejä kaikilla sosiaalisen median tileillä kerralla.

Se myös pitää käyttäjät ajan tasalla ennalta valtuutetulla sisällöllä, jonka tiimi voi julkaista. Tiedot tallennetaan käyttäjän haluamaan pilvitiedostoon.

Lisäksi? Sen avulla käyttäjät voivat myös arvioida sosiaalisen median kampanjoiden vaikutusta yksityiskohtaisilla raporteilla. Lisäksi käyttäjät voivat etsiä ja suodattaa sosiaalisen median keskusteluja hashtageilla, avainsanoilla ja myös sijainnilla.

Käyttäjät voivat löytää keskusteluja useilla kielillä. Tämä auttaa heitä saamaan käsityksen siitä, mitä muut puhuvat heidän brändistään jne.

Hinta: 30 päivän ilmainen kokeiluversio saatavilla; sen jälkeen hintaan 5,99 $/kk.

Vastoin yleistä luuloa, vastaanottovirkailijalla vastaanotossa on paljon asioita hoidettavana. Vierailijoiden hallinnasta, asiakaspuheluihin osallistumisesta, kokousten, lounaiden tai matkareitin suunnittelusta asiakastietokannan hallintaan on paljon tehtävää.

Nämä ovat joitain parhaista automatisoiduista vastaanottovirkailijaohjelmistoista, jotka auttavat heitä säästämään aikaa ja yksinkertaistamaan asioita. Aloita siis niiden käyttöönotto yrityksesi tuottavuuden lisäämiseksi.

AIHEESEEN LIITTYVÄT JULKAISUT:

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.