XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Ammattitaidolla asennettu kodin automaatiojärjestelmä on melko vakava investointi, mutta toisaalta se tuo varmasti lisäarvoa kotiisi. Ääniohjausominaisuuksilla varustetun kodin automaatiojärjestelmän asentamista kannattaa harkita samanlaisena ja monimutkaisena asiana kuin kodin uudistaminen. Tästä syystä on erittäin tärkeää, millaisen ohjelmiston päädyt ostamaan.

Valitsimme viisi parhainta ääniohjattua kodin automaatiotyökalua, jotka voit tällä hetkellä löytää sieltä, jotta voit tutustua niiden tärkeimpiin ominaisuuksiin ja päättää, mikä niistä on paras tarpeisiisi.

Contents

Parhaat ääniohjatut kodin automaatioohjelmat

Kodin automatisoitu asuminen

Paras ääniohjattu kotiautomaatioohjelmisto

Kuvittele vain mahdollisuus valvoa ja ohjata kaikenlaisia ​​kodin laitteita yksinkertaisesti käyttämällä äänesi ääntä ja muita erilaisia ​​käyttöliittymiä. Kanssa Home Automated Livingin HAL-järjestelmävoit tehdä juuri tämän.

Katso parhaat ominaisuudet, joista voit nauttia, jos päätät käyttää tätä ohjelmistoa:

 • HAL antaa sinun käyttää verkkoselainta kirjautuaksesi kotiisi ja ohjataksesi valoja, ääntä, laitteita, videota, turvallisuutta, termostaattiasetuksia ja paljon muuta.
 • Jos pyydät HAL:ia kertomaan sinulle uusimmat osakekurssit, urheilutulokset tai säätiedot, se pystyy myös tekemään sen.
 • Tässä ohjelmistossa on myös puheentunnistus, termostaattiohjaus ja kotiteatteriohjaus.
 • Voit myös sytyttää ja sammuttaa valot ja ajastaa laitteet syttymään ja sammumaan milloin haluat.
 • Voit liittää HAL:n olemassa olevaan turvajärjestelmääsi ja voit myös asentaa yhden kymmenistä alan johtavista järjestelmistä, joita ohjelmisto tukee.
 • Ohjelmiston mukana tulee täysin varusteltu puhelinjärjestelmä, jossa on soittajan tunnuksen ilmoittaminen, äänivalinta, mukautetut tervehdykset ja paljon muuta.
 • Digital Video Center tarjoaa kaappauksen ja toiston monenlaisista videolähteistä, kuten USB-kameroista, IP-kameroista ja muista.

Voit katsoa lisää mukana olevista laajennetuista ominaisuuksista Kodin automatisoitu asuminen virallisella verkkosivustolla.

 • LUE MYÖS: 5 parasta kodinhoitoohjelmistoa

Crestron

Paras ääniohjattu kotiautomaatioohjelmisto

Crestron on maailman merkittävin kotiautomaatioyritys, jonka työstä suurin osa keskittyy kaupalliseen automaatioon sekä kouluissa että yrityksissä, mutta se tarjoaa myös laajan valikoiman kotiautomaatiotuotteita.

Katso Crestron Pyngin parhaat ominaisuudet:

 • Voit mukauttaa Crestron-järjestelmää turvaominaisuuksilla, kuten palovaroittimilla ja kameroilla.
 • Ohjelmistossa on myös ominaisuuksia, joiden avulla voit hallita kotisi aikatauluja, viihdettä ja energiankäyttöä.
 • Jos haluat ohjata kodinhallintajärjestelmää älypuhelimella, voit käyttää Crestron Mobilea.
 • Jos haluat Crestron Pyng -järjestelmän, voit käyttää Crestron Pyng -järjestelmää.

Tämä järjestelmä on melko monimutkainen ja kallis asentaa, mutta se tarjoaa myös vankan kodin ohjausjärjestelmän, joka pystyy toimimaan missä tahansa kodissa. Sillä on myös enemmän laitteistokumppaneita kuin millään muulla kodin automaatiojärjestelmällä.

Voit katsoa lisää ominaisuuksia, jotka sisältyvät Crestron sen virallisella verkkosivustolla.

 • LUE MYÖS: 5 parasta kodin rahoitusohjelmistoa PC:lle pitääksesi budjettisi kurissa

HomeSeer

Paras ääniohjattu kotiautomaatioohjelmisto

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

HomeSeer uskoo, että jokaisen suuren älykotijärjestelmän ytimessä on merkittävä ohjelmisto. Älykodin automaatioohjelmisto HS3 edustaa lähes kahden vuosikymmenen kotiautomaatiokokemuksen tulosta. HS3 on upotettu kaikkiin HomeSeer Smart Hubeihin, ja se on myös saatavana käytettäväksi millä tahansa Windows PC:llä, Linuxilla tai Macilla.

Katso tämän ohjelmiston parhaat ominaisuudet:

 • Tämä on joustava ja tehokas kotiautomaatioohjelmisto.
 • Sen mukana tulee laaja valikoima laajennuksia, joita voidaan käyttää lukuisten kodin automaatiotekniikoiden ja -tuotteiden kanssa.
 • Se toimii satojen älylaitteiden kanssa ja tukee rajattomasti tapahtumia.
 • Käyttöliittymä on suoraviivainen, ja jopa aloittelijat voivat käsitellä sitä.
 • HomeSeer tarjoaa luotettavaa ja nopeaa paikallisesti prosessoitavaa automaatiota.
 • HS3 tallentaa kaikki arkaluontoiset tietosi kotitietokoneellesi eikä pilveen estääkseen hakkereita näkemästä tai varastamasta henkilökohtaisia ​​tietojasi.
 • Tämä ohjelmisto on Internet-riippumaton, ja se yksinkertaistaa kotisi etähallintaa.

Ohjelman avulla voit tehdä turvallisen kotisijoituksen. Järjestelmät ovat paikallisesti hallittuja, eivätkä ne ole riippuvaisia ​​yrityksen hallinnoimasta verkkoalustasta, joten voit olla varma tulevaisuudestasi.

Tutustu muihin tämän ohjelmiston ominaisuuksiin osoitteessa HomeSeer virallinen nettisivu.

 • LUE MYÖS: Paras Windows-sisustusohjelmisto, joka vapauttaa kodin suunnittelijan

OpenHAB

Paras ääniohjattu kotiautomaatioohjelmisto

Tämän ohjelmiston koko nimi on Avaa Home Automation Bus. Tämä ohjelma palvelee avointa lähdekoodia suosivien kotiautomaation tutkijoiden tarpeita ja toiveita.

Katso parhaat ominaisuudet, jotka ovat mukana:

 • Siinä on ääniohjaustoiminnot, joten voit ohjata älykotiasi äänelläsi mistä tahansa.
 • Ohjelmisto toimii kaikilla laitteilla, ja sen avulla voit integroida useita erilaisia ​​kodin automaatiotekniikoita yhteen paikkaan.
 • Siinä on tehokas sääntömoottori, joka täyttää kaikki automaatiotarpeesi.
 • OpenHAB on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jota ylläpitää intohimoinen ja kasvava yhteisö.

Huolimatta ohjelmiston massiivisesta yhteensopivuusluettelosta, tämä työkalu ei todellakaan pyri palvelemaan mitään tiettyä laitetta, koska se ei halua ottaa puolta niin sanotusti. Toisin sanoen kehittäjillä on paljon enemmän vapautta lisätä omaa teknologiaansa sekoitukseen ja omia laajennuksiaan.

Kanssa OpenHAB, voit tehdä älykodin järjestelmästäsi todella sinun, ja asiat eivät voi olla muokattavampia. Tutustu tämän kätevän ohjelmiston muihin ominaisuuksiin virallisella verkkosivustolla.

CastleOS

Paras ääniohjattu kotiautomaatioohjelmisto

CastleOS on edistynyt ohjelma, joka tarjoaa sinulle intuitiivisen ja helpon laitehallinnan, joka toimii paikallisesti kotonasi.

Katso alta tämän ohjelmiston parhaat ominaisuudet:

 • CastleOS toimii useammilla älylaitteilla kuin mikään muu kotijärjestelmä, tämän ohjelmiston virallisen verkkosivuston mukaan.
 • Voit valita minkä tahansa laitteen luottavaisin mielin, ja se toimii moitteettomasti CastleOS:n kanssa.
 • Mikä tahansa matkapuhelin on yhteensopiva CastleOS-sovellusten kanssa.
 • Pystyt kertomaan CastleOS:lle, mitä haluat, ja saat sen välittömästi.
 • CastleOS käyttää upeaa Microsoft Kinect -mikrojärjestelmää muuntaakseen älykodistasi ääniohjattujen ominaisuuksien tekniikan ihmeen.

Tämä ohjelmisto täydentää niiden käyttäjien elämäntyyliä, jotka arvostavat viimeisintä teknologiaa kotona. Se auttaa myös monia käyttäjiä, jotka tarvitsevat teknologiaa elääkseen itsenäisesti. Ohjelman avulla voit avata ovia, ohjata valoja, säätää huonelämpötilaa ja jopa säätää sängyn asentoa.

Voit saada CastleOS viralliselta verkkosivustolta.

Kun päätät ostaa ääniohjatun kodin automaatioohjelmiston, sinun tulee keskittyä sinua eniten kiinnostaviin ominaisuuksiin, turvallisuuteen, ohjaukseen, apuohjelmiin, viihteeseen, sertifiointeihin, asennukseen, valvontajärjestelmiin ja muihin elementteihin.

Nämä viisi ohjelmaa, jotka esittelimme yllä, ovat todella joitain parhaista, jotka voit löytää näinä päivinä verkosta. Suosittelemme vilpittömästi, että siirryt heidän virallisille verkkosivustoilleen ja tutustu heidän ominaisuuksiinsa ja hintoihinsa, jotta voit tehdä henkilökohtaisiin tarpeisiisi parhaiten perustuvia valintoja koskien älykodin ohjaamista puheellasi ja paljon muuta.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.