• Kun todennetaan mitä tahansa Windowsissa Kerberos-tekniikalla, saattaa ilmestyä virheilmoitus, jonka mukaan palvelinta ei löydy Kerberos-tietokannasta.
 • Virheelliset isäntänimet, DNS-ongelmat ja jotkut muut asiat ovat vastuussa tästä ongelmasta.
 • Voit käyttää oikeita isäntä- ja palveluperiaatteita ja tehdä tässä artikkelissa ehdotetut toimet päästäksesi eroon tästä ongelmasta.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Jos kohtaat yhtäkkiä palvelimen, jota ei löydy Kerberos-tietokantavirheestä, sinun ei pitäisi huolehtia. Et ole vain henkilö, joka kohtaa tämän ongelman. Tällä hetkellä Kerberos on Microsoft Windowsin käyttämä oletusvaltuutustekniikka. Mutta saatat myös nähdä sen käytön macOS:ssä, UNIXissa, Linuxissa jne.

Yleensä tämän tekniikan ongelmat tai poikkeukset johtuvat enimmäkseen joistakin asioista, jotka on korjattava. Jos olet kiinnostunut, tutustu selaimiin, jotka tukevat Kerberos-todennusta.

Contents

Miksi palvelinta ei löydy Kerberos-tietokannasta?

Kun kohtaat ongelmia Kerberos-valtuutuksen kanssa ja saat virheilmoituksen, josta olemme puhuneet, se voi johtua seuraavista syistä:

 • Väärä isäntä: Yleensä Kerberos on erittäin riippuvainen isäntänimistä. Jos jokin on vialla, saat palvelinta ei löydy -virheen.
 • Virheellinen kartoitus: Jos kartoitusta ei ole määritetty oikein, saatat saada tämän virheen.
 • Virheellinen palvelun päänimi: Palvelun päänimet ovat tärkeitä, koska ne toimivat yksilöllisinä tunnisteina. Joten kaikki näiden nimien ongelmat voivat aiheuttaa erilaisia ​​​​virheitä, kuten palvelinta ei löydy.
 • DNS-haun ongelmat: DNS on toinen tärkeä tekijä. Jos järjestelmä ei pysty ratkaisemaan mitään isäntänimeä tai toimialueen nimeä, joka tarvitaan palvelun normaaliin toimintaan, palvelinta ei löydy Kerberos-tietokannasta.

Mitä voin tehdä, jos palvelinta ei löydy Kerberos-tietokannasta?

Ennen kuin kokeilet todellisia menetelmiä, suosittelemme, että teet seuraavat asiat:

 • Varmista, että yhteys on vakaa.
 • Varmista, että et käytä kovin vanhaa Windows-versiota.

Kun olet varmistanut yllä olevat asiat, seuraa näitä menetelmiä yksitellen ratkaistaksesi palvelimen, jota ei löydy Kerberos-tietokannasta.

1. Lisää oikeat PowerShell-isännät

 1. Avata vRO tai vastaavaa työkalua.
 2. Mene Lisää PowerShell-isäntä.
 3. Anna oikeat tiedot mm isännän IP, portti, valtakirjatjne.lisää powershell-isäntä kerberos
 4. Lisää isäntä.

Tässä esimerkissä olemme käyttäneet vRO:ta, VMwaren työkalua. Jos se ei ole käytettävissäsi, voit etsiä tarvittavia vaihtoehtoja tai käyttää tiettyjä komentoja PowerShell-isäntien lisäämiseen.

2. Käytä oikeaa DNS:ää

 1. Avaa haluamasi komentotyökalu.
 2. Määritä DNS käyttämällä seuraavaa komentomuotoa: vracli network dns set --servers DNS1,DNS2vro dns -komennon asettaminen
 3. Varmista myös, että IP-osoite ja isäntänimet ovat oikein Isännät tiedosto. Windowsissa tiedosto löytyy osoitteesta: C:\Windows\System32\drivers\etc

Jos sinun on korjattava isäntätiedoston arvoja, sinulla on oltava järjestelmänvalvojan oikeudet. Tämä menetelmä on hyödyllinen, jos kohtaat palvelinta ei löydy Kerberos-tietokantavirheestä liittäessäsi asiakasta toimialueeseen.

Opi tarvittaessa muokkaamaan Hosts-tiedostoa.

3. Aseta oikea palvelun päänimi

 1. Avaa PowerShell.
 2. Käytä seuraavaa komentomuotoa palvelun päämäärän määrittämiseen: setspn -s service/name hostnameesimerkki setspn-komento

Esimerkki voi olla: setspn -a host/something.com someuser

Kun olet asettanut oikean palvelun päänimen, voit yrittää uudelleen. Sinun ei pitäisi enää kohdata virheitä, kuten palvelinta ei löydy Kerberos-tietokannasta (7) – unknown_server tai vastaavia ongelmia.

4. Luo kartoitus oikealla tavalla

 1. Avata PowerShell kuten ennen.
 2. Käytä seuraavaa muotoa käytettävälle komennolle: ksetup /mapuser [email protected]luo kartoituskomento

Muista vaihtaa käyttäjänimi ja alueen nimi. Komento voi olla esimerkiksi tällainen:

ksetup /mapuser [email protected]

Tämä komento luo Keytabin ja yhdistämisen. Se auttaa vianmäärityksessä palvelimelle, jota ei löydy Kerberos-tietokannasta Windowsissa, Linux for SQL -palvelimissa tai muissa palveluissa.

Ongelma, jota yritämme ratkaista, ei ole samanlainen kuin monet muut ongelmat. Ratkaisut voivat vaihdella palveluiden ja tilanteiden mukaan. Saatat esimerkiksi saada palvelinta ei löydy Kerberos-tietokantavirheestä, kun käytät Kerberos-todennusta yhteyden muodostamiseen SQL-palvelimeen tai SSSD:tä jne.

Joten jos yllä mainitut ehdotukset eivät ratkaise ongelmaa, suosittelemme ottamaan yhteyttä asianomaiseen tekniseen tukitiimiin. Se varmistaa, että saat parhaan ratkaisun tilanteeseesi perustuen.

Yllä olevien ratkaisujen lisäksi voit yrittää korjata aika- ja vyöhykeasetuksiasi nähdäksesi, auttaako se.

Tämä artikkeli on käsitellyt useimmat työtavat korjata Kerberos-tietokanta, jota ei löydy. Jos sinulla on muita tapoja, voit kertoa siitä meille kommenttikentässä.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.