• Microsoft Outlook on yksi maailman suosituimmista sähköpostiohjelmista, varsinkin kun se tulee osana Microsoft Office Suitea.
 • Valitettavasti edes Outlookin kaltainen ohjelma ei ole virheenkestävä, yksi hyvä esimerkki on virhe 0x80042108, jonka vianetsintä tehdään alla.
 • Meillä on paljon muita samankaltaisia ​​artikkeleita erillisessä Outlook Fix Hubissamme.
 • Katso lisää tätä sähköpostiohjelmaa käsitteleviä artikkeleita Outlook-sivultamme.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

The Outlook-virhe 0x80042108 on sellainen, joka tapahtuu, kun tarkistetaan tai lähetetään sähköposteja MS Outlookissa. Kun Outlook-käyttäjät yrittävät avata sähköposteja, ohjelmisto palauttaa toisinaan virheilmoituksen, jossa sanotaan:

Raportoitu virhe (0x80042108): Outlook ei pysty muodostamaan yhteyttä saapuvan sähköpostin (POP3) palvelimeen.

Näin ollen he eivät voi lähettää tai vastaanottaa SMTP-sähköposteja. Virheilmoitus korostaa, että (POP3)-sähköpostipalvelin ei toimi oikein.

Virhe 0x80042108 voi johtua vioittuneista PST-tiedostoista, kolmannen osapuolen virustorjunta- tai palomuuriohjelmistosta, Outlookin kokoonpanoasetuksista tai MS Officen puutteellisesta asennuksesta. Tässä on muutamia mahdollisia korjauksia 0x80042108-virheeseen Outlookissa.

Contents

Kuinka korjaan Outlook-virheen 0x80042108 Windows 10:ssä?

1. Sammuta virustorjuntaohjelmisto

Monissa kolmannen osapuolen virustorjuntaohjelmissa, kuten Nortonissa, on integroituja sähköpostitarkistuksia ja palomuureja, jotka voivat heikentää Outlookin palvelinyhteyttä. Näin ollen virhe 0x80042108 voi johtua virustorjuntaohjelmistostasi.

Voit poistaa useimmat virustorjuntaohjelmistot väliaikaisesti käytöstä napsauttamalla niiden ilmaisinalueen kuvakkeita hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla kontekstivalikon käytöstä poistamisen. Valitse tämä, jos haluat poistaa viruksentorjuntaohjelman väliaikaisesti käytöstä ennen Outlookin avaamista.

Lisäksi voit vaihtaa parempaan virustorjuntatyökaluun, joka ei häiritse sähköpostisovelluksiasi tai muita ohjelmia.

2. Asenna Outlook uudelleen

Outlookin uudelleenasentaminen antaa sille uuden kokoonpanon. Se saattaa myös korjata alkuperäisen Outlook-asennuksen ongelmat. Poista sovelluksen asennus kolmannen osapuolen apuohjelmalla, joka myös poistaa jäljellä olevat rekisterimerkinnät.

Voit poistaa sen manuaalisesti Windowsin asetuksista. Kirjoita vain tehtäväpalkkiin poista, avaa Lisää tai poista ohjelmia, etsi Outlook luettelosta ja valitse Poista.

Vaihtoehtoisesti suosittelemme käyttämään kolmannen osapuolen asennuksen poisto-ohjelmistoa.

Tämäntyyppinen apuohjelma pystyy poistamaan kokonaan itsepäiset ohjelmat, joita ei voi poistaa Windowsin asetuksista.

Ne voivat auttaa poistamaan jäännöstiedostoja, kuten asennusohjelmia ja muita ei-toivottuja tiedostoja, jotka vain vievät tilaa ilman syytä.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Tämän lisäksi, jos sovellusta ei ole poistettu kokonaan järjestelmästäsi, sen uudelleenasentaminen voi olla vaikeaa tai mahdotonta.

3. Tarkista Internet-yhteys

Outlook-virheen 0x80042108 korjaaminen Windows 10:ssä

Tarkista ensin, että Internet-yhteytesi toimii. Et tietenkään voi lähettää tai vastaanottaa sähköposteja, kun verkkoyhteys katkeaa. Jos internetyhteytesi katkeaa, yritä nollata reititin.

Vaihtoehtoisesti Windowsin Internet-yhteyksien vianmääritys voi myös auttaa korjaamaan verkkoyhteyden. Voit avata sen kirjoittamalla “vianmääritys” Cortanan hakukenttään, napsauttamalla Vianmääritys ja valitsemalla sitten Internet-yhteyksien vianmääritys.

Saat lisätietoja siitä, mitä tehdä, jos Internet-yhteytesi katkeaa, noudattamalla tässä artikkelissa lueteltuja vianetsintävaiheita.

4. Suorita Outlook vikasietotilassa

Outlook-virheen 0x80042108 korjaaminen Windows 10:ssä

Outlookissa on oma vikasietotila, joka käynnistää ohjelmiston ilman lisäosia ja muita mukautustiedostoja. Avaa Outlook vikasietotilassa, kun sovelluksessa on jotain vialla.

Avaa Outlook vikasietotilassa painamalla Win-näppäin + R-pikanäppäintä ja Enter Outlook /safe Run’s tekstikentässä. Outlook avautuu vikasietotilassa, kun painat OK.

Jos sinulla on ongelmia Outlookin avaamisessa, tämä vianetsintäopas auttaa sinua korjaamaan ongelman.

5. Sammuta Windowsin palomuuri

 1. Napsauta Windowsin palomuuria avataksesi Ohjauspaneeli-välilehden, joka näkyy suoraan alla. korjaa Outlook-virhe 0x80042108
 2. Klikkaus Ota Windowsin palomuuri käyttöön tai poista se käytöstä avataksesi lisäasetuksia.
 3. Valitse molemmat Sammuta Windowsin palomuuri vaihtoehdot ja napsauta OK sammuttaaksesi palomuurin. korjaa Outlook-virhe 0x80042108
 4. Jos tämä korjaa virheen 0x80042108, napsauta Salli sovellus tai ominaisuus läpi Windowsin palomuuri -välilehdellä avataksesi suoraan alla näkyvän ikkunan. korjaa Outlook-virhe 0x80042108
 5. paina Vaihda asetuksia -painiketta.
 6. Selaa sovellusluetteloa, kunnes pääset Outlookiin. Valitse molemmat Outlookin valintaruudut, jos niitä ei ole valittu, ja paina OK ottaaksesi uudet asetukset käyttöön.
 7. Kytke Windowsin palomuuri takaisin päälle.

Windowsin palomuuri voi myös häiritä Outlookin palvelinyhteyttä. Voit kytkeä palomuurin pois päältä painamalla Cortana-painiketta ja kirjoittamalla palomuurin hakukenttään.

6. Tarkista, että Windows Update -palvelu on käytössä

 1. Toinen tarkistettava asia on, että Windows Update on päällä.
 2. Tarkista Windows Updaten asetukset kirjoittamalla Service Cortanan hakukenttään.
 3. Valitse Palvelut avataksesi alla näkyvän ikkunan. korjaa Outlook-virhe 0x80042108
 4. Vieritä alas Windows Update -palveluun.
 5. Tuplaklikkaus Windows päivitys avataksesi ikkunan suoraan alla olevassa kuvassa.Outlook-virheen 0x80042108 korjaaminen Windows 10:ssä
 6. Valitse Automaattinen avattavasta Käynnistystyyppi-valikosta.
 7. paina Käytä > OK painikkeita sulkeaksesi ikkunan.
 8. Käynnistä Windows uudelleen ja avaa sitten Outlook-sovellus.

7. Korjaa PST-tiedosto painikkeella Saapuneet-kansion korjaus työkalu

 1. Sulje ensin Outlook ennen kuin avaat Saapuneet-kansion korjaustyökalu.
 2. Seuraavaksi syötä scanpst.exe Cortanan hakukentässä; ja paina Tulla sisään avain.
 3. Saapuneet-kansion korjaustyökalu saattaa käynnistää korjausprosessin automaattisesti. Jos ei, paina Selaa -painiketta ja valitse skannattava PST-tiedosto.
 4. paina alkaa -painiketta käynnistääksesi skannauksen.Outlook-virheen 0x80042108 korjaaminen Windows 10:ssä
 5. Jos PST-tiedoston korjaus vaaditaan, uusi ikkuna avautuu, jossa sanotaan. paina Korjaus -painiketta kyseisessä ikkunassa.

Virhe 0x80042108 johtuu usein vioittuneesta PST-tiedostosta (Personal Storage Table). Tästä syystä Outlookissa on Saapuneet-kansion korjaustyökalu, joka korjaa vioittuneet PST-tiedostot.

Nämä ratkaisut todennäköisesti korjaavat 0x80042108-virheen, jotta voit avata ja lähettää sähköpostiviestejä Outlookin avulla. Tilapäisten tiedostojen poistaminen, virustarkistukset ja Windowsin järjestelmän palautustyökalu voivat myös auttaa ratkaisemaan ongelman.

Voit myös korjata Outlook-ongelmat Microsoftin tuki- ja palautusavustaja ohjelmisto. Voit myös kokeilla parhaita Windows 10 -sähköpostiohjelmia ja -sovelluksia luettelostamme.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.