• Jos näyttösi jumittuu Windowsin päivittämisen yhteydessä. Yksi yleisimmistä korjauksista on odottaa sitä.
 • USB-oheislaitteiden poistaminen ja vikasietotilan käyttäminen on toinen tapa kiertää tämä ongelma.
 • Isäntien muokkaaminen on edistyneempää, ja jotkut käyttäjät saavat pääsyn estetty -ilmoituksia.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistovioista ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Säännöllisten Windows 10 -päivitysten suorittaminen on erittäin tärkeää tietoturvasi ja järjestelmän vakauden kannalta.

Joskus tiettyjen päivitysten kanssa saattaa kuitenkin esiintyä ongelmia, ja monet käyttäjät ilmoittivat jääneensä jumiin Windows-päivitysten määrittäminen 100 % valmiiksi, älä sammuta tietokonettasi viesti Windows 10 -laitteissaan.

Käyttäjien mukaan Windows-päivitysten määrittäminen 100 % valmiiksi, älä sammuta tietokonettasi tulee näkyviin, eivätkä he voi käyttää Windows 10:tä ollenkaan, ikään kuin päivitysprosessi olisi jumissa.

Tämä on melko suuri ongelma, koska et voi käyttää Windows 10:tä ollenkaan, mutta saatavilla on muutamia ratkaisuja, jotka voivat auttaa sinua korjaamaan tämän ongelman.

Windows-päivityksissä voi esiintyä monia ongelmia, ja tämän päivän artikkeleissa näytämme, kuinka voit korjata seuraavat ongelmat:

 • Windows-päivitysten määrittäminen jumissa, jumiutui, epäonnistui, jumittui, erittäin hidasta – Käyttäjien mukaan Windows Update -prosessi voi usein juuttua tai jäätyä. Tämä voi olla suuri ongelma, mutta sinun pitäisi pystyä korjaamaan se jollakin ratkaisumme avulla.
 • Windows-päivitysten määrittäminen ei valmistu – Tämä on toinen yleinen Windows-päivitysten ongelma. Kuten käyttäjät väittävät, näyttää siltä, ​​​​että päivitysprosessi ei voi päättyä ollenkaan.
 • Virhe Windows-päivitysten loputtoman silmukan määrittämisessä – Useat käyttäjät ilmoittivat, etteivät he pystyneet asentamaan tiettyä päivitystä. Heidän mukaansa he olivat juuttuneet loputtomaan silmukkaan.
 • Windows-päivitysten määrittäminen aina, kun käynnistän tietokoneen – Kuinka estän tietokonettani määrittämästä Windows-päivityksiä? Jos tämä on myös sinun kysymyksesi, sinun pitäisi pystyä korjaamaan se jollakin ratkaisullamme.
 • Windows-päivitysten uudelleenkäynnistyssilmukan määrittäminen – Joskus käyttäjät voivat saada tämän viestin, kun he käynnistävät tietokoneen uudelleen. Tämä voi olla suuri ongelma, koska et voi käyttää tietokonettasi ollenkaan.
 • Windows-päivitysten määrittäminen palauttaa muutokset – Tämä viesti voi tulla näkyviin, jos tiettyä päivitystä ei voi asentaa. Joskus tietokoneesi saattaa kuitenkin juuttua, kun muutoksia palautetaan.
 • Windows-päivitysten määrittäminen kestää kauan – Monet käyttäjät ilmoittivat, että tämä prosessi voi kestää kauan. Useimmissa tapauksissa on parasta odottaa prosessin päättymistä, mutta jos odottaminen ei auta, voit kokeilla joitain ratkaisujamme.

Contents

Kuinka pääsen jumiutuneen Windows Updates -näytön ohi?

1. Odota, että päivitysprosessi on valmis

päivitysprosessi on valmis

Windows-päivitysten määrittäminen 100 % valmiiksi, älä sammuta tietokonettasi viesti on normaali osa jokaista Windows-päivitystä.

Joskus päivityksen asentaminen voi kestää hetken, joten ei ole ihme, että monet käyttäjät olettavat, että päivitysprosessi on jumiutunut.

Yksinkertaisin ratkaisu tähän ongelmaan on odottaa, että päivitys asentuu itsestään. Useimmissa tapauksissa päivitysprosessi ei ole jumissa, joten sinun on vain odotettava kärsivällisesti jonkin aikaa, ennen kuin päivitys on asennettu kokonaan.

2. Irrota kaikki USB-oheislaitteet

Windows-päivitysten määrittäminen ei lopu loppuun

Jos olet jumissa Windows-päivitysten määritys on 100 % valmis, älä sammuta tietokonettasi, saatat haluta irrottaa USB-oheislaitteet, kuten ulkoisen kiintolevyn, tulostimen, jopa USB-hiiren ja näppäimistön.

Käyttäjät ilmoittivat, että USB-oheislaitteiden irrottaminen korjasi heidän ongelmansa, joten yritä irrottaa USB-oheislaitteet ja odota muutama minuutti päivityksen valmistumista.

Tästä artikkelista voit lukea lisää siitä, kuinka USB-oheislaite voi estää uusimman Windows 10 -päivityksen. Joissakin tapauksissa se koskee myös muita päivityksiä.

3. Sammuta laite ja käynnistä se uudelleen

virhe Windows Updates -ohjelman loputtoman silmukan määrittämisessä

Käyttäjät ilmoittivat, että tämä ratkaisu toimii Surface Pro -laitteiden kanssa, mutta voit kokeilla sitä myös Windows 10 -tietokoneellasi. Pidä virtapainiketta painettuna muutaman sekunnin ajan, kunnes laite sammuu.

Kun laite on sammunut kokonaan, käynnistä se painamalla virtapainiketta uudelleen. Jos jokin ei mene odotetusti tai kuulet outoja ääniä, on mahdollista, että sinulla on virtalähteen ongelmia.

Etkö tiedä kuinka korjata virtalähdeongelmat Windows 10:ssä? Tarkista tämä opas ja korjaa asiat vielä kerran.

4. Yritä siirtyä vikasietotilaan

kuinka pääset vikasietotilaan
 1. Kun olet käynnistänyt ja sammuttanut tietokoneen muutaman kerran, sinun pitäisi nähdä Advanced Startup -näyttö.
 2. Astu sisään Vianmääritys > Lisäasetukset > Käynnistysasetukset ja napsauta Uudelleenkäynnistää -painiketta.
 3. Kun tietokoneesi käynnistyy uudelleen, näet luettelon vaihtoehdoista. Lehdistö F5 päästäkseen käsiksi Vikasietotila verkkoyhteydellä.
 4. Jos onnistut asentamaan päivityksen vikasietotilassa, voit vain käynnistää tietokoneesi uudelleen ja käyttää Windows 10:tä normaalisti.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

On mahdollista, että päivitysprosessisi on jumiutunut huonon ohjaimen tai kolmannen osapuolen sovelluksen vuoksi, ja siksi on aina hyvä idea yrittää päästä vikasietotilaan. Voit siirtyä vikasietotilaan noudattamalla yllä olevia ohjeita.

5. Käytä automaattista korjausta tai järjestelmän palautusta

käytä järjestelmän palautusta
 1. Valita Vianmääritys > Lisäasetukset.
 2. Valitse Automaattinen korjaus.
 3. Odota prosessin päättymistä.
 4. Jos ongelmaa ei korjata, sinun on toistettava koko prosessi uudelleen ja valittava Järjestelmän palauttaminen tällä kertaa.
 5. Odota, että järjestelmän palautus on valmis ja sinun pitäisi pystyä palaamaan Windows 10:een.

Harvat käyttäjät ilmoittivat onnistuneensa korjaamaan tämän ongelman suorittamalla automaattisen korjauksen tai järjestelmän palautuksen. Kun olet käynnistänyt ja sammuttanut tietokoneen muutaman kerran, sinun pitäisi nähdä Advanced Startup -näyttö.

Kun näet kyseisen näytön, sinun on suoritettava yllä olevat vaiheet. Jos järjestelmän palauttaminen ei toimi, älä panikoi. Tarkista tämä hyödyllinen opas ja korjaa asiat uudelleen.

6. Tarkista RAM-muisti

Windows-päivitysten määrittäminen aina, kun käynnistän tietokoneen

Jos jäät jumiin Windows-päivitysten määrittäminen 100 % valmiiksi, älä sammuta tietokonettasi näyttö, se saattaa johtua siitä, että RAM-muistisi on vioittunut.

Yritä vaihtaa RAM-muistia löytääksesi viallinen moduuli. Tämä on epätodennäköinen syy, joten sinun tulee kokeilla tätä ratkaisua, jos kaikki muut aiemmat ratkaisut eivät toimi.

7. Päivitä BIOS

miten BIOS päivitetään

Jos ongelma ei poistu, kannattaa ehkä yrittää päivittää BIOS. Epäilemme suuresti, että tämä ongelma johtuu vanhentuneesta BIOSista, mutta monet käyttäjät ehdottavat BIOS-päivitystä, joten sinun kannattaa kokeilla sitä, jos kaikki muut ratkaisut epäonnistuvat.

Jos tietokoneesi ei käynnisty Windows-päivityksen jälkeen, voit ratkaista ongelman helposti katsomalla tätä artikkelia.

BIOS-päivitys on edistyksellinen toimenpide, joka voi aiheuttaa pysyviä vaurioita tietokoneellesi, jos et ole varovainen, joten varmista, että tarkistat emolevyn käyttöoppaasta yksityiskohtaiset ohjeet.

8. Poista ongelmallinen päivitys

 1. Tulla sisään Turva tila seuraavilla vaiheilla alkaen Ratkaisu 4.
 2. Kun astut sisään Turva tilaLehdistö Windows-näppäin + I avaamaan Asetukset-sovellus.
 3. Navigoi kohtaan Päivitys ja suojaus osio.
  Windows-päivitysten uudelleenkäynnistyssilmukan määrittäminen
 4. Klikkaa Päivitä historia.
  Windows-päivitysten määrittäminen palauttaa muutokset
 5. Napsauta nyt Poista päivitykset.
  Windows-päivitysten määrittäminen kestää kauan
 6. Näkyviin tulee luettelo viimeisimmistä päivityksistä. Etsi nyt vain päivitys, jonka haluat poistaa, ja kaksoisnapsauta sitä.
  Windows-päivitysten määrittäminen jumissa

Jos saat jatkuvasti Windows-päivitysten määrittäminen 100 % valmiiksi, älä sammuta tietokonettasi viesti, ongelma saattaa olla ongelmallinen päivitys.

Useat käyttäjät ilmoittivat korjaneensa ongelman yksinkertaisesti etsimällä ja poistamalla ongelmallisen päivityksen. Voit tehdä sen noudattamalla näitä ohjeita.

Tarkista päivityksen poistamisen jälkeen, että kaikki on kunnossa. Jos näin on, saatat haluta estää päivityksen asennuksen. Jos haluat nähdä, miten se tehdään, muista tarkistaa artikkelimme Windows 10:n automaattisten päivitysten poistamisesta käytöstä.

Jos sinulla on vaikeuksia Asetus-sovelluksen avaamisessa, katso tämä artikkeli ratkaistaksesi ongelman.

Kiinni jääminen Windows-päivitysten määrittäminen 100 % valmiiksi, älä sammuta tietokonettasi näyttö voi olla melko turhauttavaa, mutta muista, että päivityksesi ei luultavasti ole jumissa, ja sinun on vain odotettava jonkin aikaa, jotta se suorittaa asennuksen loppuun.

Jos tämä ei auta, voit kokeilla muita ratkaisujamme. Jos sinulla on lisää kysymyksiä, jätä ne alla olevaan kommenttiosaan.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.