• Microsoft 365 sisältää lähes välttämättömän palvelupaketin jokaiselle, joka nykyään käyttää tietokonetta, vaikka vain kirjoittaisit asiakirjaa.
 • Jos epäilet, että jokin ominaisuuksista hidastaa tietokonettasi, kokeile vianmääritystä alla olevien ehdotusten avulla.
 • Ristiriitaiset ohjelmat ovat todennäköisesti syyllisiä Office 365:n huonoon suorituskykyyn.

Käyttäjät ovat raportoineet hitaasta Office 365:n suorituskyvystä tietokoneissaan siihen pisteeseen asti, että tietokoneet ovat pahasti jäljessä.

Microsoft 365 -paketti on yksi ensimmäisistä palveluista, jotka haluat asentaa tietokoneellesi verkkoselaimien ja kunnollisen virustorjuntaohjelman lisäksi.

Jos uskot, että ohjelmistopaketin ominaisuudet aiheuttavat hidastumisen, korjaa Office 365 -tietokoneen hidastusongelma seuraavien yksinkertaisten ohjeiden avulla.

Contents

Mikä aiheuttaa tietokoneen hidastumisen?

Tietokoneen hidastuminen voi johtua useista järjestelmään liittyvistä ongelmista, kuten vanhentuneesta käyttöjärjestelmästä, tietyistä virustorjuntaominaisuuksista, vähäisestä levymuistista tai resursseja vaativista taustaprosesseista.

Joskus hidastuminen voi johtua korruptoituneista tiedostoista, jotka saapuivat järjestelmään tiettyjä ohjelmia ladattaessa tai asennettaessa. Se voi tapahtua myös silloin, kun työskentelet uudessa tietokoneessa tai äskettäin asennetussa käyttöjärjestelmässä.


Kuinka voin estää Office 365:tä hidastamasta tietokonettani?

Tässä artikkelissa

1. Varmista, että täytät järjestelmävaatimukset.

Vaikka järjestelmävaatimukset jätetään joskus huomiotta, ne ovat melkein perusyksityiskohta, kun odotamme ohjelman toimivan parhaimmillaan. Pidä siis käyttöjärjestelmäsi ajan tasalla ja toimi hyvin.

Esimerkiksi Microsoft 365 -paketti vaatii uusimman Windows 10 -käyttöjärjestelmän PC:llä/kannettavalla tietokoneella tai yhden kolmesta uusimmasta macOS-versiosta Macille.

Muistitilaa tulee ollavähintään 2 Gt RAM-muistia 32-bittisessä Windowsissa tai 4 Gt RAM-muistia 64-bittisessä Windowsissa/Macissa. Ja käytettävissä olevan kiintolevytilan tulisi olla 4 Gt PC:lle ja 10 Gt Macille.

Kun olet luonut tarpeeksi tilaa pakattuille sovelluksille ja päivittänyt järjestelmän, tietokoneesi suorituskyvyn pitäisi parantua.


2. Tarkista uusimmat päivitykset

 1. Avaa Alkaa valikosta > asetukset sovellus > Päivitys ja tietoturva.DirectX 12:n uudelleenasentaminen
 2. Klikkaus Etsi päivityksiä.Voinko käyttää DirectX 12:ta?

Yleensä Windows päivittyy automaattisesti. Mutta jos jokin päivitys puuttuu, tietokoneen pitäisi palata normaaliin toimintaan prosessin päätyttyä.


3. Tarkista, onko ristiriitaisia ​​ohjelmia

 1. Kaveri Järjestelmän konfigurointi tehtäväpalkissa ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana.
 2. Hänestä Palvelut ripsetvalitse Piilottaa kaikki Microsoft-palvelut ja valitse sitten Poista käytöstä kaikilta.korjaa directx-asennus
 3. Hänestä Aloittaa -välilehti, avaa Tehtävienhallinta ja Poista käytöstä kaikki tavarat.Office 365 hidastaa tietokonettasi: 4 tapaa korjata se
 4. Sulje Tehtävienhallinta ja napsauta OK Järjestelmän asetukset -ikkunassa.
 5. Käynnistä laite uudelleen ja avaa jokin Microsoft 365 -ohjelmista uudelleen nähdäksesi, auttoiko tämä.

Puhdas käynnistys näyttää, häiritsevätkö muut asennetut ohjelmat Microsoft 365:n ominaisuuksia, joten voit poistaa ne tai hallita niiden ominaisuuksia.

Aseta seuraavaksi laitteesi käynnistymään normaalisti avaamalla Järjestelmäasetukset yllä kuvatulla tavalla ja kohdassa Kenraali ripsettarkistaa Normaali aloittaaniin OK.

Office 365 -tietokoneen hidastusongelman pitäisi poistua. Jos ei, kokeile myös uusinta ratkaisuamme.


4. Poista käytöstä Laitteiston grafiikkakiihdytys

 1. Käynnistä mikä tahansa Office-ohjelma.
 2. Sen sisällä Arkisto välilehti, napsauta Vaihtoehdot.
 3. Napsauta Asetukset-valintaikkunassa Pitkälle kehittynyt.
 4. Napsauta valitaksesi Poista laitteiston grafiikkakiihdytys käytöstä laatikko.

Lyhyesti sanottuna Microsoft 365 -sovellusten ei pitäisi hidastaa tietokonettasi, jos ne on asennettu oikein ja järjestelmän vähimmäisvaatimukset täyttyvät.

Jos mikään yllä olevista ratkaisuista ei kuitenkaan ratkaise ongelmaa, katso tämä yksityiskohtainen artikkeli tietokoneen hidastumisesta yleensä.

Kerro meille alla olevassa kommenttiosiossa, mitkä yllä olevista ratkaisuista auttoivat sinua korjaamaan Office 365:n hitaan suorituskykyongelman tietokoneellasi.