• Ohjaimet ovat välttämättömiä järjestelmäsi asianmukaiselle toiminnalle, ja ne on parasta ladata suoraan valmistajalta.
 • Saatat kohdata ongelmia virallisella sivustolla, joten yritä päivittää ne Windowsin Laitehallinnan kautta.

Kun asennat uuden laitteiston, kuten näytönohjaimen, laitteiston mukana tuleva ohjainohjelmisto saattaa usein olla yhteensopimaton käyttöjärjestelmäsi kanssa. Jos olet yrittänyt asentaa Nvidia-näytönohjaimen ohjaimen, saatat saada En saa yhteyttä Nvidiaan, yritä myöhemmin uudelleen. viesti.

Yleisin syy tähän yhteensopimattomuuteen on se, että käyttöjärjestelmääsi ei ole päivitetty tukemaan näytönohjainohjaimen uusinta versiota. Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miksi et voi muodostaa yhteyttä Nvidiaan ja kuinka yhteys palautetaan.

Contents

Miksi Nvidia-näytönohjain ei asennu?

Nvidia-näytönohjaimet ovat tärkeä osa tietokoneesi suorituskykyä. Uusimpien Nvidia-ajurien lataaminen on hyvä idea, koska se parantaa tietokoneesi yleistä suorituskykyä. Jos et voi asentaa Nvidia-näytönohjainta, siihen voi olla useita syitä:

 • Palomuurin häiriöt – Jos sinulla on vanhempi Nvidia-näytönohjain, saatat joutua poistamaan käytöstä kaikki virustentorjunta- tai palomuuriohjelmistot, jotka häiritsevät ohjaimen asennusta.
 • vanhentunut käyttöjärjestelmä – Nvidia-ohjain ei ehkä ole yhteensopiva käyttöjärjestelmäsi kanssa, eikä se välttämättä asennu oikein.
 • laitteistovikae – Uusin Nvidia-näytönohjain ei ehkä ole yhteensopiva järjestelmälaitteistosi kanssa.
 • Puuttuvat komponentit – On mahdollista, että et ole asentanut kaikkia tarvittavia osia oikein. Uusin Nvidia-grafiikkaohjain vaatii joitakin muita ohjelmia toimiakseen kunnolla.
 • PC ei tunnista näytönohjainta.– Tietokoneessasi saattaa olla ongelmia Nvidia-näytönohjaimen tunnistamisessa, minkä vuoksi Windows ei tunnista sitä.
 • vanhat kuljettajat – Olet todennäköisesti jo asentanut vanhemman version Nvidia-näytönohjainohjaimesta tietokoneellesi ja haluat päivittää sen uudempaan poistamatta ensin vanhaa.

Kuinka voin korjata En saa yhteyttä Nvidiaan, yritä myöhemmin uudelleen. virhe?

Ennen kuin siirryt alla lueteltuihin hieman teknisiin vaiheisiin, tarkista seuraavat asiat:

 • Varmista, että emolevysi tukee uusinta Nvidian näytönohjainta.
 • Irrota kaikki muut tietokoneeseen liitetyt laitteet, mukaan lukien näppäimistöt ja hiiret, tulostimet, skannerit ja kaiuttimet.
 • Varmista, että käytät viimeisintä versiota GeForce Experience -sovellus.

1. Päivitä Nvidia-ohjaimet

 1. paina ikkunat avain, tyyppi Dlaitteen ylläpitäjä hakupalkissa ja napsauta Avata.Nvidiaan ei saada yhteyttä Yritä myöhemmin uudelleen: 3 virheenkorjausta
 2. Navigoida johonkin Näytön sovittimet ja laajentaa napsauttamalla.
 3. Valitse nvidia ajuri avattavassa valikossa, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja napsauta Päivitä ohjain vaihtoehto.päivitä NVIDIA-näytönohjaimen laitehallinnan ohjain
 4. Napsauta sitten valitse Etsi päivitetty ohjainohjelmisto automaattisesti.Nvidiaan ei saada yhteyttä Yritä myöhemmin uudelleen: 3 virheenkorjausta
 5. Käynnistä tietokoneesi uudelleen.

Koska suurin osa käyttäjistä, jotka löysivät En saa yhteyttä Nvidiaan, yritä myöhemmin uudelleen. viestissä oli ongelmia ohjainten päivittämisessä GeForce Experience -sovelluksesta, on suositeltavaa kokeilla muita tapoja päivittää ohjain.

Yllä olevat vaiheet koskevat manuaalisia ohjainpäivityksiä, mutta jos haluat helpomman tavan, voit valita ohjainpäivitysapuohjelman.

Outbyte Driver Updater on työkalu, joka automatisoi uusien ohjainten lataamisen ja asennuksen tietokoneellesi. Se tunnistaa järjestelmän automaattisesti, löytää sinulle parhaan yhteensopivan ohjaimen ja asentaa sen.

Nvidiaan ei saada yhteyttä Yritä myöhemmin uudelleen: 3 virheenkorjausta

Outbyte ohjainpäivitys

Erinomainen automaattinen ohjelma, joka tarjoaa uusimmat päivitykset ohjaimillesi.

Ilmainen kokeilu lataa nyt

2. Poista Nvidia-palvelut käytöstä

 1. Lyö ikkunat + minun avaimet avataksesi Tiedostoselain.
 2. Siirry seuraavaan paikkaan ja poista NManagedTask.xml arkisto. Jos kansio puuttuu, näytä piilotetut tiedostot noudattamalla ohjeita ja jatka sitten: C:\ProgramData\NVIDIA Corporation\NetService\Nvidiaan ei saada yhteyttä Yritä myöhemmin uudelleen: 3 virheenkorjausta
 3. Napsauta sitten hiiren oikealla painikkeella Aloitusvalikko ja valitse Tehtävienhallinta.onedrive Task Manager korkea prosessorin käyttö
 4. Navigoi kohtaan Yksityiskohdat välilehti, haku NVNetworkService.exe, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Viimeinen tehtävä.
 5. Paina nyt ikkunat + R avaimet avataksesi Juosta verkkotunnus.
 6. Kaveri services.msc valintaikkunassa ja paina Pääse sisään.Nvidiaan ei saada yhteyttä Yritä myöhemmin uudelleen: 3 virheenkorjausta
 7. Paikanna NVIDIA verkkopalvelunapsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Alkaa.Nvidiaan ei saada yhteyttä Yritä myöhemmin uudelleen: 3 virheenkorjausta
 8. Käynnistä tietokone uudelleen ja tarkista, ilmeneekö ongelma edelleen.

3. Asenna GeForce Experience -sovellus uudelleen

 1. Lyö ikkunat näppäintä ja valitse asetukset.Windows 11 -kokoonpano
 2. Valitse Sovellukset vasemmassa paneelissa ja napsauta sitten Sovellukset ja ominaisuudet oikeassa paneelissa.Nvidiaan ei saada yhteyttä Yritä myöhemmin uudelleen: 3 virheenkorjausta
 3. Paikanna GeForce-kokemus sovellus, napsauta kolmea ellipsiä ja valitse Poista asennus.
 4. Vahvista asennuksen poistaminen seuraavassa valintaikkunassa.
 5. Käynnistä tietokoneesi uudelleen ja lataa GeForce Experience -sovellus.Nvidiaan ei saada yhteyttä Yritä myöhemmin uudelleen: 3 virheenkorjausta
 6. Noudata näytön ohjeita asentaaksesi, yritä sitten ladata ohjaimet uudelleen ja katso, näetkö virheilmoituksen edelleen.

Ja näin se ratkaistaan En saa yhteyttä Nvidiaan, yritä myöhemmin uudelleen. asia. Jos mikään yllä olevista ratkaisuista ei toimi, ongelma voi olla GeForce-palvelinvirhe. Voit tarkistaa GeForcen tilasivu nähdäksesi, onko ajoitettua huoltoa.

Saatat myös kohdata ärsyttävän virheen, jossa Nvidia-ohjaimet kaatuvat jatkuvasti tietokoneellasi. Jos näin on, katso hyödyllinen opas siitä, mitä sinun tulee tehdä.

Kerro meille, mikä yllä olevista menetelmistä toimi sinulle alla olevassa kommenttiosassa.