• Nvidia Control Panel on hyödyllinen ohjelmisto, jonka avulla voit säätää näytönohjaimen ja mediaprosessorin laitteistoasetuksia.
 • Tämä ongelma johtuu yleensä vanhoista tai viallisista ohjaimista, mutta se voi johtua myös itse sovelluksesta.
 • Alla on täydellinen ja helppo opas, joka auttaa sinua korjaamaan Nvidia Control Panel -kaatumiset.

Monet pelaajat käyttävät Nvidian näytönohjainkortteja ja keskeistä osaa pitää paikkansa Sitä käyttää Nvidia Control Panel -ohjelmisto.

Tästä puheen ollen, lukijamme ilmoittavat, että Nvidia Control Panel lakkasi toimimasta Windows 10:ssä.

Jos tämä on myös sinun ongelmasi, katsotaanpa, mikä tämän ongelman aiheuttaa ja kuinka ratkaista se nopeasti.

Contents

Mikä aiheuttaa Nvidian ohjauspaneelin kaatumisen?

Monet lukijat valittivat, että Nvidian ohjauspaneeli murskautui, kun napsautat Hallitse 3D-asetuksia -valikkoa.

Se on selvä merkki ongelmasta kuljettajassa. Se on joko vanha tai vaurioitunut, joten se on päivitettävä tai vaihdettava.

Toisille sovellus ei edes käynnisty. Nvidia Control Panel on vain sovellus kuten kaikki muutkin, joten se on altis kaatumisille ja virheille.

Varmista, että järjestelmäsi toimii sujuvasti ja vältä kaikki GPU-ohjainvirheet käyttämällä kattavaa ohjattua ohjainpäivitystoimintoa, nimittäin Outbyte Driver Updateria, joka tekee työn puolestasi. Näin voit päivittää ajurit turvallisesti:

 1. Lataa ja asenna Outbyte Driver Updater -sovellus.
 2. Käynnistä ohjelmisto ja odota, että sovellus havaitsee kaikki yhteensopimattomat ohjaimet.
 3. Nyt se näyttää sinulle luettelon kaikista viallisista ohjaimista, jotta voit valita haluamasi Päivittää jompikumpi Jättää huomiotta.

  OutByte Driver Updater Scan
 4. Klikkaa Päivitä ja ota valitut käyttöön ladata ja asentaa uusimmat versiot.
 5. Käynnistä tietokone uudelleen varmistaaksesi, että muutokset otetaan käyttöön.
OutByte

OutByte

Pidä grafiikkasuorittimesi koskemattomassa kunnossa murehtimatta mahdollisista ajuriongelmista.

Ilmainen kokeilu
lataa nyt

Vastuuvapauslauseke: Saatat joutua päivittämään sovelluksen ilmaisesta versiosta tiettyjen toimien suorittamiseksi.


Mitä muita Nvidia Control Panelin aiheuttamia virheitä on?

Seuraavat ratkaisut toimivat myös, jos kohtaat seuraavat virheet:

 • Nvidia Control Panel on lakannut toimimasta – Kun napsautat merkintää, näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa lukee: Nvidia Control Panel -sovellus on lakannut toimimasta
 • Nvidian ohjauspaneeli ei ole saatavilla – Myös monet NVIDIA-näytönohjaimen käyttäjät ilmoittavat, että NVIDIA-ohjauspaneeli ei ole saatavilla heidän Windows-tietokoneellaan.
 • Nvidian ohjauspaneeli kaatuu jatkuvasti – Virranhallinta- ja pystysynkronointiasetusten muuttaminen ovat joitakin tämän ongelman tärkeimpiä syitä
 • Nvidia Control Panel epäonnistuu, kun ohjelmaa lisätään – Tämä ongelma liittyy todennäköisesti uuden ohjelman lisäämiseen, joka häiritsee Nvidia-sovellusta.
 • Nvidia Control Panel kaatuu käynnistyksen yhteydessä – Näytönohjainten uudelleenasentaminen auttaa sinua pääsemään eroon tästä ongelmasta ikuisesti

Nyt kun olemme selvittäneet asiat, katsotaan kuinka voimme korjata Nvidia Control Panel -ohjelmiston seuraavilla ratkaisuilla.

Mitä voin tehdä, jos Nvidia Control Panel kaatuu?

1. Poista näytön ohjaimet ja asenna ne uudelleen

 1. Lataa näytönohjaimen poistotyökalu.
 2. Avaa Alkaa valikko ja napsauta Jatkaa pitäen kiinni Muuttaa näppäimistöllä käynnistääksesi Windows 10:n Turva tila.
 3. Tietokoneesi käynnistyy uudelleen ja nyt sinun on kirjauduttava sisään Ratkaista ongelmiavalitse sitten Edistyneet asetukset.Nvidia-ohjauspaneeli kaatuu tai lakkaa toimimasta: 3 helppoa korjausta
 4. Napsauta nyt Käynnistysasetukset.Nvidia-ohjauspaneeli kaatuu tai lakkaa toimimasta: 3 helppoa korjausta
 5. Tietokoneesi käynnistyy uudelleen ja sinulla on nyt mahdollisuus valita, haluatko kirjautua Turva tila.
 6. Juosta Näytönohjaimen poisto vikasietotilassa näytönohjaimen poistamiseksi.
 7. Kun olet poistanut näytönohjaimen, tietokoneesi käynnistyy uudelleen ja voit nyt siirtyä kohtaan Nvidian verkkosivusto ja lataa uusimmat Windows 10 -ohjaimet.
 8. Jotkut käyttäjät suosittelevat Wise Care 365 -ohjelmiston käyttöä rekisterin puhdistamiseen, joten sinun kannattaa valita se. Purkaa Wise Care 365 (vapaa).

Tämä ongelma saattaa johtua ajurien yhteensopimattomuudesta, joten yritetään poistaa näytön ohjaimet kokonaan ja ladata uusin versio.

Meidän tulee kuitenkin mainita, että joskus on parempi käyttää vanhempaa ohjainta, ja jotkut lukijamme ovat raportoineet, että ajurien vanhemmat versiot, kuten 353.49, toimivat paremmin kuin uudemmat ajurit, joten sinun kannattaa kokeilla niitä.

Jos et tiedä, miten se tehdään, meillä on täydellinen opas NVIDIA-ohjainten palauttamiseen Windows 10/11:ssä.

2. Poista GPU-virtualisointi käytöstä

 1. Avaa VirtuMVP ohjauspaneeli. Sen pitäisi sijaita ilmaisinalueella, aivan kellon vieressä.
 2. Päävälilehdellä pitäisi olla a GPU-virtualisointi vaihtoehto. Sammuta se ja tarkista, oletko korjannut Nvidia Control Panel -ongelmat.Nvidia-ohjauspaneeli kaatuu tai lakkaa toimimasta: 3 helppoa korjausta

Jos sinulla on emolevy, jossa on integroitu GPU, sinulla voi olla asennettuna VirtuMVP-ohjelmisto, mikä voi aiheuttaa ongelmia Nvidia-ohjauspaneelin kanssa.

3. Asenna Nvidia Control Panel -sovellus uudelleen

 1. Klikkaa Alkaa -painiketta ja valitse asetukset.Nvidia-ohjauspaneeli kaatuu tai lakkaa toimimasta: 3 helppoa korjausta
 2. Valitse sitten Sovellukset.Nvidia-ohjauspaneeli kaatuu tai lakkaa toimimasta: 3 helppoa korjausta
 3. Katso nyt oikeanpuoleisessa paneelissa olevaa luetteloa ja etsi Nvidia ohjauspaneelivalitse se ja paina sitten Poista asennus ja vahvista sitten valintasi.
 4. Siirry kohtaan Microsoft Store ja Lataa nvidia ohjauspaneeli ja tee uusi asennus.Nvidia-ohjauspaneeli kaatuu tai lakkaa toimimasta: 3 helppoa korjausta

Käyttäjien mukaan GPU-virtualisointi on VirtuMVP:n vaihtoehto, joka voi aiheuttaa ongelmia, joten poista se käytöstä noudattamalla yllä olevia ohjeita.

Siinä kaikki. Voimme vain toivoa, että nämä vaiheet auttoivat sinua ratkaisemaan ongelman Nvidia Control Panelissa Windows 10:ssä.

Jos päivität uuteen käyttöjärjestelmään, saatat olla kiinnostunut tietämään, mitä tehdä, jos Nvidia-näytönohjainta ei havaita Windows 11:ssä.

Jos sinulla on kommentteja, kysymyksiä tai ehdotuksia, kirjoita ne alla olevaan kommenttialueeseen.