• Nollaa Windows 10 -ominaisuus on loistava vaihtoehto puhtaalle asennukselle, mutta jotkut käyttäjät väittävät, että heidän tietokoneensa on jumissa tehdasasetusten palauttamisessa.
 • Joskus sinun on oltava kärsivällinen ja odotettava uudelleenkäynnistyksen päättymistä, tai voit yrittää suorittaa laitteistotarkistuksen tai korjata järjestelmän.

xASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAUSTIEDOSTOA
Windows PC -järjestelmän vianmääritykseen tarvitset erillisen työkalun

Sponsoroitu

Fortect on työkalu, joka ei vain puhdista tietokonettasi, vaan sisältää arkiston, jossa on useita miljoonia Windows-järjestelmätiedostoja, jotka on tallennettu alkuperäiseen versioonsa. Kun tietokoneesi kohtaa ongelman, Fortect korjaa sen korvaamalla vialliset tiedostot uusilla versioilla. Voit korjata nykyisen tietokoneongelmasi seuraavasti:

 1. Lataa Fortect ja asenna se tietokoneellasi.
 2. Aloita työkalun skannausprosessi etsiäksesi vioittuneet tiedostot, jotka ovat ongelmasi lähde
 3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Aloita korjaus jotta työkalu voi käynnistää korjausalgoritmin

Windows 10 on ollut olemassa jo jonkin aikaa, ja jos tilastoja on uskoa, Windows 10 on asennettu yli 200 miljoonaan laitteeseen sen julkaisun jälkeen.

Mikään järjestelmä tässä maailmassa ei ole täydellinen, eikö niin? Sama pätee Windows 10:een.

Jopa Windows 10:ssä on joitain bugeja, jotka saavat käyttäjät kohtaamaan ongelmia, joita on vaikea ratkaista, mutta Microsoftin ansiosta näitä vikoja korjataan heti, kun ne löydetään.

Contents

Miksi tietokoneeni on jumissa tämän tietokoneen näytön nollaamisessa?

Jotkut käyttäjät ovat jumissa tehdessään nollausta. Tässä on joitain tunnettuja syitä:

 • Vioittuneet tiedostot – Tärkeät Windows 10 -järjestelmätiedostot, jotka on kadonnut tai poistettu, voivat estää tietokonettasi käynnistymästä uudelleen.
 • laitteistovika – Jos sinulla on ongelmia kiintolevyn, RAM-muistin jne. kanssa, saatat saada tämän nollausvirheen.
 • Vanhentuneet tai huonot ajurit – Ohjaimet yhdistävät ohjelmisto- ja laitteistokomponentit. Kun ne ovat vanhentuneet, voit odottaa, että useita ongelmia, mukaan lukien tehdasasetusten palautus, juuttuu.
 • Huono asennus – Tässä tapauksessa sinun tulee olla tietoinen siitä, että ladattu asennus saattaa olla viallinen ja vaatii uuden latauksen.

Mitä tehdasasetusten palautus tarkoittaa ja millaisia ​​ongelmia käyttäjät kohtaavat?

Tehdasasetusten palautustoiminnon avulla voit estää tietojesi poistamisen säilyttäen samalla käyttöjärjestelmän ja lisenssin, joka sinulla oli aiemmin. Joten tämä on loistava tapa korjata monia tietokoneesi ongelmia, mutta joskus uudelleenkäynnistysprosessi voi juuttua.

Alla on joitain yleisiä muunnelmia, joista käyttäjät ilmoittivat:

 • Lukittujen HP-, Dell- ja ASUS-kannettavien tietokoneiden tehdasasetusten palautus – Tämä ongelma voi ilmetä useissa kannettavissa tietokoneissa, ja jos kohtaat sen, poista akku kannettavasta tietokoneesta ja aseta se uudelleen.
 • Tämän tietokoneen nollaus jumissa 35:ssä – Uudelleenkäynnistysprosessi voi jumittua milloin tahansa, ja jos se jumiutuu, saatat joutua odottamaan pari tuntia sen päättymistä.
 • Surface Pro 4:n tehdasasetusten palautus jumissa – Tämä ongelma saattaa ilmetä Surface Pro 4:ssä, mutta voit korjata sen käyttämällä tämän artikkelin ratkaisuja.
 • Tietokoneen tehdasasetusten palautus jumissa – Jos näin tapahtuu, saatat pystyä korjaamaan ongelman käyttämällä käynnistyskorjausominaisuutta.
 • Käynnistyssilmukan tehdasasetusten palautus jumissa – Joissakin tapauksissa ainoa tapa korjata tämä ongelma on suorittaa puhdas asennus. Jos päätät tehdä niin, muista varmuuskopioida tiedostosi etukäteen.

Yksi monista Windows 10:tä vaivaavista virheistä on, että jotkut käyttäjät näyttävät juuttuvan Windows 10:n nollaukseen. Tässä viestissä näemme alla, kuinka tämä ongelma korjataan.

Kuinka korjaan jumiutuneen tietokoneen nollaamalla tämän tietokoneen näytön?

Ennen kuin aloitat ratkaisun, tässä on muutama asia, joka on pidettävä mielessä:

 • On tapauksia, joissa joudut odottamaan. Joskus tehdasasetusten palauttaminen voi kestää hetken, joten kärsivällisyys on avainasemassa.
 • Internet-yhteyden katkaiseminen voi auttaa, koska tietokoneesi saattaa näyttää jumissa uudelleenkäynnistyksen jälkeen, jos se ei pysty lataamaan tiettyjä päivityksiä oikein.

1. Korjaa tietokone

 1. Avaa Alkaa valikko, paina alas Muuttaaja osuu Jatkaa -painiketta.
  tehdasasetusten palautus jumissa
 2. Kun asetusnäyttö tulee näkyviin, valitse Ratkaista ongelmia.
  tehdasasetusten palautus jumissa
 3. Klikkaus Edistyneet asetukset.
  Nollaa tämä juuttunut tietokone [Factory Reset]: 4 nopeaa ratkaisua
 4. Valita Alkukorjausja valitse Jatkaa.
  Nollaa tämä juuttunut tietokone [Factory Reset]: 4 nopeaa ratkaisua

Tämä korjaus voi kestää hetken, joten sinun tulee odottaa kärsivällisesti ja yrittää nollata se myöhemmin.

2. Suorita tiedostontarkistus

 1. Napsauta Windows-hakua ja kirjoita järjestelmän symbolit. Napsauta nyt hiiren oikealla painikkeella Järjestelmän symboli ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana.
  tehdasasetusten palautus jumissa
 2. Kirjoita seuraava komentosarja ja paina Pääse sisään:
  sfc /scannow
  Nollaa tämä juuttunut tietokone [Factory Reset]: 4 nopeaa ratkaisua
 3. Odota, että skannaus on valmis 100%. Vältä komentokehotteen sulkemista tai tietokoneen sammuttamista tämän toimenpiteen aikana, koska se voi nollata etenemisen.
 4. Yritä nollata tietokoneesi uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

Jos nämä manuaaliset vaiheet eivät jostain syystä auta sinua, suosittelemme, että yrität käyttää erikoistyökalua tehdäksesi työn puolestasi.

Fortect voi auttaa sinua suorittamalla perusteellisen tarkistuksen laitteestasi ja yrittämällä korjata tai vaihtaa vaurioituneita komponentteja, jotka hidastavat tietokoneesi suorituskykyä.

Hanki Fortec

3. Palauta tietokone

 1. Napsauta ikkunoita Alkaa valikkotyyppi palauttaa ja valitse Luo palautuspiste.
  Nollaa tämä juuttunut tietokone [Factory Reset]: 4 nopeaa ratkaisua
 2. Klikkaa Järjestelmän palauttaminen -painiketta.
  tehdasasetusten palautus jumissa
 3. Valitse Seuraava Pyydettäessä.
  Nollaa tämä juuttunut tietokone [Factory Reset]: 4 nopeaa ratkaisua
 4. Valitse aika, johon haluat palata (ohjelmistopäivitysten ja -asennusten jälkeen järjestelmä saattaa luoda palautuspisteitä automaattisesti). Napsauta sitten Seuraava kun olet päättänyt sopivasta lähtökohdasta.
  Nollaa tämä juuttunut tietokone [Factory Reset]: 4 nopeaa ratkaisua
 5. Kokeile tehdasasetusten palautusta uudelleen ja katso, oletko edelleen jumissa.

4. Asenna Windows 10 uudelleen

Jos mikään muu ei auta ja tietokoneesi on edelleen jumissa tehdasasetusten palauttamisen aikana, ainoa vaihtoehtosi saattaa olla Windows 10:n puhdas asennus.

Tätä varten suosittelemme varmuuskopioimaan tiedostot C-asemalta varmuuden vuoksi.

Olisi parasta, jos teet tämän viimeisenä keinona, koska useimmissa tapauksissa yllä mainitut ratkaisut olisivat varsin tehokkaita.

Nämä ratkaisut ovat olleet erittäin hyödyllisiä monille käyttäjille. Sinun tulee kuitenkin valita sopivin ratkaisu ja toimia sen mukaan.

Lopuksi minäJos sinulla on muita ehdotuksia tai kysymyksiä, jätä ne alla olevaan kommenttiosioon, niin tarkistamme ne.