• Tarkista television USB-portin kunto ja jos se on palanut tai likainen, soita huoltoon tai puhdista portti.
  • Päivitä televisiosi laiteohjelmisto varmistaaksesi, että se on uusin versio ja tukee USB-asemasi muotoa.
  • Alusta USB FAT32- tai exFAT-muotoon ja siirrä kaikki tiedostot varmuuskopiointipaikkaan etukäteen, koska monet televisiot vaativat näitä tiedostojärjestelmiä.

Nykyaikaisten televisioiden avulla kuluttajat voivat katsella videoita ja kuunnella musiikkia suoraan USB-asemilta. Takana olevan USB-portin kautta älytelevisio antaa käyttäjille mahdollisuuden tarkastella aiempia jaksoja Kävelevä kuollut ulkoisesta tallennuslaitteesta.

Mutta tämäntyyppinen tallennuslaite voi joskus olla ongelmallinen, kun se lakkaa toimimasta televisiossasi. Olemme käyttäneet aikaa tarkastellaksemme joitakin mahdollisia ratkaisuja tähän ongelmaan.

Tässä artikkelissa

Contents

Miksi televisioni ei lue USB:täni?

Nopein tapa on tarkistaa television portit ja varmistaa, että ne ovat kunnossa. Useimmissa tapauksissa ongelman syy on pölyinen tai viallinen USB-portti. Päivitä sen jälkeen television laiteohjelmisto ja alusta sitten USB-asema FAT32-muotoon.

Hyppääkäämme ilman pitkiä puheita, ja katsotaan, mikä voisi mielestämme auttaa saamaan USB:n taas toimimaan televisiossasi.

Mitä voin tehdä, jos USB-asemani ei toimi televisiossa?

1. Tarkista television USB-porttien tila.

Mahdollinen syy siihen, että USB-laite ei toimi televisiossa, ovat palaneet portit. Tarkista television USB-porttien kunto ja pyydä korjauspalvelua valmistajalta, jos portit ovat huonossa kunnossa.

Varmista myös, että portit ovat pölyttömät. Joskus pölyn kerääntyminen portteihin voi aiheuttaa pieniä yhteysongelmia.

2. Päivitä TV:n laiteohjelmisto

Toinen todennäköinen syy, joka voi estää USB-laitteita toimimasta kunnolla televisiossa, on vanhentunut laiteohjelmisto. Varmista, että olet asentanut uusimman laiteohjelmiston televisioosi.

Muussa tapauksessa etsi päivitetty TV-laiteohjelmisto valmistajan verkkosivustolta ja tarkista lue minua arkisto.

3. Alusta USB muotoon FAT32/exFAT

Useimmat USB-asemat toimitetaan mukana NTFS oletustiedostojärjestelmä. Näyttää siltä, ​​että monet televisiomerkit eivät tue tämän tyyppistä formaattia.

Useimmiten sinun on alustettava USB-laite FAT32 jompikumpi exFAT koska useimmat televisiot vaativat näitä tiedostojärjestelmiä. Ennen kuin teet niin, muista siirtää kaikki USB-asemaan tallennetut tiedostot varmuuskopiointipaikkaan myöhempää palautusta varten.

Kun olet tehnyt tämän, toimi seuraavasti:

  1. Liitä muistikortti Windows-käyttöjärjestelmää käyttävän tietokoneen USB-porttiin.
  2. Tarkista, onko asema tunnistettu, ja paikanna se Tämä tietokone.
  3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella kyseistä USB-asemaa ja napsauta Muoto. USB
  4. Klikkaa Tiedostojärjestelmä avattavasta valikosta nähdäksesi luettelon käytettävissä olevista tiedostojärjestelmistä ja valitse FAT32 jompikumpi exFAT. USB1
  5. Aloita muotoilu napsauttamalla Alkaa taustalla.
  6. USB-asema on jo puhdistettu.
  7. Palauta varmuuskopiotallennustilaan siirtämäsi tiedostot ja tarkista, toimiiko USB-asema nyt televisiossa.

Muista kuitenkin, että FAT32-alustettu asema rajoittaa siihen tallennettavien tiedostojen kokonaiskoon 4 Gt tai alle.

Huomaa, että jos sinulla on USB 3.0 -asema ja televisiossasi on vain 2.0-portteja, se ei välttämättä toimi television tehon takia.

Vanhemmissa TV-malleissa USB-asemaa ei myöskään tunnisteta automaattisesti, vaan se on avattava manuaalisesti. Siirry television Lähde-asetuksiin, etsi USB/medialaite ja valitse se manuaalisesti.

Jos tiedät muun ratkaisun USB-laitteen ja television väliseen vialliseen liitäntään, ilmoita siitä meille alla olevassa kommenttiosiossa.